Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziant.

USUNIECIE C.-GINEKOLOG-SZczecin

Polecane posty

Gość ziant.

czy któras z Was ma juz sparwdzonego lekarza w tej kwestii?

Gość blabliblabla
zwariowałaś??? myślisz, że ktoś ci tu odpisze na forum???

Gość ziant.
podaje maila w takim razie i prosze bardzo o info jestem w rozpaczliwej sytuacji ,ale nie bede tu opisywac bo wiem ze punk widzenia zalezy od punktu siedzenia.... kolce29@wp.pl

Gość do ziant
wiesz, ciezko tak lekka reka podac namairy na lekarza. tu nie chodzi o niego ale o ciebie. moglabys podac chocaiz powod,zeby wywolac zrozumienie. bo usunac ciaze po jednorazowym sekcie dyskotekowym nie znaczy to samo, co usunac 5 dziecko bo maz jest alkoholikiem i cie zgwalcil np.

Gość ziant.
moj mąz niedawno odszedł do innej kobiety bo wydalo sie ze jest z nim w ciąży!!! a ja jestem w początkach ciazy, myslałam ze zrozumie swoj blad i wroci ale ja juz nie mam sily tak zyc,zadowoleni???

Gość MALOOTKA2345
Zal mi Ciebie... Bo latwo jest oceniac, kiedy samemu nie jest sie w takiej sytuacji... Ale pomoc nie ma komu, tylko gadajacych jest duzo... Mam nadzieje, ze znajdziesz rozwiazanie. Pozdrawiam, trzymaj sie.

Gość ziant.
podnosze

Gość zint.
nie wiem co to ma wspólnego z tym ze szukam pomocy ...

wiesz co? nie dziwie sie Twojemu mezowi ze od Ciebie odszedl...Jestes pusta glupia baba...pokazalam Ci jak wyglada aborcja a Ty pytasz co to ma wspolnego z tym ze chcesz usunac ciaze? po prostu w glowie mi sie nie miesci ze istnieja na swiecie takie babska jak Ty

w sumie co to dla Ciebie za roznica czy zabijesz dziecko w brzuchu czy noworodka...to drugie bedzie tansze,a zbrodnia ta sama...wiesz,Tobieprzeszkadza dziecko, ze chce przyjsc na swiat...wiec go zabijasz.MI przeszkadzasz Ty,tez mam Cie zabic? przeciez to to samo...

Gość zint.
to chyba nie dla Ciebie ten temat wiec nie wiem po co tu wchodzisz. nie mam zamiaru z toba dyskutowac

Gość zint.
poza tym gdybys umiała czytac to nie szukam takich stronek które podałas tylko LEKARZA....

Gość bbecia
Przerazajacy jak dal mnie ten filmik ja nigdy bym nie usunela ciazy NIGDY zawsze jest jakies wyjscie zawsze jest ktos kto pomoze ZASTANOW SIE

tak zawsze jakies wyjscie a co jesli nie przezylabys porodu? tak dziecko ma przezyc a ty, kobieto ktora kocha i ktora jest kochana, ktora ma swoje plany, jakies wspomnienia, itp ma umrzec... a co po gwalcie?? oddac do adopcji? smieszni jestescie kobieta bedzie cale 9miesiecy myslec o tym gwalcie przez ciaze, a potem niby do adopcji tak? i wtedy tez caly czas mysli czy dziecko ma cos do jedzenia, czy umyte i czy jest ubrane.. poza tym te zdjecia sa w bardo wczesnym stadium moze dziecko byloby bardzo uposledzone? moze zabiloby matke? a moze wlasnie bylo z gwaltu? ok, jak wy takie matki teresy jestescie to napiszcie mi prosze ktora zaadoptowala lub ma zamiar to zrobic w najblizszym czasie przeciez tak piszecie ze tyle osob czeka na adopcje jakos nie slysze zeby ktos czekal na adopcje ale ok wam pokazac jakies zdjecie i juz wy wierzycie slepo moze zastanowcie sie najpierw dlaczego najprawdopodobniej kobieta usunela dziecko bo nie wytsrazcy zobaczyc zdjecie i oceniac!! i nie mowcie ze nigdy, bo nigdy nie mow nigdy:) ja jestem za aborcja w 3 ww przypadkach, no moze jeszcze baardzo marna sytuacja finansowa, ale tylko w skrajnych przypadkach kobieta powinna miec wybor, jej zycie i jej brzuch wy macie wlasne zycie i sobie nic zyjcie ale ne mozecie obrazac innych za ich poglady czy wybory

Gość zint.
PUNKT WIDZENIA ZALEZY OD PUNKTU SIEDZENIA, i to jest prawda nie ma sensu wiec dyskutowac z kims kto nie ma o tym pojecia a jedynie sie modruje.... pozdrawiam

Gość szajn
ten filmik to zdaje sie z materiałów LPR...

Aborcja powinna zostać zalegalizowana, to kobiety w takiej sytuacji nie miałyby żadnego problemu z dokonaniem zabiegu. Autorko, jak widzisz na kafe każda zgrywa świętoszkę i żadna ciąży nie usunęła. Musisz poradzić sobie w inny sposób: poprzeglądaj ogłoszenia w gazetach, zadzwoń, zapytaj.

Gość zint.
witaj w gazetach sa telefony ale szukam sprawdzonego lekarza...

Gość ve_ra
gdyby aborcja była legalna, to do lekarzy co chwilę zgłaszałyby się nieodpowiedzialne dziewczyny, które \"przed\" nie myślały o zabezpieczeniu, bo i po co skoro \"po\" można legalnie wyskrobać!!! tego chcecie uczyć młodzież??? już widzę te 15latki na skrobance, których nikt nie nauczył odpowiedzialności.

Gość ooIga
Droga zint. chciałabym zadać ci jedno pytanie. Na czym opiera się twoje małżeństwo, skoro szanowny małżonek dał nogę na wieść o ciąży? Bo, że nie jest to wyrazem jego miłości to pewne. Pytanie pomocnicze brzmi: czy skrobanka jest w stanie sprawić, aby człowiek pozbawiony uczuć wyższych nagle nimi zapłonął?

Gość ve_ra
a potem do końca życia będziesz myśleć o swoim dziecku, które przez Twoje fanaberie nie mogło żyć. To dziecko nie jest winne temu, że mąż Cię zostawił, więc dlaczego chcesz je za to ukarać?

Gość pitupitupitu
autorami tego filmiku o aborcji jest trzech facetów... specjalisci sie znalezli ... :o

Gość ve_ra
ą mąż wie, że spodziewasz się dziecka? A może to on Cię namawia? Rozmawiałaś o tym z kimkolwiek, czy tylko na forum wylewasz swoje żale?