Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misssonia1983

Jak wynająć Świętego Mikołaja?

Polecane posty

Mam problem, nie wiem skąd mogę wynająć Świętego Mikołaja :( Przeglądałam różne strony w necie ale ogłoszenia sa głównie z W-wy, Krakowa itp a ja mieszkam w Radomiu... Bardzo Was proszę o pomoc! Mam jeszcze jedno pytanko... ile kosztuje taka wizyta?

w tamtym roku widziałam wiele ogłoszeń nawet na słupach :) od 20 zł wzwyż, nie będę zgadywać od czego zależy cena powodzenia :)

Może porozwieszaj na słupach ogłoszenia:wynajme Mikołaja:)4 lata temu sąsiedzi poprosili mojego tatę żeby na pol godzinki skoczyl do nich na górę i wręczyl prezenty(tam byla 2 letnia dziewczynka).Zrobil to oczywiscie za free i nie bylo to zadna fatygą.moze macie sąsiadow,ktorzy by Wam pomogli

No właśnie, kupcie w Lidlu strój św. Mikołaja (będzie chyba za 12 zł - widziałam w gazetce) i ubierzcie w niego sąsiada. Na chwilkę z pewnością wyskoczy, żeby w świąteczny czas zrobić dziecku niespodziankę. I pewnie jeszcze będzie szczęśliwy, że dobry uczynek spełnił :) Ja przynajmniej zgodziłabym się bez wahania. Tylko obawiam się, że trochę mało jestem podobna do św. Mikołaja ;)

Gość gość
a może po prostu kupić strój i samemu się przebrać? :) na http://strojemikolaja.pl jest duży wybór strojów dobrej jakości i do tego na każdą kieszeń :)

Gość gość
My pare lat temu poprosilismy kolege aby zajrzal do nas na pol h. Kupilam stroj w necie i wyszlo super, bo my wiedzielismy kto tam się pod broda ukrywa a smiechu bylo co niemiara jak musialam usiąść na kolanie i wierszyk powiedzieć. Na szczęście dzieci się nie zorientowaly.:-)

Gość gość
haha mysle, ze to fajny pomysl! :) my zamowilismy na http://strojemikolaja.pl swietny stroj, maz juz przymierzal i jest nie do rozpoznania! :) swietna jakosc wykonania :) i ta broda - ona daje najlepszy efekt :)

Gość gerarda
tak, ja też tam zakupiłam strój, kolega będzie się przebierał żeby nasz maluch był ze mną i z mężem! aż nie mogę sie doczekać 6 grudnia..... w każdym razie strój jest super ;)