Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość G..........7

Co zrobić gdy facet jest dobry dla innych

Polecane posty

Gość G..........7
nów nie on nie intersuje się dziewczyną brata wiem że robi to bo taki jest ja go chcę zmienić lecz starych drzew się nie przesadza. Dzieki za pomoc wszystkim. Ci który krytykowali - uważam że maja rację ja też o tym wiem że robię źle mimo wszystko ciężko się zmienić, bo to moja zawzietosć.

Gość immma
lot ja juz sie raz rozwiodlam przez to, ze matka nie nauczyla mnie gotowac w sadzie tyle upokorzenia drugi raz tego nie zniose jak pozna kupne ciastka to sie beidak znowu spoci. on sie tak denerwuje jak na mnie krzyczy tego z pracy przeprosze. chyba cos mu tez upieke i napisalm atki wiersz kochales zranilam lecz uwierz nie soba bylam teraz jak ten kwiat czekam czy przebaczysz mi z daleka? dodam do tortu =moze sie uda

Gość łot
buahahahaha :D tą laske od tego tematu na bank zdradza koleś :P

Gość mozeinienormalna
G..........7 --------- a ja cię rozumiem :-) Serio,bo miałam taka sama sytuację,tylke ze mój chłopak był po prostu miły dla innych dziewczyn.Ale ze mnie bardzo kocha,i zależy mu na mni ejak nie wiem co,to teraz juz nawet sie nie odzywa do żadnych dziewczyn,i mam spokój. Tzn odzywa,ale jak musi,nie żeby cos doradzać,chwalić czy cos takiego. Troszczyć to on ma sie o mnie :-)

Gość G..........7
Nie zdradza mylisz się łotrze

Gość łot
imma-- pomysł z tortem super, ale ten wierszyk--hmmmm za krótki i za mało wymowny i namietny uważam że powinnaś napisac co najmniej odę do niego co do męża- skoro pozna się, to nie rób deseru, kiedy o niego spyta udawaj ze mdlejesz, powiedz mu że lekarze wykryli u ciebie jakąś groźną chorobę i nie byłaś w stanie dziś zrobić deseru--- MOżE ci wybaczy, wyjątkowo ten jeden raz!!! to prawda nie umieć gotować to wstyd okropny, nie czuję się pełnowartościową kobietą przez to:( później bede to jeszcze ci coś doradze

Gość G..........7
mozeinienormalna to napisz prosze co zrobiłaś żeby inetersował sie tylko Tobą częściej zwracał na cIEBIE uwagę czy ja mam ciągle za nim latać fajnie jest jak facet o Ciebie zabiega prawda?

Gość mozeinienormalna
Wiesz,ja po prostu za każdym razem,kiedy była taka sytuacja,zwyczajnie sie obrażałam.I mówiłam mu,że nie życze sobie czegos takiego.On zreszta tez jest bardzo o mnie zazdrosny,więc ustaliliśmy,że ja sie nie przymilam do facetów,on do dziewczyn.I jest w porządku. A on jest o ciebie zazdrosny >?

...jeżeli wiesz, że nic nie czuje do drugiej dziewczyny, to mimo wszystko rozumiem, że to działa ci na nerwy, ale ja jednak jestem inna i mnie by to nie irytowało.

Gość G..........7
Jest zazdrosny lecz nie pokazuje tego i to też mnie wkurza a ja strazsnie pokazuję. Czy my w oóle pasujemyd o siebie?

Gość G..........7
Ja też mu mówiez ze sobie nie rzyczę lecz on powtarza żebtm go nie zmieniała bo on juz taki jest i nie mam prawa go zmieniać.

jestes zalosna :O Moj tez jest dobry dla mnie i dla innych i to akurat mi imponuje, bo wiem,ze nie gra tylko przede mna :) tez kazdemu pomoze i ja sie z tego ciesze :)

Dziewczyno, tak naprawde to nie irytuje cię to, że on jest wrażliwy, pomocny ( to wyjątek w tych czasach), ale to, że nie odczuwasz, iż nie jesteś dla niego wyjątkowa, jedyna , niepowtarzalna etc.etc. Może powiedz mu o tym, zamiast żądać, aby sie zmienił, takim przecież go pokochałaś. Kobiety lubią zmieniać facetów na swoją modłę, ale nie tędy droga. Może sama spróbuj się troche zmienić, otworzyć na potrzeby i problemy otaczających ludzi. Ta empatia i naizwyklejsza dobroc serca twojego chłopaka nie jest cechą tak błahą, aby ją wykorzenić na życzenie. nie zabraniaj mu byc dobrym dla innych , ale przyznaj się, że ty sama potrzebujesz jego zainteresowania i dobroci po trzykroć więcej. Na pewno to doceni, a ty więcej zyskasz, zamiast tracić.