Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość G..........7

Co zrobić gdy facet jest dobry dla innych

Polecane posty

Gość też kobieta
Neurotyczna kretynka.

Gość eros29
Albo zamknij go w klatce, zaklej usta i postaw fotel obok i wtedy będziesz go miała tylko dla siebie i niczym już cię nie zdenerwuje ! Zamiast faceta, to lepiej kup sobie psa. One są bardzo oddane (tylko, czy nie ucieknie przed tobą ?)

Gość ona27
Jak można być tak niemyślącą, tępą krową. Że też ten facet z tobą jeszcze wytrzymuje.

Gość RoQ
Być fajna dupą to nie wszystko.. Pamietaj, że fajna dupa to ocena powierzchowności... a czymże jest powierzchowność?.. Niczym. Kocha sie ludzi za to jacy są, mimo ich wad. Ty wad nie akceptujesz - czyli nie kochasz prawdziwie. Widzę, że jestes cholernym narcyzem... egotyk w pełni znaczeniu tego słowa. Obudź się... im szybciej tym lepiej...bo czekając na gwiazdkę z nieba możesz się spóźnić.

Gość G..........7
"Facet Prawdziwy" Nie wiesz co myślę że oni mają rację ja jedenk chciałabym być fdla niego naprawdę najważniejsza, on jest dobry dla innych, dla mnie też lecz jednak czuć się tak wyjatkowo-niew iem czy tak czułam może czasem. Problem mam taki że ciagle chcę wiecej i rzeczywiście potrfaię dawać.

Gość immma
prosze ocencie moje problemy na codzien jestem b zaradna ale te mnie przerosly...

Gość immma hahahaha
10/10, chyba sobie to gdzieś skopiuje :D:D

Gość G..........7
Roq-mimo Twoje krytyki dzięki. A propo narcyzmu - jestem owszem, lecz wiem też że mam wiele zalet które on docenia jednak w większoiści ostatnio widzi same wady.

Gość immma
ludzie cierpia a ty sie smiejesz :(

Gość immma
g7 a moze starczy jak umowisz sie tak z facetem ze co wieczor bedzie klekal przed toba tak na 20 minut i powtarzal jestes krolowa swiata a problemy innych mnie nie interesuja. tylko udaje, zeby nie martic sie w tym czasie o ciebie, bo ten lek wysysa ze mnie sily zyciowe

Gość łot
droga immo! współczuję ci bardzo, masz naprawde przesrane kochana! uważam, że powinnaś temu chamowi dosypywać do herbaty środki zatrzymujące wodę w organiźmie i nie bedzie swinia tak czesto sikał zwłaszcza w trakcie waszej ważnej rozmowy np o kolorze tapet! sprawa wygląda inaczej z tym playboyem! nie pozwól sie tak poniżać!!! zagroź mu rozwodem, to skandal aby ta gazeta tyle leżała w szafie! sanuj sie kobieto!!! ps. do zielonego pasuje jeszcze brązowy i żółty powodzenia kochana ;)

oczywiście, ze jestem Kobietą i wybacz, ale myślę, że twojemu facetowi brakuje taktu... To ten brat powinien zainteresować się swoją dziewczyną, a temu twojemu nic do tego co kogo boli, przede wszystkim musi najwięcej uwagi poświęcać tobie i dać ci poczucie ze jesteś najważniejsza, a skoro go nie masz, to moim zdaniem ten chlopak nie sprawdza się...

Gość immma
lot jestes taka kochana ze tak mi radzisz jestem ostatnio klebkiem nerwow juz stracilam rachube czy to ja wynajduje problemy czy one istotnie sie tak na mnie zwalily jeszcze nie bardzo wiem, co kupic wujkowi jozkowi na swieta. jego zona kazdy prezent krytkuje twierdzac ze niepotrzebny lub to juz ma. niby nic a jednak boli

Gość eros29
Ludziska ! Dajcie sobie z nią spokój ! To naprawdę zapatrzona w siebie egoistka. W ogóle z jej wypowiedzi wydaje mi się, że naprawdę może mieć jakieś zaburzenia albo jest troszkę w rozwoju cofnięta. Skończmy temat. Szkoda na nią czasu !

Gość łot
*szanuj się -- miało byc :) aha co do kolegi z pracy to na bank na ciebie leci i baaaardzo cię kocha ale pewnie jest nieśmiały i stłamszony przez wredną żonę i paskudne dzieciaki a kochanka go zmusza do sexu 2razy w tg biedy kolo, musisz mu pomóc, uwolnić się od tch toksycznych ludzi, przecież on cie kocha to widać !!! bądz dla niego przyjaciółką (przynajmniej dopóki sie sprawa z playboyem nie wyjaśni) co do ostatniego problemu, radze odczeka jeszcze 15 godz. i zrobić test ciążowy. na wszelki wypadek weź tabletke z rzewienia ona spowoduje gwałtowne skurcze jelit-- i echo tych skurczy odbije sie na macicy skąd pod wpływem skurczy ewentualny zarodek bedzie miał uniemożliwione zagnieżdzenie się w macicy!

Gość do e..............7
a ja myslę że ta dziewczyna może mu się po prostu podobac, czuje może do niej mięte i stara się byc opiekuńczy wobec niej.Uważaj na niego

Gość immma
eros ale nie piszesz o mnie? moje problemy sa wazne lepiej cos poradz bo nie daje rady

Gość eros29
To do autorki tematu oczywiście się odnosiło.

Gość G..........7
"nów" zgadzam się właśnie ztym ze to brat powinien się interesować a nie mój facet - czy Ty masz jakiś podobny problem, że chyba jako jedyn amnie rozumiesz. I nni wiem ze maja rację, ale uwierz mi to ja prawie ciągle za nim latam on mi pokazuje jaki jest dobry ale to ja bym chciała być ciągle noszona przez niego na rekch-on mi ciagle powtarza "znajdź sobie kogoś kto będzie lepszy i będzie nosił mnie na rękach" teraz podeszłam do niego a on narazxie sie uśmichnął, ale widzis zznowu ja mam latać on owszem zapytał sie teraz czy chcę kawę-ja obrażona nie-ale zaraz poleciałam do niego.

Gość łot
immo my kobiety musimy sobie pomagać w tak trudnych życiowych traumach!!! a wujowi nic nie kupuj-- strzel focha na rodzine i nie idz do nich!!! rozumiem, żel edwo ciągniesz z nerwów, słuchaj to juz poważnie się kwalifikuje do psychoterapeuty!!! pomyśl o tym kochana! :D

Gość eros29
immma : Nie śmiałbym o tobie nic złego powiedzieć. Przecież wiesz. ❤️

Gość immma
łot jestes cudotworca. zastanawialm sie nawet bo jak ten kolega upuscil dlugopis to go tak przekrecil mysle ze wskazywal tym godzine naszego spotkania. chcial mi dac do zrozumienia ale ja analizowalam to i chyba zbyt pozno wpadlam na to. czy powinnam przeprosic go osobiscie z kwiatami, czy wystarczy ze wysle maila?

14:28 G..........7 \"Facet Prawdziwy\" Nie wiesz co myślę że oni mają rację ja jedenk chciałabym być fdla niego naprawdę najważniejsza, on jest dobry dla innych, dla mnie też lecz jednak czuć się tak wyjatkowo-niew iem czy tak czułam może czasem. Problem mam taki że ciagle chcę wiecej i rzeczywiście potrfaię dawać. o widzisz, nie czytałam tego, ale przecież wiadomo, ze każda dziewczena tego potrzebuje jeżeli facet nie rozumie, że drażni cie jego zachowanie, wyraźnie interesuje się tą drugą i twierdzi, ze masz dużo wad, to moim zdaniem jest to coś niepokojącego...

Gość G..........7
eros29-naprawd e daj juz sobie spokój jestem taka i zmieniam to lecz raz jest tak raz jest inaczej i nieciągnij juz tego tematu bo szkoda na mnie czasu zegnam

Gość immma
tak wam dziekuje az sie poplakalam a maz na to tak spojrzal jakby myslal, ze dowiedzialm sie czegos o jego zdradach, ale nie dal znac i zapytal tylko co dzis na deser teraz to juz wyje bo usiwadomilam sobie, ze nikt mi nic nie poradzil odnosie deseru powiedzialm mu ze niespodzianka ale przez lzy. nie wiem, co dalej

Gość eros29
G7: Ile masz dziecko latek ? 14 ? 16 ?. Jakie to bolesne jest, gdy ktoś poświęca innym też trochę uwagi a nie tylko tobie, prawda ? To przykre jest, wierzę ci. He he. PS: Mam do ciebie prośbę: Nie ćpaj, jak zasiadasz przed komputerem !

nie mam takich problemów, bo nie jestem zaborcza a jeśli zdarza mi się, to tego nie okazję więc mężczyzna nie ma nade mną psychicznej przewagi. Jak ktoś inny, uważam, że ten chłopak interesuje się ta drugą - dziewczyną brata.

Gość łot
słuchaj, niezły gnój z tym deserem imma!!! ja jestem zielona w tych sprawach, jeśli chodzi o kulinaria -- dlatego każdy facet mnie rzuca i traktuje jak dziwke:( i tu ci nie doradzę kochana, myśle że powinnaś pod osłoną nocy udać się na stację benzynową i kupić jakieś ciastka, może sie nie skapnie!!! a jeśli chodzi o kolegę, myśle ze powinnaś przerosić, pewnie robił sobie nadzieję a ty źe zinterpretowałas sygnały, być może przegapiłaś miłość swojego życia!!! ale jeszcze nie jest za późno! pogadaj z nim koniecznie! co do męża-- nie masz pewności czy cię zdradza, radzę ci zdradzić go zanim on to pierwszy zrobi:D

Gość immma
moze nawet ona jest z nim w ciazy i dlatego dba, zeby nie jadla niezdrowych potraw sprawdz pod stolem. pewnie ich stopy pozbawione obuwia plasaja namietnie