Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

DRUGIE DZIECKO

Polecane posty

czesc 🌼 ja dzis jestem wraczyca oczy mi sie kleja a moje sniadanie to jablko i herbatka nic mi nie przejdzie przez gardlo ... ciagnie mnie na impreze nawet wstepnie umowilam sie z siostra i bratem ale jak przychodzi wieczor kazio spi to ja nie mam ochoty wychodzic z domu czuje sie jak 21 letnia emerytka...

mani- wiesz ile ja mam tych sprzed ciazy na po ciazy heheh i jakos ciezko sie w nich dopiac ( choc byl czas ze weszlam w nie bez problemu......po porodzie) lorinka- a myslisz ze jak ja sie czuje?? juz nawet na imprezy sie nie umawiam....bo wiem ze godzina 21.00 a mnie lamie jak stary dach:( impreza to juz abstrakcja:( nie umiem sie juz tak rozluznic jak kiedys... zreszta nigdy nie bylam imprezowiczka:)

majonia ja tez nigdy nie przeginalam z imprezami ale teraz to po prostu mnie ciagnie na ostatniej imprezie mam na mysli wyjscie do pubu lub dyskoteke bylam w kwietniu 2006 i juz mnie ciagnie bo czuje ze dziczeje ...ale wieczorem moim marzeniem jest prysznic i lozeczko ech...len sie przypaletal pogoda do bani znowu pada na zakupy musim jechac a nie chce mi sie ...niech ta zima sie juz konczy bo depresji dostaje ...

hello niech ten rok sie juz skończy moze troche odsapne wczoraj bylismy na osiemnastce chresnicy mojego męża - była na sali 50 osób, więc musiałam jakoś wyglądac byłam sobie cos kupic potem u fryzjera - no i w koncu zabawa do rana jestem padnięta a tu dwa dni i Sylwester znowu kreacja, fryzjer i nieprzespana noc niby fajnie - ale mam juz dość zycia w takim biegu chciałabym troche usiąść i sie PONUDZIĆ może po nowym roku :-)))))))

Nika----To super duża imprezka była :) Można powiedzieć jak średniawe wesele :D Jak mi się marzy zabawa do ranaaaaa he he he ale trzeba jeszcze poczekać :D bo tak jak pisąłam w sylwa na to nie ma szans

Hello! chcialabym sie dolaczyc do topiku. Mam 15 miesieczna corke, Ole i w maju spodziewam sie na 90% synka :) Jak dla mnie temat pasuje do mojej malej rodzinki, wiec...mozna?

ja bylam na zakupach z moja sis :) Felicyty dolaczaj smialo🌼 ide gotowac zupke troche pozno wiec ruszam do kucharzenia 😭

Felicity001 ------Jasne że możesz :D Tylko sęk w tym że póki co my myślimy o drugim(póki co boimy się chyba drugiej ciązy niczym diabeł święconej wody) :)

hejo ja na dzis obiadek mam przygotowany wiec tylko ruszac na wycieczke...mam ochote gdzies kazia zabrac moze do do sea life ...zaraz dzwonie do siostry moze sie skusi bo przemkowi sie nie chce jak zwykle...grrrrrr

witam :) ledwo znalazlam topic ...a wy pewnie podczytujecie ale nie piszecie... jedziemy dzis kupis wszystko co potrzeba do malowania pokoju kazio przeziebiony ma katar i ostatnio zle spyia teraz kazio przychodzi do nas do lozka w nocy a nie ja do niego ... troszke sobie posiedzielismy wieczorem napilismy sie martini ...i pozniej mialam wspanialy masaz ...jeszcze bym chciala;) lubie byc masowana:D..

majoma mowisz masz :) melduje sie po wizycie u gina - dzis bylam to 7 tydzien, widzialam slicznie pulcujace serduszko, pozatym czuje sie do bani, jestem chora, oslabiona i wogole ... witam nowe kolezanki :) widze ze tu same pogaduszki a do roboty nie ma komu :-p cos malo tych drugich pociesz na naszym topicu ;) zycze szczesliwego nowego roku, napewno bede tu zagladac, czasami wchodze i czytam co u Was :)

