Gość ewa 45 Napisano Luty 20, 2013 na zmarszczki koło oczu to chyba najlepiej i najtaniej będzie botoks kwas hialuronowy da efekty na krótko (wygniecie się ponownie) tak miałam z lwią bruzdą botoks da odpocząć skórze po prostu nie będzie się "zagniatać" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewa 45 Napisano Luty 21, 2013 proszę o radę zrobiła mezoterapię twarzy preparatem stretchcare i zamierza powtórzyć za 10 dni (bo jestem na urlopie) proszę o opinię osoby które mają doświadczenie czy to nie za szybko , czy nie zrobię tym sobie krzywdy po 2 dniach wyglądam tak sobie widać miejsca po wkuciach w pracy się nie ukryję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mezo na twarz Napisano Luty 21, 2013 Witam ja robilam serie mezoterapię u dr Joasi z SCM w Krakowie ale przerwy pomiędzy zabiegami wynosiły więcej niz 10 dni, chyba 3 tygodnie. Nie pamiętam tak dokladnie ale raczej nie 10 dni :/ Polecam wybierać dobrego lekarza do wszelkich zabiegów med.estetycznej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość potrycjapati_ Napisano Luty 22, 2013 O BonaDea Ja odradzam !!!! Byłam bardzo opuchnięta miałam również małe siniaczki. Oczywiście liczyłam się z tym ale to co skreśliło ich w moich oczach to lekarka która wykonywała zabieg. Chciała mi wszystko wcisnąć i więcej. Niech starają się chociaż zachować jakieś pozory. Byłam raz i nie wrócę. Obecnie też poszukuje sprawdzonego salonu wiec jak coś te dajcie znać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość -majeczka- Napisano Marzec 3, 2013 Ile taka seria na twarz trwa ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nicca Napisano Marzec 3, 2013 witam a ja wykupilam na ktoryms z portali zakupow grupowych 2 zabiegi mezoterapi iglowej u kosmetologa, no i facet to robil i musze powiedziec ze jestem po pierwszym zabiegu, dostalam znieczulenie ale mimo wszystko to jednak boli szczegolnie we wrazliwszych miejscach -metoda nappage co prawda, gdy wyszlam to ludzie troszke mi sie dziwnie przygladali poniewaz uklucia bylo widac zwlaszcza ze niczym nie mozna tego przykryc, ale...najfajniejsze bylo uczucie silnego nawilzenia skory, kiedys robilam mezo iglowa u pani doktor i to lepszymi preparatami i ani razu nie mialam takiego uczucia ( tylko sporo siniakow), na drugi dzień uczucie niestety zniklo , ale to byl pierwszy zabieg, za 2 tyg.drugi i tak naprawde 4 zabiegi u kosmetologa = 1 zabieg u lekarza..... a chlopak sie staral nie powiem, trwalo to ponad godzine aha znieczulenie u pani doktor dodatkowy koszt ( robilam bez znieczulenia), a tutaj nie wszystko w cenie zobacze jak bedzie dalej bo po mezo u pani doktor jakos nie zauwazylam specjalnych zmian poza wyczyszczeniem kona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lenka 36 Napisano Marzec 4, 2013 mam 36 lat i zamierzam sie poddać mezoterapii. moje pytanie brzmi czy po jednym zabiegu bedzie widać ( oprócz sinców oczywiście ) jakis pozytywny efekt czy też musze czekac na kilka zabiegów, by przyniosly one jakies rezultaty? Mam zamiar uzyc ich najlepszego preparatu, ciekawe czy to się na wiele zda? Proszę Was o odpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewa 45 Napisano Marzec 4, 2013 nie nastawiaj się na cud zrobisz parę razy i tylko pomyślisz że konto wyczyściłaś na pewno efekty będą ale nie tak szybko jak po wypełniaczach czy botoksie robiłam na szyję długo nie widziałam efektu po kilku miesiącach dopiero zauważyłam że moja szyja wygląda lepiej szybko zapominamy o naszych zmarszczkach przed zabiegami powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blannneczka89 Napisano Marzec 10, 2013 A ja na cud bym sie nastawiała bo jednak po takim zabiegu efekty