Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klipsiara666

METODA CLIP ON....PLUSY I MINUSY

Polecane posty

Gość madziklol
ejnochodz,,mi sie podobaja te wloski co chcesz sprzedac!!!jak ich nikt nie chce ja sie zastanawiam,a czemu ty ich nie chcesz???cos z nimi nie tak???

Gość ejnochodz
to moze ja je wystawie na allegro:> :D dodam jeszcze kilka fotek zeby nie bylo probleu odnosnie koloru, ja je sprzedaje gdyz nie dawno myslalam ze moje stare wlosy nie nadaja sie juz do uzytku, ale jakims cudem je odnowilam.. :) i po namysle stwierdzilam ze kupie sobie nastepne te same, te maja odcien troszke ciemniejszy niz moje anturalne wlosy.. ale ogolnie sa ok:) nic z nimi nie jest zlego.. jak wystawie to podam strone moze ktoras sie skusi:D

Gość madziklol
to czekam bo jestem nimi zainteresowana szczerze :).a teraz masz sztuczne czy prawdziwe???

Gość ejnochodz
kurde narazie ich nie wystawie.. bo zapomnialam rachunku zaplacic i mi kaza uregulowac..;/ tuttaj podaje linka do zdjecia ktore zrobilam jakas godiznke temu http://pl.tinypic.com/r/nqnvbr/5 wlosy sie troche pofalowaly , w zasadzie to nie wiem sama dlaczego gdyz widzialas na aukcji ze byly proste, chyba dlatego ze lezaly caly czas w szafce.. a tak samo mam z tamtymi, jak dlugo nie uzywam i nie czesze to po prostu robia sie fale.. ale mysle ze to nie porblem.. wystarczy wyprostowac:) jesli tylko odzyskam wladze na koncie na allegro to je wystawiam:D

Gość ejnochodz
aha i ja mam tamte wlosy ktore przywrocilam do zycia naturalne, te tez niby sa naturalne, choc wydaje mi sie ze jest to jakas miesznaka syntetykow i natrualnych , ale moge sie mylic... trezba by pytac pierwszego kupca..:)

Gość Marta....
To chyba seryjnie wysyłają maila z nakazem zapłaty bo mi też przyszedł nakaz ;) Co do włosków to szukam czegoś tańszego ;) na pierwszy raz ot tak żeby zobaczyć jak to wygląda ;)

Gość madziklol
dziwne ze one sie tak pofalowaly,.moje tez leza bo mam teraz jasniejszy braz a kiedys mialam prawie czarne i mam te klipy czarne schowane i sa proste jak drut!!!!a jak te spinki wygladaja???

Gość madziklol
marta,,,,, zobacz na allegro maja ful tanich ,tak zeby sprobowac

Gość 8olivka8
Te Twoje wloski na tym zdjeciu wygladaja naturalnie.. nie swieca sie.. i rzeczywiscie sie pofalowaly mi by takie odpowiadaly bo ja nie mam idealnie prostych wlosow..ale niestety mam blond

Gość Marta....
Tak ale jest taki wybór że nie wiem które wybrać ;) ;)

Gość madziklol
ejnochodz,a dasz jeszcze jakas ich fotke,tych spinek jakie sa itd,a jaki to kolor ciemny braz??czy jakis kasztan??a czemu je sprzedajesz,a w ogole one nie sa czesm mieszane pol synentyk

Gość ejnochodz
madzik teraz nie ma mnie w moim miescie.. bede kolo niedzieli i wtedy mohge wyslac zdjec ile tylko zapragniesz:D sprzedaje gdyz kolor odbiega lekko od mojego naturalnego, poza tym moje stare wlosy nadaja sie do uzytku, a chce pozniej kupic sobie dokladnie te same, dlatego te sa mi zbyteczne:) Pani ktora je sprzedawala mowila zesa to naturalne, mi ciezko okreslic gdyz wlosy nowe natrua;lne mailam fale, nigdy nie mialam w reku naturalnych prostych, mozliwe calkiem ze sa to pol naturalne, ale chocbny nawet to i tak mysle aze za caly zestaw cena 50 zl jest dosc korzystna:) jesli chcialbys uzyskac wiecej informacji to po prostu gos sie do Pani od ktorej je kupowalam, b. mila kobioeta napewno odp na Twoje pytania:)

Gość ejnochodz
aha, jest to ciemny braz.. ciezko mi powiedziec czy wchodzi w kasztan musialabys mi przeslac kolo Twoich wlosow wtedy moglabym powiedziec czy kolor by sie nadawal:)

Gość madziklol
ok,ja mam wszystkie ocienie brazu chyba na mojej glowie ;p

Gość abrakadabraczary imagia
madziklol uwazaj te wlosy c ejnochdz wystawia sa synteyki sama zobacz ona pisala pare stron wczesniej ze kupila za 70zl syntetyki:::: nawiasem mowiac moze ktoras chce kupic te syntettyczne -proste, kolor 02 ? kupilam je za 70zł , moge sprzedac za 50 tam jest chyba z 6 pasm, moge sprawdzic dokladnie jesli ktoras bedzie zainteresowana, i fotki tez moge przyslac? widzisz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ejnochodz
oj abrakadabraczary imagia widze, ze na biezaco, z troska i zapalem obserwujesz forum.. FAktycznie mowilam tak; przyznam sie, ze nie pamietalam co Pani napisala w aukcji gdyz kiedy je pierwszy raz zobaczylam bylam przekonana, ze sa to syntetyki. Teraz jednak patrzac na strone z ktorej je kupowalam widze, ze Pani sprzedajaca pisala o naturalnych, mimo to twierdze, ze jesli juz sa naturalne to na 95 % z domieszka syntetycznych, gdyz nie sprzedawalaby wlosow naturalnych... naprawde naturallnych, nie ubieranych za smieszne 70 zł bo za prawdziwiee naturalne trezba dac ok 2 baniek a nie .. ! Z RESZTA NIE oferuje tu jakichs nielegalnych targowych transakcji tylko wystawienie na allegro, a mysle ze wystarczy popatrzec na ilosc i jakosc moich komentarzy by moc stweirdzic iz jestem uczciwa i powazna osoba... amen

