Gość gość Napisano Styczeń 23, 2017 A u kogo robiłaś mezoterapię w Klinice Urody i PS? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zlosnicazla 0 Napisano Styczeń 23, 2017 mezoterapia anti-aging i regenerując jest do kupienia na stronie revitacell ;) polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 24, 2017 Mezoterapia to super zabieg! Zdecydowanie polecam! :-) http://urodaipiekno.pl/pl/offer/zabiegi-na-twarz/mezoterapia-iglowa-nowosc-.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2017 Jestem 2 dni po mezo iglowej. Zabieg kosztował 400 zł. Efekty były zaraz po zabiegu. Miałam głębokie bruzdy na czole, które zdecydowanie zostały zminimalizowane. Kurze łapki pod oczami trochę zmalaly. Moja kosmetyczka powiedziała że po tygodniu będziesz pierwszy widoczny efekt, a ostateczny po 3 tygodniach. Mam 35 lat i nie ma potrzeby powtarzania zabiegu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 6, 2017 Słyszałyście o mezoterapii z ampułką NCTF HA? To nr 1 na świecie http://beautypremium.pl/pielegnacja-twarzy/mezoterapia-mikroiglowa-frakcyjna-dermapen/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yuliiam 0 Napisano Marzec 25, 2017 Polecam Klinike Medycyny i Ginekologii Estetycznej Bonadea. Bardzo dobre, mile i profesjonalne lekarze. Jestem mega zadowolona. Oto podaje wszystkie zalety wykanania tego zabiegu w tej klonice Wysokie stężenie HA zapewniające doskonałe nawilżanie skóry Poprawa gęstości skóry dzięki hydroksyapatytowi wapnia Regeneracja, korekcja, delikatne wygładzenie zmarszczek powierzchownych Widoczna poprawa jakości, nawilżenia i jędrności skóry http://bonadea-krakow.net.pl/oferta/dermatologia-estetyczna/mezoterapia/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHania 0 Napisano Kwiecień 6, 2017 Jeśli chodzi o okolice Torunia to polecam PCME, świetna klinika http://www.pcme.pl/mezoterapia-iglowa/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takasobieonaa Napisano Kwiecień 8, 2017 ja bylam ostatnio na tzw mesotherm, koszt 500 zl, efekt? Hmm niby coś ale nie do końca, czy któraś z Was była może i powie coś więcej? Zastanawiam sie czy warto isc na kolejne bo juz po jednym mial byc szal, a niestety d.py (sory za slowo) nie urywa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takasobieonaa Napisano Kwiecień 8, 2017 Zalozylam watek o MESOTHERM wlasnie dlatego ze mam podobne odczucia, tzn mam wrazenie, ze moja skora na twarzy zamiast na dobre, poszlo na zle. Tzn, na czole drobne zmarszczki nad lewym lukiem brwiowym zeszly, na srodku czola tez, ale za to mam wrazenie ze tez mialam za bardzo przytarta skore w innych miejscach np wokol oczu. Powoli wychodze na prosta bo jestem dopiero po pierwszym zabiegu i zastanawiam sie czy pojde na drugi, a jesli tak to napewno bez twarzy. Mam 31 lat. Jakbyś mogła napisz co zauważylas najpierw po samym zabiegu, a czy moze stopniowo z czasem, ze cos jest nie tak...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takasobieonaa Napisano Kwiecień 8, 2017 sory, moja odpowiedz poszla nie w ta mańkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takasobieonaa Napisano Kwiecień 8, 2017 a co z mezoterapia mikroiglowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Izabela Politańska Napisano Kwiecień 19, 2017 Zapraszam na zabiegi z zakresu medycyny estetycznej (powiększanie ust, usuwanie zmarszczek, wolumetria, mezoterapia itp.) do swojego gabinetu w Łodzi przy ul. Rzgowskiej 56a. Jestem pielęgniarką po studiach na Uniwersytecie Medycznym w Łodzi, oraz ukończyłam studia podyplomowe z Dermatologii w Nowoczesnej Kosmetologii. Posiadam preparaty najwyższej jakości, zawierające w sobie znieczulenie, dodatkowo pacjentki znieczulane są maścią, zabiegi dzięki temu są komfortowe i bezbolesne. Oferuję konkurencyjne i uczciwe ceny. Po więcej info i zdjęcia zapraszam na stronę fb:www.facebook.com/medycynaestetyczna.lodzkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sebinaaa Napisano Kwiecień 27, 2017 Na worki pod oczami to mi służy mezoterapia, polecam, tylko to trzeba zdecydowanie serie przyjąć, a nie pojedynczą sesję. Bardzo precyzyjnie mezoterapię robi Agnieszka Ledniowska. Polecam panią doktor, jest uważna, a przy tym szybka, wie jak zabieg przeprowadzić żeby nie był dla drugiego człowieka męczący. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 7, 2017 Mezoterapia to idealne rozwiązanie jeśli zależy wam na tym, żeby pozbyć się przebarwień i zmarszczek. Moja cera wyglądała na zmęczoną i ziemista, a po tym zabiegu czuje, ze wyglądam młodziej, ale przede wszystkim zdrowiej. W warszawie na mezoterapię na pewno warto zapisać się do tej kliniki na Mokotowie http://www.drchecinski.pl/. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2017 Mam doświadczenie z mezoterapią, bo w moim wieku warto już zadbać o swoją skórę nie tylko codzienną pielęgnacją. Robię ten zabieg w Klinice Piękna Essence. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krukowa78 Napisano Lipiec 13, 2017 a poleca ktoś mezoterapię w Krakowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 13, 2017 Dziewczyny, do tej pory robiłam mezoterapię w mttestetica i jestem bardzo zadowolona zarówno z efektów jak i personelu i jakości produktów. Moja lekarka zaproponowała mi ostatnio dermapen - zabieg jest podobno mniej bolesny i trwa krócej. Czy któraś z Was testowała go na własnej skórze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fiolet111 Napisano Lipiec 14, 2017 Ja wszytskie zabiegi robię w vesunie w krokusie. Mezoterapie tez robila. Nie powiem, zeby to byl przyjmeny, ale daje dobre efekty, które są długo widoczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malina7890 Napisano Lipiec 19, 2017 To jest idealny zabieg jak ktoś ma skórę, ktora jest zniszczona oraz nienawilzona. DOstajesz substance prosto do skory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 2liith Napisano Lipiec 24, 2017 Byłam na mezoterapii w Tajemnicy Urody w Poznaniu na ul. Ogrodowej. jestem zadowolona z efektu mezoterapii jak i samej obsługi, Panie widać miały dużą wiedze i wykonały wszystko prawidłowo, tak więc nie miałam przykrych niespodzianek a wręcz przeciwnie byłam zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szumi_2929 Napisano Lipiec 26, 2017 Ja jestem po kilku seriach mezoterapii bezigłowej w instytucie Camea we Wrocławiu. Bardzo polecam: http://www.camea-instytut.pl/12-kosmetologia/ Warto inwestować w siebie, widzę zmiany w mojej skórze i wyglądzie. Cera odmłodzona, nie widać zmęczenia i worów pod oczami. Pełen profesjonalizm, bez efektów nieporządanych! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oluniia9 Napisano Lipiec 27, 2017 Mezoterapia to zabieg, który przywrócił mi wiarę w medycynę estetyczną. Często się słyszy o źle wykonanych zabiegach... We Wrocławiu pewnie jest sporo klinik, które wykonują zabiegi mezoterapii, ale ja ze swojej strony mogę polecić Keramed na ul. Porannej. Byłam i sprawdziłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość luluCam Napisano Lipiec 27, 2017 A czy ktoś słyszał o mikrodermabrazji laserowej ? Słyszałam,że też daj***ardzo dobre efekty i złuszczające i odmładzające ... idę na darmową konsultację do kosmetologa abigeil laskowskiej http://www.arsestetica.pl/o-nas/zespol/kosmetolodzy/abigail-laskowska/ słyszałam dobre opinie ktoś coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2017 Jak macie siniaki i opuchliznę po mezoterapii, to polecam prztestować urządzenie dermal. Ja robiłam na ul. Mireckiego w Krakowie u doktor Tyc- Tyki. to jest mezoterapia próżniowa, zabieg jest dużo mniej bolesny, po nim nie miałam krwiaczków i sińców, super zwłaszcza jak robicie coś wokół oczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 6, 2017 Duzo lepsze efekty od mezoterapii igłowej daje mezoterapia mikroiglowa frakcyjna - krótszy czas rekonwalescencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuza2313 Napisano Wrzesień 14, 2017 Ja jestem po serii mezoterapii iglowej u p.Dybowskiej obok Manufaktury w Lodzi maszyna Vital Injector (hit w Rosji i w Chinach polecam wygooglowac) Podawany mialam preparat Cytocare 532 i na glowe chyba cos co sie nazywalo Hair Care z tej samej firmy. Jestem zachwycona efektami ale to podobno zasluga tego sprzetu,bo podaje mikrodawki bardzo gesto i skora je wykorzystuje.Do tego prawie nie ma bolu takze polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2017 U mnie najlepiej się sprawdza mezoterpia Dermalu w MTTEstetica w Krakowie, po każdej innej mam siniaki, opuchliznę. A tu rewelacja, brak uczucia dyskomfortu, bez siniaków, krwiaków nawet w okolicach oczu. Polecam dla wrażliwych na ból. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 18, 2017 Mezoterapia igłowa polega na wstrzyknięciu aktywnego preparatu w skórę, który poprawia jej kondycje, działa rewitalizująco, przeciwzmarszczkowo oraz ma wiele innych zasług dla skóry. Możesz więcej poczytać na tej stronie: http://renewstudio.pl/. Ja wykonywałam ten zabieg i efekty były niesamowite. Moja cera jest nawilżona i bardzo gładziutka . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wandaaaa78 Napisano Październik 29, 2017 Poczytajcie sobie na stronie tego gabinetu http://bonadea-krakow.net.pl/oferta/dermatologia-estetyczna/mezoterapia/ na temat mezoterapii. To świetny zabieg, który sprawia, że nasza skóra wygląda naprawdę wyjątkowo. Warto zdecydować się na takie rozwiązanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 26, 2017 polecam w poznaniu klinikę na promienistej http://www.klinika-promienista.com.pl/ambulatorium/medycyna-estetyczna/mezoterapia/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach