Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awe

Za tydzień w Egipcie. Jakie ciuchy i buty pakować????

Polecane posty

Gość awe

Szukam ludzi, którzy byli w Egipcie o tym czasie - koniec listopada. Na jaką pogodę się nastawić? Brać tez długie rękawy, spodnie i pełne buty?

wiesz ja jak jade na wakacje to zawsze wchodze w inetrnecie na rozne strony pogody danego miejsca bo to najelpiej pomaga.. to tak samo jak w polsce.. raz nie ma zimy a raz jest i ktos moze powiedziec ze w polsce nie ma zimy bo byl tam w grudniu..zalezy od pogody..

Gość awe
"Zyczliwi doradcy"! (do pierwszej dwójki) Nie będę dyskutować o poziomie moim a juz tym bardziej żadnego z was, bo szkoda mi na to czasu. Jeśli chcesz prawić morały, to choćby na ambonę zmykaj, a nie na forum, w którym to nie ciebie o zdanie pytają. Pytam osób, które mają w tej sprawie coś do powiedzenia. A pytam, bo jak wie każdy w miarę życiowy człowiek, powszechnie wiadomo, że prognozy - również te internetowe na światowych portalach - bywaja zawodne. Ja osobiście ufam bardziej doświadczeniom niż przypuszczeniom, bo wydaje mi sie to bardziej racjonalen, ale co ja wam tu o racjonaliźmie... Pozdrawiam i życzę więcej życzliwości - może jakiś wyjazd dla zmiany perspektywy i przemiany zgorzknienia w entuzjazm zyciowy?

a co masz do mnie nie zyczliwego? Ja chcialam pomoc!!! kurde przeciez nie chce ci prawic kazan.. sory nie wiedzialam ze nie ufasz pogodzie ja ufam bardziej niz ludziom ktorzy cos gadaja tym bardziej na forum a nigdy nawet tam nie byli :( co ci nie pasuje w mojej wypowiedzi bo nie rozumiem????!!!!

Gość awe
'wiesz ja jak jade na wakacje to zawsze...' - jakies takie mentorskie to było - jakbys mówiła do jakiejś małej głupiej Kazi. A ja ani mała, ani głupia, ani Kazia! Ale Ci wybaczam, bo pisze do rzecy na innym topiku i mnie przed chwila poprałaś w 100%. papa

Gość awe
pisze=piszesz

wiem ze cie poparlam bo tam mialas racje..sory nie chcialam zeby to zabrzamilo jak do jakiejsc malej kazi..ja poprostu mam taki dar przekazywania ludzia swojej mysli w danym momencie..