Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam bloga

szukam pewnego bloga ! pomóżcie!

Polecane posty

Gość szukam bloga

szukam bloga [13.11] 09:35 szukam bloga kochane dziewczynki wczoraj czytalam blog pewnej dziewczyny chcialam dzis dokonczyc to czytanie bo byl tak ciekawie pisany ze az dech w piersiach zapieralo, ale niestety nie zapisalam adresu tego bbloga a historia mi sie nie zapisuje! szukam w necie juz 2 godziny i nic.. napewno ktoras kiedys go czytala bo byl bardzo popularny - kazdy wpis mila po 40-50 komentarzy... opowiem wam trosszke o tym : blog pisala dziewczyna o imieniu ewa, pisala o milosci do swojego 17 lat starszego nauczyciela plastyki-Tomasza, pisala to w taki sposob ze ciezko bylo oderwac sie od jego lektury... doczytalam do momentu dotyczacego sylwestra... wiem ze pozniej mieli coreczke Maję blog pisany byl od 2006 roku -nie jestem pewna na 100%... prosze was podajcie link do tego bloga napewnoi sa tu osoby ktore go pamietaja... [13.11] 09:36 Im blog [13.11] 09:53 szukam bloga kochani napewno kojrzycie ten blog licze na was [13.11] 09:58 sprawdz w historii w przegladarce - tam znajdziesz [13.11] 10:01 szukam bloga historia mi sie kasuje mam tak ustawione w komputerze ze wszystko mi sie kasuje odrazu - ciasteczka, historia i temp wiec nie znajde w ten sposob i dlatego prosze was o pomoc

Gość szukam bloga
moze cos mi pomożecie?

Gość szukam bloga
ups

Gość STEWART MALUTKI
a jak na niego wpadłaś?moze poszukaj od początku, tak jak wczoraj go znalazłaś...

Gość szukam bloga
znalazlam blog pisany przez pare chlopak mial na imie michal a dziewczyna nie pamietam ... w linkach na swoim blogu mieli napisane takie cos: koniecznie zajrzyjcie-ciezko sie oderwac od tego ..i link do tego poszukiwanego bloga ...:( ale teraz ani tego nie ma ani tego:(

Gość szukam bloga
up

Gość gość
Może poszukaj w blogarytm.pl oni tam mają zbiór blogów- może mają też ten, którego szukasz?