Evi----ciesze się Twoim szczęsciem :):):) lorinka-----Ja jak jestem to pisze :) Wy dziewczynki pewnie jesteście u kosmetyczki,fryziera :D:D:D W 2008 roku życze: Marzeń o które warto walczyć. Radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć.

u fryzjera byla podciac grzywke;) hehhe coz za metamorfoza nie??? evi- super ze jestes:) przesylam moc usciskow;) dziewczyny my Sylwka spedzamy z siostra i naszymi szkrabami:)jakos w tym roku nie chcialo nam sie myslec o jakis imprezach.... Rok się już kończy, rok się zaczyna, otwórzmy więc butelkę wina i razem wypijmy za Nasze zdrowie, aż Nam się na maksa zakręci w głowie. Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku.

http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2222.swf witam was noworocznie i zycze wam rewelacyjnego 2008 roku ;)usmiechu pogody ducha spelnienia marzen i wygranej w totka (jak traficie to 20% dla mnie za zycznia )hehe zartuje :p! po sylwestrze jestem nie wyspana siedzielsmy do 3 ....😭dzis ide spac razem z kaziem ... wstawac spiochy!!

Ja nie mam czasu na nic .Ehhh siedziałam do 4.Synek obudził się ok 6 .Jak by tego było mało od 11 mam na głowie 7 dzieci!!!!!!!! najstarsze 8 lat :( ehhhhhhhhh

Ja również :D Nareście po tylu wolnych wracam do normalności :D:D:D Mój w pracy więc cisza jest niesamowita :D :P :D Od dziś nie ma zmiłuj się zaczełam naciskać synka na nocnik.Pytam się jego co 10-15 minut i wtedy ładnie robi siusiu do nocnika a jak postanowiłam poczekać az on zawoła(spytałam się po ok 20-30 minutach) to narobił do gatek.Nie przeszkadza jemu ani troszke śmierdząca kupa! Może jakoś z tego wyjdziemy.Najgorzej będzie na spacerach bo będe musiała zakłądac pieluche.Co innego latem :) Czy Wasze maluchy ssają smoka?

:) moje dziecko smoczek ssalo przez krotki okres potem nam zginal i sie skonczylo hehh :) zycze cierpliwosci:)

witam was 🌼 sylwia moj do pracy idzie dopiero w poniedzialek ale stwierdzam ze nie jest uciazliwy to dziwne bo zazwyczaj mam go dosyc po kilku dniach ..... kazio mial dydusia ale tylko do zasypiania i w zeszlym roku na poczatku lutego brutalnie mu go zabralismy -ciezko bylo przez prawie 2 miesiace nie chcial spac w poludnie rozwalil mu sie caly dzien wczesniej podejmowalam proby ale rezygnowalam gdy widzialam ze bardzo potrzebuje dydka

Ależ nam spadł topik.... Jestem dumna z siebie he he (chodzi o nocnik :)) Nie podaje się i ucze synka. W ciągu dnia zrobił 5 razy w gatki i to mnie troszke zdołowało bo to niby nie chce ale sadzam,ledwo co ma załorzyłam gatki a on zrobi9ł siku lub posadziłam i zrobił swoje a za 5-10 minut znów się zlał.Oczywiście nie krzycze tylko cierpliwie tłumacze.Musze non stop przypominać o nocniku bo sam nie powie.Może będzie jutro???? Jak tylko opanuje nocnik to odrazu wyrzucam dytka(bo 2 rzeczy na raz to chyba za trudno będzie :()

moje dziecko zostalo swietym mikolajem wsadzil do bagaznika w jezdziku \"prezenty\" znaczy sie co zlapal..... kazal sie zniesc na dol i mowi do dziadkow ze jest swietym mikolajem i ze ma prezenty ....po czym zaczal obdarowywac... babcia dostala...kawalek zmietego papieru toaletowego...klebek nici wyprutej z dywanika....:classic_cool: i autko:) dziadek...literki magnesy z tablicy:) i pol zeschnietego jablka( trudno powiedziec jak dlugo lezalo w zabawkach?? mimo ze niedawno robilismy porzadki... powiem krotko zrobila sie z tego kawaleczka gabka:) czyz moje dziecko nie jest cho...jne??/ usmialam sie do łez:)