Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewuszkaaaaa

novynette-dziwne oznaczenie-jak zaczac brac??

Polecane posty

Gość dziewuszkaaaaa

kobietki od dzisiaj zaczynam brac novynette ale kompletnie nie wiem jak zaczac od 1 tabletki czy od tej gdzie pod spodem jest poniedzialek?? poprzednio brałam yasminelle i tam bylo suuper oznaczone,a teraz nie wiem.

jakbys była łaskawa zorientować sie co właściwie łykasz to bys sie dowiedziała, że wszystkie pigułki w opakowaniu mają taki sam skład, są identyczne więc możesz je brać nawet losowo, nie ważne od której zaczniesz

Gość szajn
jak ci wygodniej,mozesz od pierwszej,mozesz od przyporządkowanego dnia tygodnia.

Gość szajn
moniak ten protekcjonalny ton moglas sobie darowac,bo z tego co wiem,wiele dziewczyn ma z tym problem

a nie powinny mieć bo nie dość że większość pigułek na rynku jest jednofazowych to w dodatku nie raz spotkałam sie np. ze straszeniem dziewczyn że biorąc nie po kolei zajdą w ciąze ;/ więc warto wiedzieć co sie je, wystarczy sprawdzić skład

no jak sie nie czyta ulotek to nie dziwne, że mają problem :O :O tam jest wszystko jak wół napisane , no ale po co ? lepiej wejśc na kafe i zapytać :P :P Moniak 🖐️

Gość dziewuszkaaaaa
moniak>> hmm.... czy to zle ,ze sie pytam. zmieniajac tab wile dziewczyn ma pytania,i ja nie widze nic w tym zlego. dziekuje za odpowiedź szajn>> dzieki. otwierajac opakowanie bylam troszke zdziwiona oznakowaniem ich,w koncu jestem przyzwyczajona do oznaczenia kazdej tabletki dniem tygodnia :-) czyli moge zaczac od 1 tabletki :-)

Dziewuszka a nie łatwiej i szybciej byłoby wziąć do łapki ulotkę i przeczytać na niej , ze oznaczenia dni sa tylko dla ułatwienia i nie mają żadnego znaczenia jesli idzie o kolejność przyjmowania tabletek ? :P :P :P

Gość o takie rzeczy to ty kochana
powinnaś pytać LEKARZA, a nie przypadkowych ludzi na forum, którzy nie zawsze życzliwie odpowiadają z różnych powodów moniak ma 100% racji

Gość Agacia6565656
Witam. Dni tygodnia na tych tabletkach służą tylko do zrobienia dziurki i w ten sposób oznaczenia pierwszego dnia którego zaczyna się cykl. Wbrew pozorom te dni tygodnia nie są podpisane równo pod tabletkami, w ogóle się nie odnoszą do tych numerków. Są tylko dodatkową pomocą. Pozdrawiam

Gość Marioletter
zapamiętaj jedno: zażywasz przegrywasz!