Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vanillka.

CO DZIS ZJADLYMSY --- podsumowanie dnia !

Polecane posty

Gość Vanillka.

Piszmy tutaj co zjadlysmy w ciagu calego dnia . Latwiej bedzie podliczac kalorie i zobaczyc co ew. mozna zmodyfikowac w naszym jadlospisie :) pzdr

Gość mala_lady
ok to ja zaczne :p rano - jogurt+jablko po 3 h- jajecznica na obiad byly pyzy z miesem i odrobina maselka :p i na kolacje salatka owocowa razem to ma jakies 800kcal wiec jest ok bo jestem na diecie 1000kcal

ja dzis zjadlam przez caly dzien Ś: jajecznica na cebuli i szynce (230) IIŚ: kokosanki + kilka lykow jogurtu nat+orzechy (200) O: 4 pieczarki faszerowane miesem,cebula z odrobina sera (200) W miedzyczasie : 1 lizak bez cukru (25kcal)+ cukierki alpenlibe bez cukru karmelowe (60) z tego l wyjdzie ok 700 liczac te orzechy i cukierki wiec jest bardzo dobrze :) kolacji nie jadlam i nie jem bo te pieczarki mnie nadal trzymaja ;)

parówka,tost z almette ziemniaki,buraczki,pierś z kurczaka galaretka truskawkowa serek wiejski,tost

To moze teraz ja sniadanie ok 7.30 - herbatka kromeczka chleba z szynką drobiową ok 10 herbatka ok 13 kawa 16 talerz zupy pomidorowej 2 szkl soku pomaranczowego I mowcie co chcecie ale czuje sie pełna :)

szarlotka, kapusta z miesem spaghetti z sosem miesno-pomidorowym kotlet mielony, buraczki, ziemniaki kawa dużo :-O ale juz nie będe :-P

Gość agniecha85
Cześć ja od dziś na diecie 1000 kal, mam do zrzucenia 4kg. Śniadanie: płatki owsiane z mlekiem, kawa przekąska: jabłko na obiad planuje zupke pomidorową. Pozdrawiam

Kromka chleba z masłem,paróweczka,serek słodki,kawa ricore No by było na tyle,ide dzisiaj na usg muszę być na diecie,a swoją drogą kiedy ja nie byłam..

wczoraj podsumowując bułeczka z polędwiczką :-) dziś na razie jabłko i pół bułeczki z polędwiczką :-)

salatka : jajko, makrela , 1/3 kiszonego ogorka, troszke jogurtu wym. z majonezem(b. malo) 1/2 cebulki + 1 mala lyzeczka masla orzechowego = 260kcal moge zjesc jeszcze dzis ok 300

wczoraj:(to pisanie co sie zjadło to nawet dobry pomysł:D) -tost z almette -galaretka truskawkowa (120 ml) -pierś z kurczaka,buraczki -jabłko -parówka,plaster szynki,tost,łyżka wiejskiego serka

Gość undo
wczoraj: bułka razowa z masłem, żółtym serem, pomidorem, majonezem dwie bułki z wędliną zupa barszcz ukraiński paluszki lajkonik średnia paczka batonik twix bułka serowa pikantna duża porcja makaronu kokardki z parówka, sosem serowo-pomidorowym i fasolka

wczoraj 19.11 jabłko bułka razowa z serem żółtym i papryką herbatki czerwone sałatka z rybą, jajkiem i kapustą pekińkską dzisiaj 20.11 jabłko bułka razowa z serem żółtym i papryką herbatki czerwone ryż z brokułami jak myślicie może być taka dietka?

sniadanko: jabłko(7 rano) obiad; miseczka dietetycznego kapuśniaku(13:30) kolacja; jogurt 0,1% fat z sucharkiem (15 godzina) herbatka zielona i nie jestem głodna;D do tego 1godzinkę i 20 minut cały czas chodziłam , i jak idę rano do szkoły i wracam to łącznie w diwe strony ok 30-40minutek;)