Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja ...

czy to grozne??w 6 mies ciazy?

Polecane posty

Gość ja ...

dziewczyny mam pytanie czy ktoras z Was w 6 mies nawet na poczatku 7 miala tak duzo wydzieliny z pochwy?bez zadnego zabarwienia,nie gesta tyle ze jest baaaaardzo obfita do tego stopnia ze czasami mam wrazenie ze"popuscilam w siusiu"? czy tylko ja tak mam ?prosze wypowiedzcie sie..

Gość normalne bardzo normalne
całkiem normalne...ja wkładki zmienialam kilka razy dziennie

idz z tym do swojego lekarza ginekologa... ja tez tak mialam....okazalo sie ze to wina mojego płynu do higieny intymnej...lekarka przepisala mi jakies czopki do pochwowe i kazala zmienic płyn...

Gość ja ...
a ja sie tak wystraszylam... i zaczelam myslec ze moze to wody plodowe :( bo dzidzia kopie mnie na dole pecherzu...i teraz sie stresuje... zwlaszcza ze podroz mnie czeka...ale skad tyle tego sie bierze...??

to jest jakis stan zapalny... nio u mnie bylo tak... kobiety w ciazy sa bardzo narazone na grzyby i inne swinstwa...ja zmienilam sobie płyn do higieny intymnej z dobra mysla( wydawało mi sie ze na lepszy) a przedobrzylam...poszukaj w drogeri jakiegos delikatnego płynu np. bella sensitive...ale tez idz do lekarza

Gość ja ...
ale to nie wody plodowe...;)??

nio nie wiem jak to wyglada wiec ci nie powiem.... ja tez mialam takie mysl......i chociaz.....hymmm.... przy porodzie okazalo sie ze wody plodowe gdzies wyparowaly...i nie wiem kiedy mi odeszły.....

nio ja nie mialam innych dolegliwosci po za tym dyskomfortem ze cos ze mnie wylatywalo.....zalezy jak to ktos przechodzi.... po tych lekach ktore przepisala mi lekarka wszystko ustalo... nio i po zmianie plynu...

Gość ja ...
to poprostu jakby woda nic wiecej..doslownie jak siusiu.bez koloru,bez zapachu.mailam infekcje wczesniej i mnie bolalo,pieklo itp teraz nic z tych rzeczy...juz pytalam mojego lekarza miesiac temu zbadal to i powiedzial ze normalne w ciazy itp ale teraz tego troszkiem wiecej jest wiec pytam Was bo nie ma to jak mamuski lub przyszle ktore mialy podobnie :)

Gość ja ...
a wasze dzidzie tez czasami ukladaja sie takna dole i cisna wam na pecherze do tego stopnia ze latacie do kibelka a w sumie to kilka kropelek a tak duze parcie na pecherz??

owszem u mnie jest niemal identycznie jak u Ciebie autorko topiku...to moja trzecia cąza ale dopiero tym razem w tak intensywnym stopniu....sama nie wiem od czego to ale to podobno normalne i jesli chodzi o nacisk dzidziusia na pecherz to również doskonale Cie rozumiem ....cóż pozostaje nam wytrwać jakoś do końca a już jest blizej niż dalej....powodzenia

Gość Fajna ciocia
czy to wody płodowe może stwierdzić tylko lekarz.Nie możemy ci pomóc.Lepiej udaj sie do lekarza,albo na najbliższą izbę przyjęć i niech to zbadają takim specjalnym paskiem .Badanie trwa chwilę a bedziesz spokojniejsza-tym bardziej że piszesz że sie wybierasz w podróż

Gość ja ...
szatynka dzieki :) kurcze bo naprawde mialam tego duzo ale powaznie juz zaczelam sobei wkrecac ze to wody plodowe a ja chcialabym urodzic w terminie :) wiadomo:)

Gość ja ...
wieczorkiem mam wizyte u lekarza.zobaczymy co mi powie ale jak juz wspomnialam lekarz prowadzacy ciazy miesiac temu powiedzial ze to normlane ze to nie infekcja,chciaalm was zapytac tylko...

Gość do gorrryy

Gość lepiej dokładnie opowiedz o
tym lekarzowi ...ja tak miałam w 7 m-cu ...wydawało mi sie jakbym popusciła :O okazało sie ,że to sączyły sie wody płodowe i erodziłam w 8 m-cu :( jednak wszystko skończyło sie dobrze 🖐️

Gość ja ...
no to mnie pocieszylas... :(:(:(:( ja chce leciec samolotem jutro..:( chyba si ezalamie jesli u mnie to tez jest to...:( oby nie... a jak to u ciebie wygladalo..??