Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala mi z wawy

Ja z Warszawy na wiejskiej dyskotece, ale bylo smiesznie

Polecane posty

Gość mala mi z wawy

Przyjechalam z moim facetem na dyskoteke do malego miasteczka kolo 10 tys mieszkancow. od razu kazdy nas oblukal bo tam kazdy sie zna a przyjechalismy super wozem i swietnie ubrani. Pan baman od razu przybiegl do nas z menu i zaproponowal drinki. Dlugo nie moglam przekonac sie aby wyjsc na parkiet. Po pierwsze kazdy sie na nas gapil( nie dziwie sie bo sie wyroznialismy), po drugie bylam zniesmaczona poziomem zachowania dziewczyn i ich stylem ubierania sie( biale kozaczki, satynowe spodnie, tanie buty)jak juz wypilam 3 piwa( byly okropne ) wyszlam na parkiet i bylo mi wszystko jedno, nie zwracalam uwagi na to pospolstwo. Zreszta nie bylo tak zle. Pozdroffka

o kurwa wielka paniusia z wawki się odezwała słomę sobie popraw bo ci z butów wyłazi

Oto pojawil sie damski odpowiednik Idealisty :D :D :D

Gość GracjaSpacja
Wyroznialiscie sie, ale to chyba przez te zadarte nosy ;)

na wiejskich dancingach nie przynoszą menu :P Mamy tylko stare parówy hotdogowe i piwo rozcieńczane:D

Gość mala mi z wawy
o co wam chodzi? Zazdroscicie mi? Jacys faceci sie do mnie przystawiali, w sumie mialam ochote na seks w stodole, ale ze bylam z facetem, to chyba same rozumiecie... :(

Gość 7866
"ty, kobieto, wioche warszawie robisz " przeciez kazdy wie, ze ludzie z Warszawy to zwykla wiocha :o