Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arturro gaddi

czemu nie ma takich kobiet?

Polecane posty

Gość arturro gaddi

Kobieta powinna miec biust pupe cialko kolo ud oponke na brzuszku - bo nie wazne jest jak wygladasz tylko jakim jestes czlowiekiem - ma byc ciepla uczuciowa i zadbana bez wzgledu na tuszke .Mam do czego sie wtulic z kims porozmawiac cos popiescic a wieszac sie na sztywniaku pocierac o wystajace kosci i zastanawiac sie czy mysli o mnie czy liczy w mysli kalorie. TAKA POWINNA BYC WG MNIE KOBIETA .

Gość czwartekk
czemu mam wrażenie, że jesteś właśnie taką kobietą ;) i chcesz przekonać innych, że grube nie jest bleeee ? :D

Gość czwartekk
oraz grubaskom mówimy stanowcze NIE!!!!!!!!! :D

Gość czwartekk
wierzę, że się nie obejrzy tłusta świnko. ja zaś nie mam tego problemu. wszystko mam na miejscu i ani tego za dużo ani za mało. przykre co? :P

Gość wszystko na miejscu
oprócz rozumku:P

sexi ciałeczko nie ma faceta który się za mną nie obejrzy, wiec nie pisz bzdur, zazdrosny szkielecie no ja chyba wiem czemu sie ogladają :p mam 172 cm, 57 kg i też nie ma faceta, który się za mna nie obejrzy :)

Kobiety nie róbcie z siebie napompowanych lal, ani też nie odchudzajcie się na siłę. Ta walka nic wam nie da poza efektem jo-jo. :) Od dawna mnie tu nie było, ale widzę, że teraz tematem głównym tej kafeterii jest tusza ;)

ale wy ludzie macie nasrane pod kopułą, wszystko w życiu rozkłada się wokół krzywej gausa i tego nie zmienicie poza 5% które są albo wieszakami obciągniętymi skórą albo tak otyłe że nie mogą prawie się poruszać to i tak wszystko jest ok i nie ma to znaczenia a te pięć procęt to powinno się leczyć :D

Gnom! :D \"precz z preczem\" - swietne :) poprawiles mi humor normalnie :) dz

Gość jjjjjjjj
sexi cialeczko kazdy by sie pobejrzal za kims kto jest szerszy niz wiekszy...proste

Gość TakaJednaKasia
szczerze napiszcie, ile macie lat? Bo wywody, na temet tego, co jest piękne- grube, czy chude są dobre dla zdesperowanych, ZAKOMPLEKSIONYCH małolat. Poważna, mądra kobieta nie będzie wmawiała innym swojego zdania, mało tego zakceptuje zupełnie inną opinię.... Ludzie, nie zmienicie kanonów piękna, wypowiadając się w ten sposób a kafeterii :-) zresztą istnieje taka złota myśl, która głosi, że o gustach się nie dyskutuje.... :-)

faceci lubią sexi ciałeczka! a wcale aż tak o siebie nie dbam, noszę dresy, wlosy mam bardzo krótko ostrzyżone, prawie do skóry, nie mam makijażu a podrywają mnie nawet młodziaki!!

a mnie sie wydaje, ze to jedynie obtluszczonekobiety patrza na kalorie i mowia ze sie wiecznie odchudzaja, szczuple laski nie patrza co jedza, bo moga jesc wszystko

berenka cała przyjemność po mojej stronie :D

Gość k ń.kjjk
a mnie sie wydaje, ze to jedynie obtluszczonekobiety patrza na kalorie i mowia ze sie wiecznie odchudzaja, szczuple laski nie patrza co jedza, bo moga jesc wszystko

berenbka cała przyjemność po mojej stronie :D