Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowany...

czy istnieje jakas szansa ze spotkam dziewice?

Polecane posty

Gość to poszukaj w podstawowce

Gość tez mam ten problem
dokladnie to niesprawiedliwe, lola masz racje. on ma prawo wymagac od dziewczyny, by miala tylko jednego partnera ale nic wiecej

Gość Niecnotliwa
Szukaj szukaj a i tak nie znajdziesz :P Żadna na ciebie nie czeka...mamy lepsze rozrywki :P

Gość tez mam ten problem
ale nie kazdy chce miec niegrzeczna dziewczyne. ja nie chcialbym miec dziewczyny co juz uprawiala seks bez milosci, miala przygody i za duzo partnerow

Gość ale pierdolicie
bez sensu

Gość tez mam ten problem
nie wiem w jakim sensie niegrzeczne, ale nie chcialbym miec dziewczyny co miala wielu partnerow, albo uprawiala seks bez milosci lub chodzila z facetami za szybko do lozka i sciaganie majtek przed nowym facetem to dla niej pikus, zaden wstyd, nic dziwnego itp.

Gość ale pierdolicie
to tkwij ze swoim problemem...albo udaj się na leczenie zamknięte i przestań się powtarzać...nudziarzu

Gość tez mam ten problem
Chcę mieć dziewczynę, która już w gaciach się urodziła i nigdy ich nie ściągała i nie ściągnie:) To mój ideał:)

Najpierw sami rozdziewiczają, a później chcą żeby wszystkie były nieskalane :D

Gość tez mam ten problem
mam prawo szukac takiej dziewczyny jaka mi pasuje. spotykalem sie z jedna ostatnio chwile, miala 19 lat i juz 4 partnerow na koncie i nawet nie kochala ich wszystkich, porazka, jak sie dowiedzialem o tym, to jej powiedzialem nara i papa. Jakas nienormalna, zero zasad

Gość ale pierdolicie
Masz racje ciekawski...Ty pier*dolisz głupotę...w domu

Gość ale pierdolicie
niech cię twoja głupota całuje...na mądrą cię nie stać

chciałbyś mi dogryść?? Bo przeszłość dla mnie jest bez znaczenia o ile nie wpływa na terażniejszość i przyszłość?? Podobnie jak dla wszystkich zdrowych psychicznie facetów? za mały jesteś

Gość ale pierdolicie
ciekawski...mała to jest twoja pała :P

Gość tez mam ten problem
Nawet nie wiecie, jaki to dla mnie duży problem:O Dowiedziałem się właśnie, że moja mama nie jest dziewicą:O to jej powiedzialem nara i papa. Jakas nienormalna, zero zasad

Gość iws
mam prawo szukac takiej dziewczyny jaka mi pasuje. spotykalem sie z jedna ostatnio chwile, miala 19 lat i juz 4 partnerow na koncie i nawet nie kochala ich wszystkich, porazka, jak sie dowiedzialem o tym, to jej powiedzialem nara i papa. Jakas nienormalna, zero zasad. I tak nigdy nie bedziesz mial pewnosci z iloma facetami kobieta spala, ile to sklamac? powie ci ze miala jednego a byla z dziesiecioma. Frajerzy :-)

Gość tez mam ten problem
Ma być dzieicą bez żadnego brudnego fagasa w cipsku:P

Gość tez mam ten problem
jesli dziewczyna bedzie wiedziec, ze mam takie poglady, ze dla mnie taka co miala 4 to szmata to po co ma klamac, pojdzie sobie, bo nie bedzie chciala byc z facetem, dla ktorego jest dziwka, wiec zostana tylko porzadne

Gość tez mam ten problem
a jak dziewczyna miala 30 partnerow, uprawiala seks za pieniadze, albo zdradzala i sie puszczala to to tez nie ma znaczenia?

to twoje podejście i rób jak uważasz. Moim zdaniem masz problem emocjonalny z którym powinieneś pójść do psychologa albo seksuologa, ale to moje zdanie z którym nie musisz się zgadzać. przeszłość nie ma znaczenia o ile nie wpływa na terażniejszość i przyszłość.

Gość sfjfhhfurf
do autora - nie masz prawa do dziwicy bo sam prawieczkiem nie jestes. powiem wiecej, wiekszosc dziewczyn, ktore chca zachowac dziwictwo do slubu nawet nie spojrzy na ciebie, bo juz ulmoczyles gdzies a one brudasa i wycierucha nie chca, szmaaciarza, ktory ruchal na prawo i lewo. wiekszosc kobiet ma z tym problemy a na naprawde porzadne faceta rzuca. ja tez tak zrobilam. moj niedoszly maz dwa miesiace przed slubem oswiadczyl mi w przyplywie szczeroscie, ze prawiczkiem jednak nie jest chociaz wczesniej perorowal jakie to piekne bedziemy mieli zycie bo poczekamy w seksem do slubu a ja jestem dziwica a on prawiczkiem i tego typu bzdety. slub odwolalam bo szmaciarza nie chce. moze jeszcze bym jakos przebolala gdyby to byla jedna. alz to bylo razem 7 w tym prostytutka wynajeta na 18stke. won ze szmaciarzami, uzywanymi gratami co mocza gdzie sie da.

Gość tez mam ten problem
po prostu nie lubie kobiet, ktore kojarza mi sie z dziwkami, oraz tych, ktore uwazam za puszczalskie nie i niewystarczajaco cnotliwe. I ciesze, ze mam takie poglady bo dzieki nim znajde porzadna kobiete, a odrzuce te niezbyt porzadne

jeśli uważasz że dziewczyna która miała faceta w zwiazku i uprawiała z nim seks, za dziwkę to to nie jest normalne. Sam nie jesteś prawiczkiem, więc nie jesteś uczciwy. Nie czujesz się męską dziwką czy zbrukany?? Nie czujesz że zabrudzisz dziewicę swoimi poprzednimi dokonaniami seksualnymi??