Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety do grobu mnie wpedza

Co musi robić facet w okularach aby nie być uznawany za frajera ?

Polecane posty

Jaki sport, jak wszedzie prawie latwo o zbicie okularow i kalectwo...Ale nie tenis stolowy czy cos w tym stylu.... Jak sie ubierac by nie wygladac jak fan filmu " Zemsta frajerow " itd co mam robic bo juz sil nie mam...zawsze mam zarezerwowana role...przyjaciela....

Gość
no nie... teraz są takie fajne oprawki, nie sądziłam że okulary mogą szpecić

przeciez okulary (dobrze dobrany model oprawek) moze byc atutem . dodaje inteligentnego wyrazu twarzy i w ogole:P :) Nie traktuj ich jak kompleksów! a jak juz tak Ci to przeszkadza to moze sprobuj z oprawkami? ps. extra nick:D

Gość możesz wbiec na komisariat
krzycząc HWDP. Będziesz twardzielem, zyskasz w oczach kolegów, a przecież nikt Cię nie uderzy, bo ludzi w okularach się nie bije

Ja kocham facetów w okularach :D Tak samo jak tych w długich włosach. Moim zdaniem okulary tylko dodają twarzy uroku.

Gość kobiety do grobu mnie wpedz
na silownie juz chodze.. bo chudy jestem ....ale tak wbrew zaleceniom lekarzy bo wysilek fizyczny niszczy wzrok....ale jaka mi tam roznica -3, czy -4.... Mieszkam w poznaniu i tu chyba okularnicy nie maja wziecia...bo na miescie nie widizlame zadnego z fajna dziewczyna....a kazdy okluarnik jakiego znam jest sam.......No i moj przedzial wiekowy...23 lata....tu tez brak entuzjazmu ze strony kobiet....

Gość fdsf
to dziewczyny na kafe zawsze napisza to, co facet chce uslyszec. Nie warto brac na powaznie tego, co napisza...

Gość
Integral - lubię długie włosy, mam podobny gust :)

widzisz ktos bardzo chce mi zapsuc zycie chyba...bo soczewek nie moge nosic...pozostaje mi tylko LASIK...ale oczywiscie rodzice nie widza mojego problemu , wiec na kase od niech nie mam co liczyc, musze skonczyc studia i wtedy dopiero zaczac zbierac.......

poznań duże miasto - wiec i moda na okulary powinna dotrzec. ja znam mase osób co biegają w zerówkach serio! To naprawde nic zlego , popadasz widze w skrajny kompleks skoro nawet sportów sobie odmawiasz- grunt bys sobie przez slabyt wzrok w danym sporcie krzywny nie zrobil ,tak to przeciez mozna kazdy. basen fajnie umiesnia ciało:) dasz rade isc poplywac bez okularow?

plywam ale amatorsko, raz w tygodniu.... to nie sa kompleksy, raczej gniew za sytuacje jaka mnie spotkala....bo dusze to mam taka ktora nie pasuje do okularow !

Gość szczesliwa i to bardzo
moj maz ma okulary i nie widze nic szczegolnego w noszeniu ich.

neurosa1 -------> ja lecę na nich jak wariatka :D Sama bym chciała nosić okulary tylko, żę jakbym sobie sprawiła zerówki to by mnie rodzina wyśmiała :P A faceci w okularach rzeczywiście wyglądają inteligentniej.

Gość jakakak
Szczerze mówiąc chłopie, ty masz osobowość frajera, a nie okularyl. Zrób eksperyment, i zdejm je raz w towarzystwie. Idę o zakład, że nie zmieni to twoich relacji z otoczeniem. BTW dla mnie mężczyźni w okularach są intrygujący i seksi, bo wyglądają na intelektualistów. Okulary dodają IQ, przynajmniej w oczach kobiety. A to po prostu taki jesteś, ten typ tak ma że jest percepowany jak kumpel-ciepłe kluchy.

Gość +++ ZAMYKAMY +++
pięknie pojechała... 10/10

w zyciu nie mam osobowosci frajera... zazwyczaj gdy moim oponentom brakuje argumentow, czy to silowych czy intelektualnych to wyzywaja od okularnika...i jak mam sie przed tym obronic co ?

Gość +++ ZAMYKAMY +++
proszę, napisz że nie masz więcej niż 15 lat

ja jako facet ci powiem tak jak masz dobrze dobrane oprawki TO NIE POWINIENEŚ MIEC PROBLEMU Z LASKAMI :) ja mam troche inny problem ale się niepoddaje:) pozdrawiam

i do tego studenci a ja wygrałem życie A wyzywaja bo nie moga sie pogodzic, ze nie jestem pokorny i nie jestem w ich cieniu , a powinienem bo nosze okulary......... Media tak uksztaltowaly facetow w okularach....widziales kiedys, maczo czy jakiegos bohatera w okularach na filmie? Okularnik moze grac tylko informatyka co spi 3 h na dobe........

Gość vale tuudo
zamiast ci odpowiedziec na zadane przez ciebie pytania to za wszelka cene probuja zmienic twoj punkt widzenia....pfffffff

tak to jest....ale skoro w realu nikt pomoc nie chce...to dlaczego myslalem ze tu bedzie inaczej ?

Gość jakakak
Sam się gostek nakręcasz. Że kumple się śmieją - w jakim ty się towarzystwie obracasz. No i ile masz lat, też zasadne pytanie. Co do kobiet - powtarzam ci jeszcze raz jak wiele osób tutaj - okulary mogą być ATUTEM. Jak cię kobiety odrzucają, to przyczyna tkwi w twoim zachowaniu i samoocenie. Tyle.

Gość chiiiii
Musisz byc bardzo pewny siebie, to naprawde pomaga.

Gość o ja pierdzielę
ty chyba faktycznie jestes frajerem:o zadajesz strasznie głupie pytania. A tak w ogóle to powiedz, widzisz coś bez okularów, czy jesteś ślepy jak kret?

Gość o ja pierdzielę
i jeszcze własnego stylu nie masz:o pytasz ludzi jak się ubierać:o frajer:o