Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

DRUGIE DZIECKO

Polecane posty

To jutro dam znać o której i wyśle na maila nr.gg brata byś wiedziała ze to ja :) Może gdzieś wyruszyli weekend,a może tak powiększają rodiznke :D

Ja również wiatam :) Spałam tylko godzinke :( bo impreza u nas skończyła się o 4,zasnełam o 5 a Kacperek wstał o 6.Ehhhhhhhhhhhhh

princpolo- to dlugi dzien przed toba:) dlatego mnie juz nie bawia imprezy;) najdluzej do 24.00 i koniec bo potem ja cierpie....

Majona---- Mnie też takie rzeczy nie bawią bo msuze póxniej chodzić w nocy sama przy dziecku :( 😠 Dla mnie max to 23.Ale że to przyjaciel mojego z którym bardzo długo sienie widzieli to siedzieli i siedzieli.Wpadł z laską o 20:30 i wyszedł o 4 rano.M,yślałam że końca nie będzie!!! Mały non stop się bawił bo towarzystwo miało już humorek.Ale dziś jak tylko synek się obudził to mówie ,,przywitaj się z tatusiem i krzycz do ucha to moze głowka nie bedzie jego bolała\" :D:D:D he he he

heheh niezla pobudka.... no niestety jak ktos nie ma dzieci to nie wie co potem trzeba przezyc przez caly dzien:( co gotujecie na obiadek??

majona---No właśnieeeeeeeeeeee .Nikt tego nie zrozumie a to mnie już doprowadza do szału! U mnie obiad dziś będzie jakiś taki na szybko-póki co to nie wiem co :) A to dlatego że zaraz wychodzimy bo mój chce pochodzić po sklepach!-też sobie wymyślił :P Tak więc już pójde z nim.

Witam! Zostalam przywolana do porzadku przez majune :) Jesli chodzi o imprezy to ja sie nie patyczkuje i delikatnie wypraszam gosci mowiac ze dziecko jest zmeczone. A jak sa dluzej to przy kazdym slowie mowie \"CIIII!!! Justynka spi \" :p Moze to srednio uprzejme (delikatnie mowiac) ale zwykle przy dziecku robie wszystko sama i musze miec sily a masochistką nei jestem... Na szczescie mam takich znajomych ze sami wiedza kiedy wyjsc :)

to masz wychowanych znajomych hehh :) ja nie lubie jakis nocnych imprez... odwyklam.... oo posiedziec w milym gornie tak max. do 23-24.00:) spoko ostatnio alek sam zasypia w lozeczku:) klade go caluje.... potem ide i za pare min spi hurraaa...

No niestety ja musze córe lulać. Kładzie mi głowe na ramieniu i tak usypia. Ale śpi ostatnio ładnie, sama w swoim łóżeczku. Dzisiaj spala od 21.00 do prawie 7.00 :)

A czy myslalyscie nad płcią Waszego drugiego dziecka? My juz mamy ustalone że bedzie to Gabriel. Jakby los spłatał nam figla to najwyzej bedzie Gabriela... Ale jakos tak jestem pewna ze bedzie chlopiec. Zbieram ubranka po Justysi dla niego, oczywiscie tych całkiem dziewczynskich mu nie bede zakldac, ale Justynka ma sporo ubrań unisex.

J_A_N_A----wITAJ :) Czy jesteś tu u nas poraz pierwszy??? Bo coś nie kojarze :) Myślałam o płci tak jak więkosć chyba chciałabym mieć parke.Teraz by przydałaby się dziewczynka o imieniu Jagoda a jak będzie chłopiec to Kubuś

cześć dziewczyny oj dopiero teraz dorwałam sie do komputera bo mąż po obiadku wział Agusię i poszli oglądać bajki od rana siedział na allegro i nie miałam jek wejśc do was też mu się nie dziwie cały tydzien w pracy nie ma kiedy siśc do komp. właśnie zamówiłam Agnieszce kuchnie na prezent pod choinke http://www.allegro.pl/item285051058_baja_smoby_kuchnia_el_tefal_cheftronic_promocja.html myslę że dojdzie

a ja zrobilam pyszny obiadek:) alek chodzil zmierzly i teraz z tatusiem padl:) princpolo- jana jest w tabelce zobacz:) nika- no to agusia bedzie miala co robic:) moj dzis robil ze mna kluski slaskie hehh w rezultacie namietnie ugniatal kawalek \"ciasta\" i mial niezly ubaw:) w koncu robil kluseczki dla mamusi,tatusia i alusia;)