Gość madziklol
ejnochodz to czekam az wrocisz i mi wyslesz jeszcze cus :)

Gość czarownica22
www.peruki.biz.pl na tej stronce znajdziecie fajne włosy dobrej jakości przyczepiane metodą CLIP ON. firma nazywa się MAKA. Włosy może trochę więcej kosztują niż na allegro ale są grube i warte swojej ceny.Wiem bo sama je sprawdziłam.pozdrawiam

Gość madziklol
ejnochodz wrocilas juz??jak tak poprosze jeszcze fotki spinek jak mozesz no i tasemek

Gość ejnochodz
wrocilam worcilam, ale mam zla wiadomosc.. Na wyjezzie duzo uzywalam tych starych wloskow i ta cudowna ich naprawa okazala sie zludna, gdyz po zaledwie trzech zalozeniach zmechacily sie takze wygladaja jakbym je godzinami tapirowala;/ nie mam teraz pieniedzy na nowe wlosy, a musze cos miec na glowie.. wiec chyba przerzuce sie na tamte... Wyprostowalam te fale i ten ciemny braz lekko zmatowial i nadaje sie na mnie.. przzepraszam, ze obiecywalam, ale szczerze myslalam, ze dluzej sie naciesze tymi starymi;/ ... niestety jesli bede miala wiecej pieniedzy to bede musiala i tak zainwestowac w nowe, a Tobie zycze dobrego i udanego zakupu... przepraszam raz jeszcze.. . jak zdecydoujesz sie na jakies to wyslij link, jc ja zawsze sluze rada. pozdrawiam serdecznie

Gość madziklol
nie ma sprawy,ja mam wloski tylko one bardzo drogie byly i je oszczedzam a te chcialam kupic tylkko tak se ;p szczerze powiedziawszy,wiec zla nie jestem bo swoje clipy mam piekne narazie :P hehe

Gość 8olivka8
trudno powiedziec czy beda sie swiecic czy nie.. za taka cene wszystkiego mozna sie spodziewac chociaz nie wygladaja na swiecace na tych zdjeciach. Ja kupilam swoje i nie wygladaly na swiecace na aukcjach ale nieestety swieca sie i to BARDZO;/ zaryzykuj moze beda ładne;) Pozdrawiam

Gość Ramena
Hej mam pytanie, czy widziałyście może jakieś ślubne fryzury z wykorzystaniem tych włosów, w pazdzierniku mam wesele i sie tak zastanawiam nad doczepieniem takowych, jak myslicie, będzie to fajnie wyglądać?

Gość madziklol
maludaaa ona wygladaja dobrze,widac ze sie nie swieca,a z tej aukcji olivka co ty bralas odrazu bylo widac ze sie swieca,a te sa ok

Gość 8olivka8
Nie powiedzialabym ze bylo widac ich polysk.Nie bylo ukazanych zbyt duzo zdjec..jednak wiele osob licytowalo na tej aukcji wiec sie skusilam..Ale trudno ;) i tak stwierdzilam,ze wole miec swoje krotkie.. ;)Bo z tym doczepianiem sa problemy. Do Rameny: jezeli zakupisz fajne wloski to na pewno wyjdzie super.Najlepiej idz do salonu fryzjerskiego .. popytaj czy moze maja na sprzedaz bo coraz czesciej zamawiaja w fryzjerach ;) i na pewno Ci doradza jaka fryzurke zrobic. A i jezeli masz dosyc cienkie wloski to nie radzilabym kupowac clipow o zbyt grubej tasmie bo niestety u mnie sa one widoczne.. a uwazam,ze moje wloski nie sa az takie zle..:) Pozdrawiam

Gość madziklol
ejnochodz co z wlosami ???co wykabinowalas??a co ze starymi??ile je wogole mialas?pozdrowka olivka czemu nie sprobujesz z ta 1 tasma??zrob ja na pojedyncza,a te wloski jak przejedziesz raz prostownica zmatowieja

Gość 8olivka8
Madziklol Ale jak zrobic ja na pojedynczka bo nie wiem jak do tego sie zabrac jezeli to rozpruje to bede musiala odczepic te spinki i przyszywac na nowo nie wiem jak je przyszyc;/ http://www.voila.pl/107/h5qwg/?1 tutaj jest zdjecie z JEDNA tasma tak jak obiecalam,ze zrobie. No i sama zobacz jak to wyglada.. nieciekawie moim zdaniem! Moze jakos by to wygladalo gdybymobciela je troche albo zeby fryzjer mi je obcial i jakos lekko pocieniowal..ale mysle ,ze te wlosy nie zmatowieja bo to odrazu widac,ze to sztuczne...