Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ss..

czy mam jeszcze szanse na milosc?

Polecane posty

Gość ss..

mam 29 lat i pecha w milosci . nie jestem brzydka , wiem, ze sie podobam ale problem polega na tym ,ze jestem niesmiala i tu zaczynaja sie schody. Przyciagam facetow ktorzy maja niskie poczucie wlasnej wartosci chociaz na pierwszy rzut oka nie domyslilbys sie. dopiero z czasem okazuje sie, ze nie radza sobie w zyciu. Jestem zalamana bo chyba zakonczylam znajomosc z chlopakiem ktory wlasnie ma takie niskie poczucie wlasnej wartosci. Wydaje mi sie, ze zycie go przeroslo i poddal sie, a ja nie umiem mu pomoc bo jak mu pomoc skoro zamyka sie w sobie i jego stosunek do mnie stal sie obojetny - przynajmniej takie sprawia wrazenie. Wiem , ze jest bezsilny ale ja nie mam pojecia co dalej z tym zrobic

Gość że co
a czemu jest bezsilny?

Gość melania maniakalna
"Przyciagam facetow ktorzy maja niskie poczucie wlasnej wartosci chociaz na pierwszy rzut oka nie domyslilbys sie." coż to za magia?

Gość mmm...........................
mam podobny problem! Tyle ze jestem bardzo smiała!:) ale przyciagam nieodpowiednich facetów! tez powoli trace nadzieje ze spotkam kogos kogo naprawde pokocham! a i ten Ktos pozna mnie prawdziwa i nie bedzie patrzyl jak wyglądam i co mam :)Myslę ze nie powinnas sie ładowac w toksyczne znajomosci! Bedziecie sie dołowac nawzajem... czasami lepiej byc samej szczesliwa niz wspolnie sie zalamywac:)

Gość ktośśśśś
I tak Ci dobrze, że przyciągasz facetów. Ja odpycham; czym? - nie mam pojęcia.

Gość Gdansk 38
Gdzie was szukac?

Gość że co
swój do swego ciągnie...

tutaj:)

Gość melania maniakalna
czemu zrzucacie odpowiedzialnosc na innych/na los/ czy jak to nazwiecie? to wy decydujecie z kim się spotykacie

jasne... zeby tak było! Faceci wolą nie wymagające kobiety :P

Gość ktośśśśś
Tak to jest, że do osób zdecydowanych, silnych i pewnych siebie - choćby pozornie tylko - ciągną osoby słabe, nieśmiałe.

własnie:) szukające schronienia! Kiedy to facet jest ten silny to ujdzie... ale odwrotnie! :) ehhh

Gość melania maniakalna
" mmm........................... jasne... zeby tak było! Faceci wolą nie wymagające kobiety" nie rozumiem... :/

jestem osoba która wie czego chce i jak to osiągnąc... duzo wymagam od siebie i od swojego partnera! Niestety wiekszosc tych których spotykam podchodzi bardzo praktycznie do zycia i mi to nie pasuje! a nie jestem zakompleksioną dziewuszka która w to wlezie tylko dlatego ze moze nic lepszego mnie nie spotka... NIE! jak kochac to księcia!;) pół zartem pół serio

Gość Gdansk 38
Ten co szuka glupich i naiwnych kobiet ma w czym wybierac bo rynek jest obfity!!!

te "głupie" to maja szczęscie;)

Gość niedobrze mi
mmm........................... te twoje ambicje i wymagania mozesz sobie w dupe wsadzic...facetow i tak tylko interesuje jak wygladasz.

Gość melania maniakalna
aaaaaaha... dalej nie wiem czy rozumiem ;) no ale nic mi chodzi o to, ze przeciez nikt nikogo do spotkań nie zmusza i odbydwie strony "wybierają się" w jakiś sposób więc nie ma co mówić o tajemniczym "przyciągniu" może autorka nie uświadamia sobie tego, że wybiera takich facetów? może czuje się zupełnie bierna w swoim życiu? ...

no widzisz a do tego wyglądam swietnie... swoją zazdrosc tez sobie sobie wsadz przynajmniej bedzie Ci przyjemnie!

czuje sie jak najbardziej aktywna! dziekuje za troske! nie wiem czego nie rozumiesz... mam wielu adoratorów niestety nie w zaden sposób nie pasują do mnie! chocby temperamentem! wiec sie nie angazuje w takie znajomości...

Gość vale tudo
mmmmmm troche skromności.............

Gość melania maniakalna
kochana.... nie wydaje mi się abyś była autorką tego topiku no chyba że się mylę a nie rozumiem tego własnie, że twierdzisz że masz "podobny problem" jak autorka

jestem skromna, mam problemy z pokora :) i lubie zaczepne rozmówki!

Gość vale tudo
kobiecie nie wypada sie chwalic o tym ilu to ona nie ma adoratorow i i ze żaden jej nie pasuje..... bo spoleczenstwo szybko uzna cie za rozpuszczona babke z postawa roszczeniowa i wybujalym ego....szczerze ? tez nie lubie takich kobiet ( facetow tez )

przepraszam i zwracam głos autorce! Pozdrawiam!

Gość Gdansk 38
Tygrysica nigdy nie zmieni sie w myszke,a Lew w kotka? Chcac niechcac,szukamy sobie partnerow podobnych do nas samych? Inni nas nudza! Moje zdanie...

lepiej brzmi... nikt sie mne nie interesuje! to przyciąga innych! Prawda?

Gość vale tudo
uwazasz ze zawsze trzeba mowic prawde ? bardzo brzydkiej kolezance powiesz ze jest sama bo ma " brzydki ryj "? bo tak slyszysz ze chlopacy o niej mowia ? Masz adoratorow fajnie ale zachowaj to dla siebie... ale przyciagam nieodpowiednich facetów! a takie teksty swiadcza o tym ze nie masz szacunku do tych panow...a to przykre....

własnie Gdansk 38 :) szukamy! nie uganiam sie za facetami... to chyba normalne ze interesuje sie mna plec przeciwna...tylko problem w tym ze sa to faceci którzy maja inne wartosci niz ja! chyba od wieków było tak ze to mezczyzna zabiega o kobiete wiec nie sadze aby bylo to dla mnie obrazliwe! kazda kobieta ma adoratorów przynajmniej jednego! tylko niektóre mają to szczęscie ze iskrzy z obu stron ;(

Gość vale tudo
znam pare takich co nigdy nie miały adoratora i raczej mieć nie będą...