Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tks

Kto z Was stosował testy owulacyjne?

Polecane posty

Gość tks

Czy któraś z Was stosowała testy owulacyjne? Udalo sie dzięki nim zajśc w ciąże? Polecacie czy to tylko strata pieniędzy?

Gość ja stosowałam
i nie zaszłam w ciążę, ale okazało się, że mam zaburzenia hormonalne, ale też pytałam się kiedyś dziewczyn na kafe i były zadowolone z tych testów

POlecam.Stosowalam nie te najdrozsze,a wiem ze takowe sa chyba w granicach 70 zł za 5 testow.Mialam takie za okolo 30 zł,zamowilam w aptece.W opakowaniu zdaje sie 5 sztuk czy 6.Niestety nie pamietam,poniewaz bylo to 2 lata temu.Wygladaja i stosuje sie je tak,jak testy ciążowe.Mnie pomogly,choc nie ukrywam, ze ich zastosowanie nie jest pozbawione wątpliwosci,kiedy sa pozytywne,kiedy negatywne...Czasem wynik byl niejendoznaczny.Zaszlam w ciaze podczas ich stosowania-nie wiemc zy to zbieg okolicznosci czy ich zastosowanie naprawde pomogl mi w okresleniu dni plodnych . Pozdrawiam:)

Gość ja stosuje wlasnie
test "LH" produkowany w Pruszkowie czy w warszawie. kosztuje 20 zl za 5 paskow testowych. nie maialam watpliwosci kiedy pokazal 2 kreski. probowalam dopiero jeden cykl, nie zaszlam jeszcze w ciaze.

Gość ja stosuje wlasnie
na czym jak na czym ale na testach z allegro to ja bym raczej nie polegala:) ale twoja sprawa. poza tym wez pod uwage temperature ich przechowywania. watpie czy w magazynach poczty czy podczas transportu jest odpowiednia

Gość tks
czyli raczej te z allegro nie są dobrym pomyslem? Zastanawialam sie bo widze ze tyle osób je kupilo.

ja stosowałam testy owu Storkt test best. Pakiet 10 testów owu + 2 testy ciążowe. Zaszłam w ciążę w pierwszym miesiącu stosowania. zamówiłam na stronie www.starania.pl ale teraz coś im nie działa. nie pamiętam ceny, ale coś ok 20-30zł.

Gość ja stosowałam
testy owulacyjne własnie z allegro, chyba po jakies 2 zł sztuka. Miałam bardzo nieregularne miesiączki wiec cięzko mi było określić owulacje. Testy pomogły i własnie czekam na poród:) Ja polecam. Powodzenia.

Gość kupowałam na allegro
i byłam zadowolona :)

Gość S_25
jestem w trakcie stosowanie, ale nie jestem przekonana o ich skutecznosci, otóż 19 dc i wciąż testy są negatywne... a moje cykle trwały 29-32 dni. Cos jest nie tak ....

Gość temp. temp. i owu
mam cykle 28-29 dni, od 12 dnia cyklu wychodza mi pozytywne testy. czyli 12, 13 i 14 dc. Z tymze tylko 13 dc (wczoraj) byla bardzo ciemna kreska, teraz tez jest ciemna, ale troche jasniejsza od kontrolnej. Co to znaczy? temperatura wzrosla 12 dc. z 36,2 do 36,5 (?).