Princpolo - bylam tu na samym poczatku i znikłam . A co do płci, to ja koniecznie chcialam córeczke i mam, wiec płeć drugiego dziecka jest mi wlasciwie obojetna, choć oczywiscie marze o parce, to jak bede miec drugą małą dziewczynke to tez bede sie bardzo cieszyc.. Przez chwile nie patrzylam na mojego malego diabełka a ona dorwała korektor do twarzy i cala buzie sobie wysmarowala. A teraz dźwiga moja torebke :D Jeszcze troche i pewnie bedzie próbowała wchodzic w moje buty..

A wczorajszej wyprawy do sklepu zaluje. W hipermarketach horror. Tłumy walczacych ludzi. Znerwicowanie i wściekłosc sięga zenitu w kolejce do kas. Ludzie gdyby mieli bron to by sie pozabijali. \"Duch Świąt\"... nie ma co :o

jana - ale sie usmialam:) wiesz co ten duch swiat to nic innego jak pracodawcy ktorzy w ostatniej chwili wreczaja bony czy kase;( moja mama przewaznie dostawala 22,23.12 a nawet zdazylo sie 24.12 dodam ze w wigilie normalnie pracowala nie .... jak dostawala 23.12 to czlowiek chciala nerwicy dostac bo wiadomo ze tlumy w sklepach ( tzn wszyscy z tej samej branzy)nieraz wszystko bylo poprzebierane... bajzel na sklepie........ moj maz dostaje wczesniej wiec nie ma problemu... choc swoje tez trzeba odstac ... plusem jest to ze schodzimy na wigilie do tesciow na dol wiec za duzo nie musimy kupowac:) chcesz druga corcie?? niewiem czy dokladnie czytalas jak na tym topicu wygladaja strania o drugie heh evi -zaszla:) lorinka- chcialaby ale sie boi a my z princpolo lykamy anty;) nika- tez marzy o drugiej dzidzi ale rozterek masa:)

malo tego w nocy rwalo mnie oko:( ktore w czerwcu biezacego roku uszkodzilam (oddajac prace magisterska) zwykla cieniutka koszulką ( wiecie taka na papiery)porysowalam oko:(

Majonia - no niedoczytałam niestety wszystkiego... Ale ja na razie czynnie sie nie staram :p To raczej odległe plany. To kicha z tym okiem :( A byals u okulisty? A bonow my nie mamy niestety. Moj maz musial sobie wybrac cos w sklepie internetowym, a mi bony nie przysługuja :(

tak z okiem to ja od razu bylam na pogotowiu... tylko ze teraz wystarczy delikatnie je dotknac .. albo nie daj boze rzesa sie podwinie to bol okropny:( czyli planujesz tak jak my heheh:) bo z drugim to trzeba wpasc i tyle:)

Witam ślicznie :) Nika-----Twoja córcia to będzie miała kuchnie ful wypas :D Też bym taką chciała!!! J_A_N_A----A rzeczywiście byłaś na początku łobuzie a potem uciekłaś :D Ale miło znów Ciebie witać :) Majona----Zapomniałam być wczoraj na gg :( Dokładnie szkoda gadać o ludziach ze sklepów.Ostatnio taka staruszka mnie waliła parasolką i szczypała byle to ona była pierwsza rpzy kasie :P PARANOJA! Mój to od 3 lat nie ma bonów.W tym roku się wyśilili i dali gotówke... 100 zł he he he a dziś mają dać paczki żywnościowe za 150 zł od związków.Z nich jestem zadowolona bo są to naprawde fajne rzeczy.

czesc kobietki ogarnelam to wszystko co tu napisalyscie :) mamy jeden wolny pokoj i chce tam zrobic taka bawialnie dla kazia wiec lece zakupic mu jakies gadzety w piatek dostalam dosc szybko @ nie wiem co zrobic zeby sie wyregulowala sa jakies sposoby ???? pomijajac tabsy ?? co do drugiego bobasa to ja sie nie boje tylko nie wyobrazam sobie siedzenia w domu przez kolejne trzy lata juz postanowilam ze najpierw przepracuje chociaz rok czyli zaczniemy starania od 2009 co kupujecie swoim maluszkom pod choinke??

