Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justysia26

co robic?

Polecane posty

Gość justysia26

nie wiem co o tym wszstkim myslec. rok temu zdradzilam chlopaka z ktorym spotykam sie piec lat. nie bylo seksu z tym drugim, ale ja czuje ze to byla zdrada. wydarzylo sie to rok temu. ostatnio opowiedzialam o wszystkim chlopakowi bo chyba cos podejrzewal. powiedzial ze mnie kocha i nie chce sie rozstawac, ale widze ze bardzo cierpi przez to co zrobilam, zreszta ja tez nie jestem w stanie wytlumaczyc tego co sie stalo. nie wiem czemu to zrobilam. teraz moj luby od jakiegos czasu zaczal przez internet gadac z kolezanka o ktorej wiem ze chcialaby z nim byc i wiem ze on tez cos kiedys do niej czul. on wie ze mi sie to nie podoba, chociaz nie zabranialam mu sie z nia kontaktowac ani nic z tych rzeczy, ale ma do mnie pretensje ze jej nie lubie. dzisiaj stwierdzil nawet ze gdyby chcial to by mnie zostawil dla niej i zaczal sobie z nia ukladac zycie, ale tego nie zrobil. wydaje mi sie ze on naprawde chce ze mna byc i zeby nam sie ulozylo tylko nie wiem jak mam sie w takim razie zachowywac jak on cos o niej mowi i w ogole jak zareagowac na ta cala sytuacje. bardzo go kocham i chce z nim byc

Gość
zupełnie bez sensu postąpiłaś... skoro nie było seksu to po co przyznałaś się do zdrady? teraz on sobie dopisał całą historię a to był pewnie niewinny flirt :o w jakim sensie tobyła zdrada?

Gość justysia26
on wie ze nie bylo seksu, opowiedzialam mu wszystko dokladnie, bo zapytal mnie o to wprost.

Gość justysia26
a zdrada dlatego ze okazywalam temu drugiemu uczucia i uwage ktore powinny wg mnie byc zarezerwowane tylko dla mojego chlopaka.

Gość
długo to trwało? wiesz, ja na jego miejscu wolałabym nie wiedzieć...

Gość justysia26
nie trwalo dlugo, moze 2 tygodnie. ja tez bym wolala nie wiedziec, ale moj chlopak niestety wolal. dlatego jak sie zapytal wprost to nie klamalam tylko mu powiedzialam. sklamalam rok temu a jego to tak dlugo gnebilo.

Gość justysia26
i nie wiem jak sie teraz zachowywac gdy on mowi o tej drugiej. wie ze mnie to boli, ale nie mam zadnych pretensji o to bo pewnie mi sie nalezy. nie wiem tylko czy go ignorowac, czy sluchac i udawac ze wcale mnie to nie rusza?

Gość
chce się odegrać, udawaj że Cię nie rusza :)

Gość justysia26
a jak pomysli ze mnie nie rusza bo mi nie zalezy?

Gość spytaj go wprost czy robi
to żeby się odegrać? bo jeśli tak - to już wystarczy, jest ci smutno i przykro i mozecie już przestać sobie dokopywać powiedz też ze go kochasz...to dosć ważne ;)

nic się między wami nie wydarzyło, to dziwne \"coś\" trwało tylko dwa tygodnie, kochasz swojego chopaka, a jednak namieszałaś - no tak, typowo babski sposób rozumowania: \"jak jest za dobrze, to trzeba coś wymyslić, żeby skomplikować i rozwalić\". To właśnie zrobiłaś. w swojej głowie zrobiłaś z igły widły. Co to w ogóle za teksty w stylu: \"bo tak czułaś\"? Życie jest tylko życiem, jeśli coś sie wkradnie czasem do głowy, co nie powinno, jeżeli to pozostaje w sferze uczuć, emocji, marzeń, ale nie przeradza się w czyn i nie rozwala związku, bo na tyle nad tym panujesz, to puszczasz przodem rozsądek i postępujesz tak, żeby nie popsuć Tego, co najważniejsze. Przez zwykłą głupotę prawdopodobnie wiele popsułaś. Uczciwość swoją drogą, a rozsądek swoją

Wiem, że to zabrzmi podle ale najlepiej nigdy nie ujawniać zaistniałej zdrady ponieważ on może w każdej chwili mścić się na Tobie (np. koleżanka z netu) lub wypomnieć Ci zdradę. Niestety nie potrafię Ci pomóc jedynie tylko Twoja miłość do niego może przynieść oczekiwany dobry rezultat życia z swym partnerem w szczęściu. Musiasz być silna i przezwyciężyć ,,mały kryzys\" w związku. Trzymam chciuki za Ciebie oby Ci się wszystko ułożyło.

a jesli chodzi o to, że Twój chłopak pytał - no pytał, pytał, bo każdy by zapytał. Normalna sprawa!!! A Ty, jako osoba myśląca powinnaś najpierw sama sobie pewne rzeczy poukładac w głowie i przetłumaczyć, a potem jemu odpowiedzieć tak, żeby go nie zranić i niepotrzebnie nie martwić (spokojnie mogłaś to zrobić, bo nie wyadarzyło się aż tak dużo złego, żeby psuć związek) trochę sprytu, rozsądku i dyplomacji