Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jadzwiga

Jak szypko jechaliscie samochodem?

Polecane posty

Gość Siemankoo
boshh, to prawda, doznalem tego uczucia jadac 20 trabantem

Gość Siemankoo
mozna wyjsc zywym przy zderzeniu 70/godz ... gdy sie jedzie czolgiem

Gość Siemankoo
czolgem albo mopem :D

Gość koteczka twoja
a npp jak ma sie 2 jajka jedno sie trzyma nieruchomo a drugie sie siupp o to drugie to co? to to co nieruchmo nie ma nic, a tamto całe stłuczone... czy z autami nie jest podobnie? ten co jedzie 70 a ten co 200? to jednak ten co 70 winien wyjsc o mnijeszym szwanku

Gość gfdsdf
wlsnie dlatego pisze ,ze obojetne czy 90 km/h czy 160 km/h .W obu przypadkach jestes trupem

Gość boshh
"mozna wyjsc zywym przy zderzeniu 70/godz ... gdy sie jedzie czolgiem" tekst tygodnia :D

Gość koteczka twoja
wybieram Mopa:) ! :P A co to są jakies gwiazdki? np corsa ma 5 * w tescie na zderzenia co to znaczy:)?

Gość gfdsdf
ciekawe jak wygladałoby zderzenie czołgu z pociagiem.

Gość gfdsdf
np corsa ma 5 * w tescie na 5 to maksymalna ocena.

Gość boshh
pociag by sie wykoleil to na 100% wiem

Kiedys regularnie jezdzilem z Polski do Holandii i spowrotem(1100 km).Rekord to 7.5 h do momentu az bylem w Poznaniu-w moim lozku.Srednia wynosi coprawda ok.150 km/h,ale od granicy Polska/Niemcy-jedziesz max 40-50,wlokac sie za jakims maluchem,ktory jedzie kilometr przed innymi autami i prowadzi ten kondukt.....Szybkosci maksymalnej na autostradach w Niemczech nie ma.Tak wiec tam,200/h to minimum i jest to calkowicie bezpieczne.Conajmniej trzy pasy w jedna strone.

Gość gfdsdf
ale pociag rozpedzony do 100 km/h z wagonami i kilkaseton wagi pewnie spowodowałby przesuniecie czołgu.

*-gwiazdki w crash tescie,to punktacja bezpieczenstwa.5 * to najwyzsza ocena. Ma ja np.Toyota Avensis.Taka konstrukcja gwarantuje przezycie pasazerow przy zderzeniu.Maja one tzw.klatke bezpieczenstwa.Corsa natomiast jest samochodem zbyt malym,zeby byla bezpieczna.Praw fizyki nie przeskoczysz.Licza sie wymiary.Im wiecej z przodu,z tylu,z boku,tym bezpieczniej.....

Gość koteczka twoja
skoro o autach.. hmm.. czy konstytucja nie mowi ze kazdy ma prawo do nauki? na tych samych zasadach? gdzie mam napisac pismo, w ktorym: chodiz o kurs prawa jazdy\! dlaczego ja jako obywatel uzuciwy mam czekac az 2 mies, bo jets korek, bo zlikwidowali osrodek ezg bo tam brali łapowki@ I kazdy sie cisnie az 3 miasta. do zdawania w jednym osrdoku@ prawda jest taka, ze ludzie płaca i czekaja az 2 mies na jazdy! czyli co za 6 mies ktos tylko 3 razy podejdzie do ezgaminu praktycznego a w innych czssciahc Poslki ktos za 6 mies ma tych jazd az 6! bo czeka sie meisiac! A jak wiadomo po 6 mies.. jak sie nie zda praktycznego.. przepada teoretyczny!! trzeba znow zadawac!! to niesprawiedliwe:) Do kogo sie z tym udac do Tuska,? nie wiem prosze o pismo