Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klipsiara666

METODA CLIP ON....PLUSY I MINUSY

Polecane posty

dam je tutaj, bo monika też chciała zobaczyc ;) więc jak będę je miec to wam tutaj pokaże fotkę, na forum ;)

co do filmiku to mi tez bardzo sie podoba dziewczyna miala bardzo fajne wloski, grube i dobre gatunkowo

Gość kiciulka
wiecie moje syntetyczne włosy tak sie błyszczały jak u lalki barbi żle to wyglądało ciekawe czy te niby naturalne tak sie niebłyszczą

Gość madziklol
ten filmik super,bardzo ladna dziewczyna,efekt rewelacja u niej ale ona po 1 ma dlugie swoje wlosy a po 2 wcale nie ma ich malo,,,,,ja mam 4 razy mniej niz ona,wiec efektu niestety takiego nie ma ,,, :(

ogladalam tez inne filniki z nią i na niektorych miala krotsze wlosy i tez je sobie bardzo ladnie przedluzyla

ona chyba reklamuje te włosy bo na obrazku tych włosów jes ona na zdjęciach.Najlepiej zakupić włoski kolor jaki sie podoba i potem iśc do fryzjera z tymi włosami i pokazać by na taki kolor pomalował .Ja nadal szukam odpowiednich

mam wlosy za szyje, bardzo wycieniowane ;/ przez co cieńsze jak myslicie wystarczy mi 7 tasm?

piszą, że jeśli ktoś ma grube włosy to należy 2 zestawy aby przedłuzyc i zagęscic, a że Ty masz ich mało to chyba masz łatwiej, no nie wiem ..

ja mam cienkie włosy i szukam gdzie jest po 6 lub 7 taśm bo wydaje mi sie że było by widać łączenia gdyby było np z 10 taśm lub niebyło by miejsca by doczepić taką ilość.Ja jak miałam doczepiane na microringi to babka od tych włosów muwila że 120 szt.pasemek starczy ,mi jak zakładała fryzjerka to ok 100 pasemek bo reszta sie nie zmieściła a więc mam tych włosów ok 50 g. trzeba patrzeć na gramy

Gość Madziusiia
Witam bylam u fryzjeraz moimi klipami. mam zafarbowane clipy i swoje wloski na kolor wanilia. wlosy sa pomieszane pol na pol. A mialy byc 100% human hair. kupilam 50 cm. a teraz maja z 35 - 40 cm tak to strasznie widac bylo ze nie moje. Tez mam 7 tasm. Ale uzywam 6. Narazie tej najwiekszej nie zakldam. Mam swoje bardzo bardzo cienkie wlosy krotkie w roznych dlugosciach najdluzsze do karku. I tapiruje wloski to nie widac tych tasm. ale jak nie chce sie lakierowac to jak wiatr rozwieje to widac i przypal :) hehe tylko mowie jak jest :) jak macie pytania chetnie odpowiem. wlosy w trakcie farbowania sie nie rozpadly :) pozdrawiam http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387119&page=24 tutaj pod nickiem tym samym wystepuje. tam zdjecia po farbowaniu

madziusiia a ty ile dałaś za swoje włosy podaj link jak kupowałaś na allegro na fotkach masz ładny kolor równy z twoim może nie jest ich dużo ale gdyby je pokręcił jak farbowała ci je to miałaś je przypięte???? PEWNIE CENA MUWI SAMA DASZ Z 500 ZŁ TO BĘDĄ NATURALNE W 100% A NIE Z DOMIESZKĄ

Gość Madziusiia
145 zl wlosy no i koszty wysylki. cena zalezy od dlugosci,mialy miec 70 gram. Nie mialam ich na glowie podczas farbowania. farbowala najpierw moje a potem te clipy. i tak chce jeszcze kolor zminic na ciemniejszy. cliphair i krishor maja te same wloski dla wtajemniczonych a kupywalam od tego 2 sprzedawcy. Jak pojade do polski to kupie chyba jeszcze ze 2 treski zeby zagescic i doszuje do tych co mam. I dokupie wiecejklipsow bo jak jest ich malo to tasma nie jest tak przylozona do glowy. Pozdrawiam

i jak? :D fajne w dotyku i w ogole? :D to wstaw zdjecie przed i po zalozeniu tak dla porownania :)

ja kupiłam dziś włosy już wpłaciłam kase więc niema odwrotu 185 zł za 6 taśm niewiem co to będzie okaże sie jak przyślą

ładnie ci w nich jak na fotce niewidać różnicy kolorystycznej długie sa pewnie 55 cm mają ciekawe czy sie kręcą

mają 50 cm są proste, nie prosotwałam ich ;) a kolor to idealny dosłownie :P nic a nic się nie różni no ale wiadome, że tam na dole widac ze są rzadsze bo swoje mam krótkie, ale i tak się ciesze;P nie tapirowałam