Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julka19

Dlaczego on to robi

Polecane posty

Hej :) Mam do was pytanko szczególnie do facetów ale odpowiedzi pan również mile widziane :) problem polega na tym iż jestem z moim chłopakiem juz ponad dwa lata kochany sie jesteśmy ze sobą szczęśliwi, współżyjemy itp.... tak z boku to wydaje sie ze wszystko jest ok...ALE jest coś co mi przeszkadza a mianowicie MÓJ facet którego tak kocham sie MASTURBUJE ;( ;( ;( robi to dosc czesto.... prosiłam go wielokrotnie zeby tego nie robił bo mnie tym rani tłumacze mu ze jestem ja i nie musi sam tego robic ale nic nie pomaga. Pewnego dnia zapytałam : czy ja go nie zadawalam ze sam to robie powiedział ze to nie tak i ze go zadawalam..... ciagle szukam odpowiedzi na to pytanie :( Moj Facet mowi ze mnie kocha ze tylko ja sie licze i nie wyobraza sobie zycia bezemnie. Powiedział ze sie postara z tym skonczyc..... i tak tez było próbował ale tylko do czasu... Dzis potrafi spojrzeć mi w oczy i twierdzac ze tego nie robi ale ja wiem ze tak jest bo zawsze po rozmowie mi sie przyznaje ze sam to zrobił . Prosze was poiwedzcie co o tym myślicie jak idzie z ta masturbacja wygrac, bo moj facet twierdzi ze tego sie nie do czasem powstrzymac .... a dla mnie jest to smutne bolesne i bardzo mocno mnie to rani ;( :( :( :( ;( faceci dlaczego wy sie masturbujecie nawet jak macie dziewczyne ktora was kocha i jest wam wierna dlaczego tym potraficie tak ranic..... :(

Gość nie no leże.......
ja pierdziele :-D:-D:-D a cóż cie tak w tym rani? :-D niech sie tasuje jak mu to pasuje :-P

Gość o co ci chodzi
?? a dlaczego widzisz w tym cos dziwnego ? kochacie sie codziennie ? bo jak tak to ok mozesz miec pretensje ale jak sie nei kochacie codziennie to daj mu spokoj, kazdy sie masturbuje i kobiety tez... 🖐️

Gość Dziewczyno ile ty masz lat.
A co nie wolno mu sie trzepac.Ty sie nie brandzlujesz czasami jak nie ma twojego chlopaka a jestes podjarana?Ja tez mam dziewczyne ona ma 25 lat , ja 27 i jakos jej to nie przeszkadza jak sie strzepe.

uprawiamy sex nawet kilka razy do dnia i po cholere on to robi ze mna jak moze sam? po co ja mu jestem potrzebna no po co!!!!!!

:O to chyba nadwrażliwość. Mnie to nie rani. Może nieczuła jestem?

naprawde zastanawia mnie ten problem wiemz e trudno to zrozumiem ale ja nie chce zeby on to robił sobie sam skoro mzoe to zrobic ze mna kiedy chce :(

Gość Julka19.
Ja wiem, że moje mikroskopijne piersi, piegi, twarz przypominająca konia, krótkie i krzywe nogi nie są może zbyt pociągające, ale chyba jestem k..a kobietą ? A może on trzepie gruchę marząc o cycatej Dodzie ?

gdyby mój mąż zabronił mi :D posłałabym go do diabła:D

\"Ja wiem, że moje mikroskopijne piersi, piegi, twarz przypominająca konia, krótkie i krzywe nogi nie są może zbyt pociągające, ale chyba jestem k..a kobietą ? A może on trzepie gruchę marząc o cycatej Dodzie ?\" hmm ciekawa twoja wypowiedz. Jestem atrakcyjna 19 latka podobam sie facetom itp. ja poprostu chce zeby skonczył sie masturbowac czy to cos naprawde złego?