Lorinka----he he he ładnie 2009 rok!!!:D:D:D Niestety gadżety dziecięce,icuhy itd -jednym śłowem to co dla dziecka jest straszne drogie.Wiadomo każdy rodzic chce by jego pociecha miała najjjjjjjjjjładniejsze :) Synkowi kupiłam drobiazg w postacji http://allegro.pl/item275588070_swiecace_zwierzaki_3_rodzaje_firmy_little_tike.html Wybrałam kraba i kaczuszke są super!!! oraz tabletki musujące do wody by była woda zielona.Mój strasznie lubi wode więc ma prezent jak znalazł :D

dziewczynki przyszla mi narzuta:) http://allegro.pl/item274077942__cudna_narzuta_w_magnolie_210x250_najtaniej_.html#photo z tej fotki odejmijcie poduchy i podklad rozowy pod narzuta:) mam sama narzute..ale i tak mi sie podoba:) takze z bon prixu szlo tydzien:)jestem zadowolona z zakupu:) nie kupilam poszewek na podusie chociaz byly tanie bo nie mam takicj malych podusic 40x40.... mam 50x 60 ( kupione w ikea wiec do tych dokupie jednokolorowe poszewki ciemny roz i np fiolet:)) lorinka- syndrom mamusi zamknietej w domciu... hehe princpolo- dla dziecka liczy sie pomyslowosc:) a nie cena to od nas zalezy czego nauczymy .. wartosci itp:) my kupilismy zwykla kolejke z wadera za 34.99:)na mikolaja do dzis bawi sie z zachwytem:) wiesz i chyba zgapie od ciebie pomysl z barwnikami do kapieli podeslij link:) i urzadze mojemu szkrabowi kapielowe atrakcje:) nika- powiem ci ze ja mam tak \"uniwersalnego\" syna ze bawi sie zabawkami dla kazdego wieku:) gdybym postawila mu taka kuchnie tez by sie bawil( dodam ze bawil sie juz u kolezanki) :classic_cool: dzis babcia stwierdzila ze od chrzestnego zabawka juz jest ogromny zestaw malego majsterkowicza... powinien mu starczyc bo potem niewie czym sie bawic... ale dziadzius doszedl do wniosku ze jak moze wnusiowi czegos nie kupic?? no wiec mowie do tesciowej ze alek dostaje najwiecej prezentow na urodziny i na swieta wiec czemu ma sie nie cieszyc rozpakowywaniem:) moze to byc drobiazg:)na koniec stwierdzilam ze to od nich zalezy:) czekam jeszcze na firanki w auta:) mam nadziieje ze przyjda w tym tygodniu chcialabym tamte wyprac:)

cześć dziewczyny nie pisałam bo mialam ciężki weekend, w niedziele wylądowaliśmy w szpitalu i okazało się że mała ma zapalenei oskrzeli ale już się wszystko prostuje :) dostała zastrzyki i kurujemy ją imie mamy............wiek..........imie dziecka...........wiek majonia24...........24.............Alek................. ..2l i6miesięcy MaMani...............21.............Mania............... ...7 miesięcy J_A_N_A..............24...........Justynka.............. ...1rok zieloneszkielko......22..........Mikołaj................ ...16 miesięcy gabi 27 ............ 28........... Agatka................ 5 lat lorinka ............21............Kazio...................2l i 10m-cy Evi..................21............Olek................. ...19 miesiecy oliwkabambino....27............wojtek..................1 rok pomaranxczowa zmija...26.....Maciuś...............21miesiecy Princpolo............24.................Kacperek........ ..2 lata i 2 miechy Nika..................30............Agnieszka........... ....1 rok i 10 miesięcy gapek 33 Jaś 4,5 roku Lena 7 miesięcy (prawie)