sa swietne. A teraz jesli chcecie zrobic ten zabieg w Krakowie to w Bona Dea w marcu mozna wykonać w promocyjnej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wierzę w bajki () Napisano Marzec 11, 2013 Żadnych gruponów i promocji zawsze to ściema i marna jakość. Jeśli efekt byłby taki cudowny.to ustawiały by się kolejki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiruku Napisano Marzec 21, 2013 Witajcie , niestety jest dzisiaj czwartek ja dokonałam mezoterapii igłowej w poniedziałek i wyglądam jak zapita i pobita kobieta Pod oczami mam sińce i opuchnięcia , tragedia . Zdecydowanie nie polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewa 45 Napisano Marzec 21, 2013 miałam tak samo gdybym mogła posiedzieć w domu to ok niestety musiałam iść do pracy wyglądałam mimo ''tapety'' strasznie robiła całą twarz 5ml kiedyś robiłam podbródek to mogłam bez problemu iść do pracy ale to było dosłownie kilka ukuć w porównaniu do całej twarzy. siniaki pożółkły tez było kiepsko teraz jest super cera pojaśniała mam nadzieję że efekty będą jeszcze lepsze niestety zrobiłam 2 razy żeby zrobić więcej muszę mieć przynajmniej 3 dni wolnego co jest bardzo trudne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alicjaKRK Napisano Kwiecień 8, 2013 Mezoterapia jest świetna teraz na wiosnę. Po zimie bardzo dobrze jest odżywić skóre :) Wiem co mówię bo od kilku lat na wiosnę i jesienia robie sobie taki zabieg. polecam dr Sułowicz w Krakowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agggneska Napisano Kwiecień 16, 2013 No tak, a co myslcie o tym zeby potem takie efekty mezoterapii jeszcze podtrzymac np. odpowiednią suplementacją ? ja teraz zastanawiam sie nad Collagenem Noble Health... Jak myslicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość basssska6 Napisano Kwiecień 17, 2013 Mysle ze na pewno nie zaszkodzi i jesli juz to wzmocni efekty zabiegów No ale wazne jest to aby przyjmowac przez minimum 3mc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 17, 2013 Po krótkim researchu rozważam mezoterapię Dermaheal np. mają ją tutaj jeśli chodzi o Warszawę: http://www.timeclinic.pl/index.php/mezoterapia-na-przebarwienia.html Nie znam kliniki, czy ktoś może cos powiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MoniaMocca Napisano Czerwiec 19, 2013 Dziewczyny chciałam się poradzić Was odnoście mezoterapii preparatem Princess Rich. Czy któraś z Was miała nim wykonywany zabieg i jakiego efektu można się spodziewać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 21, 2013 Pytanie podobne do powyzszego, ale o AQUASHINE o którym tutaj tylko kilka słow: http://www.timeclinic.pl/index.php/aquashine.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hannnoska Napisano Czerwiec 26, 2013 Jesli mieszkacie w Krakowie warto skorzystac z promocji.Rozświtlająca mezoterapia: okolice twarzy, szyji, dekoltu, dłoni TEOSYAL REDENSITY I (1ml). Cena regularna 650 zł - PROMOCJA 400 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 10, 2013 Ja byłam na czterech zabiegach z kwasem hialuronowym pod oczy i kurcze różnica jest nie do opisania! Po pierwszym było tak sobie, nie widziałam specjalnie efektu, po drugim efekt był widoczny, a potem to już naprawdę bajka!!! Byłam posiadaczką wyraźnej, sinej doliny łez bo tak się to nazywa, przez co zawsze wyglądałam na zmęczoną i smutną. Po zabiegach doliny łez praktycznie nie ma, sińce zniknęły całkowicie. Co ważne mnie zabieg nie bolał (było znieczulenie) i nie miałam krwiaków. Ślady wkłuć i kulki z kwasem zniknęły następnego dnia, potem przez 3 dni oczy były lekko podpuchnięte bo kwas ściągnął wodę. Tyle z efektów ubocznych. Jestem usatysfakcjonowana w 