Bujda:) 🖐️ jak mnie cieszy brak Twojej stopki 🌻

ja poprostu nie mam ochoty na sex z nim jka wiem ze sie masturbuje Bog wie o czym o nysli gdy robie to sam itp :(

idac twoim tokiem myslenia, to wlasciwie powinnas sie rowniez zastanawiac o czym on mysli jak to robi z toba? :D a tak serio, to juz ci ktos odpisal, na drugim topicu, zalozonym przez ciebie, jak to z tymi facetami i masturbacja jest + wytlumaczenie naukowe, wiec ja juz nie wiem o co ci chodzi.. :o

to logiczne ze nie jestem w stanie go kontrolowac poprostu zalezy mi zeby tego nie robił czy tak trudno to zrozumiec!!!!!

Gość buasjas
niech dolaczy do nas , kobiobijow :)

Ty Julka to masz problem ale sama ze sobą Twoja głupota poraża...zabroń mu jeszcze puszczania bąków...ma przecież ciebie od tego :P Wyrazy współczucia dla tego kolesia...oby znalazł sobie mądrzejszą od ciebie Mam nadzieję że sobie właśnie robi dobrze...swoją rączką :P

Gość penisek_mi_gra
dziewczyno weź się razem z nim masturbuj i daj nam spokój z tymi bzdetami, zobaczysz jak fajnie jest razem dochodzić do szczytu a i wzajemna masturbacja to jest cos superowego i potem seks na full a potem znowu masturbacja i tak można bez końca a ty płaczesz że on wali konia, zastosuj to co mówię a skończą się twoje zmartwienia

Gość bodzia50
Poczytajcie sobie Kochane ; Duży format" z 12 listopada to będziecie wiedzieć!!!

widac ze glupota ludzka nie zna granic jest pytanie poinna byc odpowiedz no ale cóz niekotrzy tak maja :D:D:D:D:D

Julka - gdyby Cie erotycznie zaniedbywał, to rozumiem, ale skoro nie brakuje Ci seksu z nim, to co się chłopaka czepiasz? Ma widocznie ogromny temperament i ma sie z tym męczyć?

Perła. ja rozumiem jego potrzebe ale nie rozumiem dlaczego robi to sam jak mzoe w kazdej chwili ze mna rozumiesz????

Ja uwielbiam sadzać sobie słoiki do odbytu i kiedy on się branzluje to patrzę na tą lawę spermy zalewającą mi oczy..tylko czemu on to robia sam jaby nie mógł mnie zerżnąć w odbyt

Pytanie. Fakt... :O Dlaczego on to robi. Myślę, ze dlatego, ze będąc z Tobą musi się troszkę \"namęczyć\", a samemu, to wiesz - tak raz dwa i po wszystkim. Poza tym - co bys zrobiła, gdyby miał ochotę np. 4 razy dziennie, codziennie?:O Nie mogłabyś chodzić, byłabyś cała obolała i hasło \"seks\" powodowałoby u Ciebie ból głowy. ;)

ale ja to mogłabym nawet i 10 razy dziennie tylko analnie a on tego nie chce bo mówi że śmierdzę myślicie że powinnam się podmywać tam częściej niż raz na miesiąc

Perła. ja poprstu chciałabym zeby moj zwiazek był naprawde udany mam 19 lat jestem mloda atrakcyjna i zakochalam sie bez pamieci i tak tez jestem kochana przez mojego faceta jestesmy ze soba dosc długo juz do 2,5 roku moze sobie ktos pomyślec o mnie mloda nie zna zycia itp ale ja naprawde chce spedzic z nim cale zycie i chce zeby skonczyl to robic sam czy wymagam tak wiele ????

Daj mu trochę czasu. Kiedyś mu się odechce. To taki wiek - hormony szaleją. ;) Potem z pewnością przystopuje. Niech ma chłop odrobinę prywatności i niech relaksuje się czasami w taki sposób jak lubi. Przymknij oko. ;) protestuj stanowczo tylko wtedy, gdy będziesz miała za mało seksu. ..i nie bądź zazdrosna o jego myśli.;) Każdy z nas ma czasami jakieś głupie myśli i nie ma na to rady. ;)