Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ss..

czy mam jeszcze szanse na milosc?

Polecane posty

Gość vale tudo
Ktośśśś No niestety jesteś w blędzie...ale ogolnie teraz takie czasy, kazdy chce wszystko natychmiast nikt nie chce czekac......zarowno kobiety jak i mezczyzni....wiesz ja tez wolalbym czas poswiecony na staraniu sie poswiecic na umacnianu zwiazku i czerpaniu z niego przyjemnosci :) mmm czlowiek zraniony inaczej patrzy, moim zdaniem mamy wtedy prawo do generalizowania i uzalania sie troche nad soba...bo co innego nam pozostaje ?:)

Gość mmm...........................
uroda przemija a brzydota pozostaje niekoniecznie... jak ktos Ci kocha szczerze i bezinteresownie to ddla tej osoby zawsze jest sie pieknym... a osoby społecznie postrzegane jako piekne czesto cierpią poniewaz nikt nie docenia innych wartości... :) zawsze sa jakies minusy

hihihi ja czekam... na pocztku na mnie naskoczyles ze nazywam facetów nieodpowiednimi... ale to tylko dlatego ze czekam na tego odpowiedniego:) tak jak Ty na kobiete... i moze troche sie uzalalam! ale zostaje mi znacznie wiecej niz zal! w zyciu piekne sa tylko chwile;)

Gość uroda przemija a
a piszac, ze czekasz na ksiaze mialas oczywiscie na mysli ksiaze brzydali

Gość vale tudo
nic musze leciec...papa...i powodzenia

a co kojarzy Ci sie ksiąze z pieknisiem? nie lubie facetów którzy spedzają wiecej czasu w lazience niz ja:) To ma byc MOJ ksiaze... nie ma to nic wspolnego z majatkiem badz wyglądem!

vale tudo szkoda;) miło mi sie z Toba dyskutowało... dobrej nocy!