100% choć po jednym zabiegu faktycznie można się zrazić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ArabeskaGdynia Napisano Lipiec 16, 2013 Kobietki w Trójmieście polecam Gabinet pani Steni, gdzie ona i pani Paulina robią Roll Cit i mezoterapię Cytocare 532 i Strechcarem. Efekty są super -robiłam sobie 3 razy rozstępy na biuście (roll citem medycznym), a jestem po dwóch ciążach.Wcześniej długo nie dawałam się namówić, ale efekty są ekstra. Teraz zrobiłam sobie raz roll cit na uda (na rozstępy i przebarwienia), przede mną jeszcze dwa zabiegi. Generalnie Panie mówią, że powinno się wykonać sześć zabiegów w jednej serii, ale teraz jest lato i poczekam do września, bo chcę troszkę pokorzystać ze słoneczka :) Cyto care miałam robiony dwa razy na buzi i dekolcie. Zauważyłam, że skóra jest ładnie napięta i promienna. Bałam się siniaków albo innych cudów, a po zabiegu wyglądałam bardzo ładnie. Pozytywne zaskoczenie! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość basiennnkowa Napisano Lipiec 16, 2013 Zdecydowałam sie na zabieg mezoterapii w salonie Bona Dea u dr.Ornatowskiej. Powiem szczerze że miałam dosyc kremów, które usuwały zmarszczki tylko z nazwy. Ten zabieg okazał się byc strzałem w 10tkę, zwłaszcza jeśli chodzi o wszelkie niedoskonałości skóry i pozbycie sie zmarszczek. Naprawde polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mezatka31o Napisano Październik 18, 2013 Mezoterapia - Klinika Medestetica.pl - porównacie przykładowe zdjęcia przed i po zabiegu Przyjmuje na Śląsku Zaglądnijcie tutaj http://medestetica.com.pl/oferta-specjalna/oferta-specjalna/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 18, 2013 no tak idz do BonaDea a oni cie tak podliczą że spadniesz ze stołka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2013 Mialam robiona mezoterapie, 3 razy, po dwóch razach ok, ale po trzecim masakra. Na początku strasznie spuchlam pod oczami a po tygodniu pod jednym okiem zrobiło sie wglebienie....tak jakby zanik tłuszczu. Minęło 5 miesięcy i jest coraz gorzej. Zanik tłuszczu jeszcze bardziej sie uwidocznil i powstała koszmarna dolina łez. Jestem zalamana i chciałabym cofnąć czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2013 nie ma opcji aby zanikł tłuszcz po mezo chyba że miałaś robione preparatem do iniekcyjnej lipolizy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2013 dziewczyny przeprowadziłam się jakiś czas temu do Krakowa i nie znam jeszcze gabinetów. Jestem zainteresowana mezoterapią igłową w Krakowie. Czy możecie polecić sprawdzony gabinet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joanna82123 Napisano Październik 31, 2013 Osobiście jestem fanką zabiegów mezoterapii igłowej. i polecam je wszystkim. Myślę ze warto zainwestować w ten zabieg ponieważ efekty utrzymują się przez długi czas Korzystam z takiej serii zabiegów raz w roku około5- 6 zabiegów. Skóra po nich jest napięta, wygładzona oraz mocno nawilżona. Zabiegi wykonuje w Estetice na Sławkowskiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 2, 2013 A jakim preparatem robisz? U mnie byc moze byl to błąd w sztuce, mialam robiona mezo pod oczami w bruzdy nosowo wargowe i w okolicach uszu preparatem curavisc 1, 8 % kwasu hialuronowego. Te części sie usztywnily a policzki pozostały nietkniete. Moze to wpłynęło na utworzenie doliny łez i spowodowało wglebienie pod oczodolem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2013 Ja teraz zapisałam sie do Kliniki Wiatroszak na Pakiet Mezoterapii + pHformuła GRATIS! Maja dobra cene i mysle ze spokojnie własnie mozna sie zdecydowac i skorzystać z dobrodziejstw mezoterapii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach