Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naprawdę warto żyć

Naprawde Warto Życ! - reaktywacja

Polecane posty

spotykalam sie z kolesiem od 4 miechow, wszytsko szlo swietnie w tym odpowiednim kierunku,,,, no i w cholere " przez przypadek " zobaczylam ,ze podrywa na maxa biuściastą dziewczyne...to po jaka cholere sie ze mną umawial,,.i czemu do cholery mi o niej nie wspomnial....przeciez bym sie odwalila od niego ... no i tak sobie rycze od godziny... i niech nikt mi nie mowi , ze to kobiety to istne zlo, bo nigdy nic nikomu nie zrobilam.jutro wyjezdzam , mialam sie zrelaksowac troche tam, a mam tak zjebany humor...

a mówi sie że to dziewczyny są puste i patrzą tylko na wygląd. 😡 nie martw się nie wszyscy są tacy puści. 🌻🌻🌻 popatrz na to z innej strony: teraz przynajmniej wiesz jaki jest i że z takim pustakiem nie warto sie zadawać.

tak przez gg sie kiedys poznalismy, ale te 4 miechy spotkan to w realu juz byly. i bylo naprawde super, do teraz, wczoraj jeszcze sie widzielismy, i bylo tak fajnie, a to palant, dziewczynki jestem przeokropnie zazdrosna o niego teraz, zaczelo mi ostatnio na nim zalezec, ale przy tej lasce z fotki.pl nie mam najmniejszych szans...zwlaszcza ze widzialam jak sie na nia napalil wkomentarzach...ihik ihik ihik ;( pokazalabym wam linka do jej fotki, bo dziewczyna jest ladna, ale chyba nie wypada... ;(

daj linka,ocenimy obiektywnie..moze nie ma co sie tak zadręczać..wkoncu to z Tobą sie spotyka. z nią chyba nie??

po ostatnim jego komentarzu do niej smiem w to watpic! uraczyłam go opisem na gg : "screw you!"... wiem to takie dziecinne, ale naprawde mnie to zabolalo...jestem na 99% przekonana ze sie spotkali w realu....chlip chlip chlip http://www.fotka.pl/profil/marzenie1123/ choleraaaaaa!!!!!!!!!!!!!

jezeli chodzi o fote to napisze tak.w sumie tylko cycki widac,bo na twarzy ma okulary...biust ma ładny,ale nie wiadomo jak reszta,to tyle moge napisac. spotykałas sie z tym mankiem 84? bo on tam najwięcej jej komentów daje...

Gość oferma
FHG daj link do tego kolesia. ja nie mam konta na fotce więc nie mogę sam zobaczyć.

"żadna nie może mieć o siebie pretensji" co za bzdura! oczywiście że może! chciałbyś mież za dziewczynę samicę alfa, która miałaby jeszcze paru innych?!!

dlaczego nie mam prawa miec pretensji? ;( moze i nie mam prawa, bo nie bylismy razem, ale czuje sie fatalnie ;(

ja tez nie mam zdj na fotce a widze... ej ten maniek84 mi sie osobiscie nie podoba.. tak wiec to nie alfa:P

Gość oferma
"Pewnie spotyka się z różnymi dziewczynami Tacy mają powodzenie bo są doswiadczeni " może i tak, ja się nie znam na kobietach. ale koleś bardziej niż na Alfa to mi wygląda na Downa. :D

włąsnie ellie nie pwoedziała o którego chodzi,to tylko strzał był. w kazdym razie współczuje.niemiła sytuacja.

ej chłopcy a podoba wam sie ta dizewczyna "marzenie",co ellie dała link do jej fotki.. ciekawam :P

on akurat nie wpisal sie na pierwszej stronie komentarzy... zreszta najmniej wazne jak on wyglada... tylko sam fakt...

Gość oferma
kto tam ma dostęp do tych komentarzy - szukać dalej :D