Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oeoeoeoeoe

A ja naprawdę zamierzam pierwszy seks w życiu uprawiać bez prezerwatywy

Polecane posty

mam 23 lata rozmawiałem z pewną koleżanką ze studiów, ona jest bardzo śmiała ale nawet ona się trochę speszyła jak o to zapytałem. Właśnie zapytałem, czy to prawda, że po pigułkach libido spada i ona powiedziała , że w jej przypadku nie nigdy nie można mieć zaufania...no to jesli tak to nigdy nie można by mieć dzieci, bo żeby mieć dziecko trzeba uprawiać seks bez prezerwatywy no i co Ty na to? Nie zamierzasz mieć dzieci nigdy?

zamierzam ale jeszcze mam na to czas :) zajme sie tym po slubie i wtedy nie bede sie zabezpieczac bo bede swiadomie starac sie o bobaska

Mnie po prostu w ogóle denerwuje to spłycanie w obecnym świecie. JAk widzę kolezanki i kolegów obmacujących się w tancu z obcymi osobanmi, całujących się. To wszystko takie płytkie. I potem seks w prezerwatywie,

Gość gfdhsktuktkut
szlag mnei trafia - pigułki są dla ludzi... ale ty mały chłopczyku nei wiesz jak wiele kobiet ma paskudne suktki uboczne po nich... ja mialam całą listę skutków ubocznych - wszystkie. I takich kobiet jest bardzo duzo wbrew temu co mówia ginekolodzy i producenci pigułek... wejdź na dorum antykoncepcja/goneklog i zpaytaj się ile kobiet męczy się przy braniu pigułek, a co po odstawieniu to histori dopiero mrożące krew w żyłach... Ja nei biorę pigułek 1,5 roku i nadal odczuwam tego skutki... Jesli rtwojas kobieta ma brać pigułki to dbaj o jej zdrowie biegaj do gina z najmniejszym problem i niech robi badania bardxzo regularnie... Troche infantylny chyba jesteś, co??

no cóż, znajomi to osoby studiujace ze mną, a studiuję na dobrej uczelni. PEwnie ci, którzy nie chodzą na imprezy tak si,ę nie zachowują, mówię o tych, któzy chodzą na imprezy

no bez przesady ja tez chodze na imprezy ale nie macam sie z pierwzym lepszym facetem i nie ide z nim do łozka :/ i znam wiele osob które tak nie robia a to ze studiuja na dobrej uczelni to jeszcze o niczym nie swiadczy

może i jestem infantylny, choć rózne rzeczy nazywa sie infantylnością duża dziewczynko:) juz mówiłem, że to mnie bardzo martwi, ze antykoncepcja hormonalna ma takie skutki uboczne, nie chciałbym, żeby mojej przyszłęj dziewczynie działo się coś zlego.Teraz pewnie uznacie mnie za kompletnego idiotę ale w takim razie myslę, czy metody naturalne nie sa najlpesze.

Gość gfdhsktuktkut
I jeszcze jedno mam 27 lat od 5 w związku małżeńskim... biegałam i biegam po imprezach i nawet kiedy byłam sama to nei szłam na dyskotekę żeby się obmacywać czy zlapać seks na jedna noc tylko żeby bawic się, wygłupiać... a przede wszystkim tańczyć!!! Przykro mi że w takim towrzystwie się obracacsz i masz tak spaczony pogląd na świat... cos cię w życiu mocno skrzywdziło??

Gość gfdhsktuktkut
wiesz podobno najlpesza metoda antykoncepcyjan to "szklanka zimnej wody zamiast..."

nie uwazam cie za idiote bo kazdy ma prawo miec własne zdanie ale jesli uwazasz te metody za najlepsze to odpowiedz sobie na pytanie najpierw czy bedziesz gotowy byc ojcem jesli zawioda bo jednak w nich jest duze prawdopodobienstwo zajscia w ciaze

Gość gfdhsktuktkut
jak dla manie masz jakiś problem ze sovba... prezerwatywa to prezerwatywa po prostu środek antykoncepcyjny - i tyle... Nie wiem dlaczego dorabiasz tu jakąs ideologię do czegoś tak prostego??

chyba sie nie dogadamy i chyba nie o to chodzi....zebysmy sie tu dogadali, nmam nadzieje ze sie dogadam z kim trzeba, kiedy bedzie trzeba:)

na bycie ojcem zdecydowanie nie jestem gotowy, wiec moze wcale nie bede sie z seksem spieszyl.... a w prezerwatywie czy przy pigulkach ciaza tez moze sie zdarzyc o dopiero wtedy jest szok jak ona sie zdarzy

no ja nie mowie ze sie zdarzyc nie moze ale jednak sam przyznasz ze sa to bardziej skuteczne metody

Gość gfdhsktuktkut
obyś faktycznie trafił na osobę która zrozumie Cię...Bo łatwe to nei będzie!

ja nie chce cie przekonywac do swojego zdania tylko pokazuje ci jak to wyglada z mojej strony no chyba ze zakładaja ten temat chciales wszytkich przekonac ze masz racje

hmmmm....w ogóle sprawa seksu wydaje się strasznie skomplikowana jak się nad tym zacząć zastanawiać.........:(

Gość gfdhsktuktkut
może po prosatu nie jesteś do tego ogtowy?? nie dojrzały??

czy ja wiem wazne zeby sie kochało ta osobe i zeby ta osoba kochała nas :)

gfdhsktuktkut nie gotowy i niedojrzały pewnie tak ale nie zmienia to faktu, że w zasadzie nie ma dobrego wyjscia , pozbawonego poważnych wad, z antykoncepcją

co do miłości....wzajemnej...też mi się wydaje, że to najważniejsze...ale to to dopiero musi byc trudne...do znalezienia...

połowa tematów na forum to sa same wyzwiska i kłutnie ale pewnie nie tylko ja to zauwazyłam a czemu tak mało pisza o antykoncepcji no mi sie wydaje ze kazdy siebie uwaza w tej sprawie za eksperta

bo tego sie nie szuka to samo przychodzi w odpowiednim momencie ciebie tez znajdzie :)

samo przychodzi tylko w pewnym sensie. Nie mozna znalezc samej milosci ale trzeba szukac, wchodzic w zwiazki. JA to wiem najlepiej bo zyje samotnie nie wchodzac w zadne zwiazki i w takiej sytuacji nie ma szans zeby milosc do mnie przyszla. Dlatego zamierzam to zmienic

no to dlaczego sie chowasz jesli sie chodz troche wychylisz ciebie tez znajdzie miłość przeciez studiujesz obracasz sie wsród ludzi co z toba nie tak ???

bylem bardzo zakompleksiony ale prawie wszystkie znaki na niebie i ziemi mowia ze calkowicie nie szlusznie, dlatego jak juz mowilem, zamierzam nieco zmienic moje zycie, juz nie dlugo:)