Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zwykle zagubiona itd

pytań mam kilka

Polecane posty

krótkie wprowadzenie: mam męza, lubię flirtować. pytania: czy spotkanie się z kimś na kawie, wymiana smsów i pocałunki to faktyczni8e takie przestępstwo.? Lubię ten stan zauroczenia to wszystko, nigdy nie posuwam się dalej...ewentualnie mogę się czasowo zakochać... jak jest z Wami ? wierzę,że nie jestem odosobniona w tym przypadku... walczycie z tym czy żyjecie chwilą?, bo w życiu piękne są tylko chwile....

Gość fdse
dlaczego wiec masz meza?Lubisz flirtowac czyu nie pospieszylas sie z wychodzeniem za maz?

może i się pospieszyłam,ale czasu nie cofnę..nie wiem zresztą czy bym chciała.

Gość to sobie chlopak
zone wybral...

Gość Winko Klasztorne
Nie potępiam Cię też tak się zachowuje podobnie do Ciebie ale mam takie prawo bo nie mam męża ani chłopaka. Na razie nie chcę mieć mężczyzny na stałe. Takie flirtownie mężatki z mężczyznami jest prawie zawsze źle odbierane przez społeczeństwo. Choć sądzę, że nic złego nie robisz ponieważ nie idziesz na ,,całość". Oby tylko Twój mąż sie nie dowiedził - chyba, że przyzwala na małe flirty? Jeśli tak to nie ma problemu. U mnie masz poparcie na zdrowie!

dzięki Winko:) poza tym jestem uczciwa wobec drugiej strony, wiedzą że mam męża...

Gość pomocccy
a mąż wie jak się bawisz?

Gość mój mąż wie i śmieje się z
naiwniaków

Gość durny to może ty jestes
jesli masz zone to wspolczuje jej

Gość smieje sie z naiwniakow o
ktorych wie;-)

wszystko zależy od Twojego podejścia do sprawy, od tego, na ile kontrolujesz emocja i samą sebie, jaka rolę w tym odgrywa Twój partner spotkać się na kawie, pogadać, poflirtować, potańczyć dla mnie osobiście nie jest zdradą i nikt mi tego nie wmówi. Wiem co robie, kontroluję sytuację na tyle, że nic się nie wymyka spod kontroli, a mój partner jest zawsze najważniejszy. Pocałunki natomiast to inna sprawa - dla mnie to już dużo i się do tego nie posuwam. Być może dlatego, że akurat w moim przypadku gdyby pojawił sie pocałunek, to znaczyłoby, że w jakiś tam sposób jestem zaangażowana (mniejszy lub większy - nieważne) to, o czym piszesz jest kwestią bardzo indywidualną i wiadomo, że pojawią się \"za\" i stanowcze \"przeciw\". Jednak sam fakt, że założyłaś ten temat świadczy o tym, że nie jestes do końca pewna swojego postępowania, a to juz jest niepokojące

jedno pytanie do autorki topicu a jakby twój mąż robił dokładnie to co ty

Gość do Gnom
czy wiesz o co pytasz , skąd możesz wiedzieć co robię... a czego nie robię----znam doskonale granice swoich możliwości, dlatego i mój mąż ufa mi ----czasami topiki powstają by powymieniać się swoimi zdaniami na dany temat i pożartować-----życzę więcej optymizmu:)

o co Ci chodzi, przecież Gnom zadał Ci jedno proste pytanie. I ja je ponawiam - jakbyś się czuła, gdyby Twój Ślubny umawiał się i flirtował z innymi laskami?

Gość Kalll
Chetnei tez poznam odp. na to pytanie - jak Ty beys sie czula w odwrotnej sytuacji?