Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

loza

MAM PYTANIE JAKI JEST BRZUCH kobiety w ciazy ????

Polecane posty

Mam pytanie jaki jest brzuch kobiety w ciazy czy jest miekki czy twardy , czy im wiekszy brzuch tym robi sie twartszy ? bo skora sie rozciaga , czekam na wasze odpowiedzi.

Gość zimowy śnieg
twardy

bo moj brzuch nie jest az taki twardy ale tez miekki nie jest ale nic mnie nie boli rozstepy mi sie robia i mysle ze to jest spowodowane rozciaganiem sie skory , dziecka ruchy czuje dobrze jednak jutro ide do lekarza sie upewnic jestem w 28 tygodniu i czekam na wasze odpowiedzi czy wy tez tak mialyscie i czy to jest normalne.

Gość ja nie miałam
wcale jakiegoś super twardego

Gość amaretnka
ja tez mam twardy brzuszek, nie wiem czy to wina tego że moja dzidzia stale sie rusza i brzuszek się stawia, czy tak musi być :/

witaj u mnie 29 tydzień brzuch mam raczej miękki smarujesz się czymś na roztępy ja np oliwką co drugi dzień narazie nie mam mam tylko te z pierwszej ciązy ale wtedy przytyłam 25 kilo a teraz dopiero 10

TO JAKI KOBIETA MA BRZUCH W CIAZY ZALEZY ZAWSZE OD POSTURY CIALA:JEZELI JESTES SZCZUPLA I ZAWSZE MIALAS JEDRNY BRZUCH TO BRZUSZEK OD POCZATKU BEDZIE TWARDY.JA NP.ZAWSZE MIALAM TROCHE BRZUSZKA, DLATEGO MAM JESZCZE MIEKI BRZUCH MIMO ZE JESTEM W TRZECIM MIESIACU CIAZY.POTEM TA SKORA SIE BARDZIEJ NACIAGNIE.Jestes w ciazy???