Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukuleczka

JAKI FLUID WYBRAC?PISZCIE JAKICH UZYWACIE...

Polecane posty

Gość kukuleczka

mam dylemat jaki fluid wybrac.... Uzywam w tej chwili fluid Collistara I NIby jestem zadowolona ale to jednak nie to:( Jest rozswietlajacy ale zostawia delikatne smugi...Nczytalam sie duzo na temat rimmel ricover ale wczoraj sprobowalam troche na reke w perfumerii i za bardzo sie blyszczy... Chce cos delikatnego,zeby tego nie bylo widac na buzi az tak bardzo..Delikatnie kryjacego ale rozswietlajacego,cena nie gra roli-i tak nie uzywam duzo fluidu wiec moge zainwestowac w jakis lepszy..Z gory dziekuje za rady.

Gość kukuleczka
dzieki:)Ale dokladnie?jaki numer?mozesz napisac jaki efekt?

revlon colorstay ,max factor lasting perfromacne jak lda mnie niezastapione

Gość podkład z AA piasek.

Gość kukuleczka
nova ale one nie sa za bardzo kryjace?nie daja efektu maski??

Gość nieprawdziwa forumowiczka
mam pytanie troche z innej beczki. a na fluid naklada sie jeszcze puder?

Gość kukuleczka
ja nie nakladam nic tylko troche pudru opalizujacego na policzki zamiast rozu.....

Gość kukuleczka
tylko ze o ile puder brazujacy wybralam sobie swietny i jestem bardzo zadowolona o tyle nie moge trafic z odpowiednim dla mnie fluidem:(

musisz wybrac odpowiedni dla skory.Ja uzywam aera teint dla dojrzalej i suchej:-o.

Gość uzyj
fluidu z firmy AA dla wrażliwych, jest smiesznie tani, ok 20 zł, a dla mnie wspaniały

Gość kukuleczka
jest ok-masz racje tylko porostu chcialabym sprawdzic kilka i wybrac najlepszy i choc raz byc zadowolona naprawde :)Ja mam 26 lat,i cere sucha choc nie najgorsza jeszcze.Zalezy mi na dobrym fluidzie zeby cera byla po nim jednolita ale zeby nie bylo go bardzo widac

Gość kukuleczka
morelandia-sliczne dziki za link0duzo ciekawych informacjii:) Poczytam sobie teraz...dzieki:)

kukuleczka to na ten jestes za mloda:)Musisz wyprobowac sama,bo to co sluzy komus niekoniecznie musi byc dobre dla Twojej skory.Ale jedno moge powiedziec,od vichy nigdy nic mi nie wyskakiwalo.

Gość kukuleczka
jest ok moze masz recje...Chyba najbardziej przemawia do mnie wlasnie vichy...musze dobrac kolor i rodzaj.Fajne sa tez te w linku od morelandii ale doczytalam sie ze wiekszosc z nich w tej chwili bardzo ciezko dostac :(

Gość kukuleczka
jest ok chyba masz racje:)Ogolnie najbardziej przemawia do mnie wlasnie vichy,musialabym dobrac tylko rodzaj i odcien...Te w linku od morelandy sa fajne ale czytalam ze wiekszosc z nich niestety bardzo ciezko jest dostac:(a szkoda...

Gość AA czekolada

Ja bardzo nie lubie vichy. Jeszcze nie znalazl sie ani jeden ich kosmetyk, ktory by mi odpowiadal. Wszystko Vichy mnie uczula i zapycha, a probowalam juz naprawde wiele. Jesli koniecznie chcesz uzywac fluidu (co szczerze odradzam) to lepiej La Rpche Posay, do cery suchej i bardzo suchej optycznie wygladzajacy (i delikatnie rozswietlajacy cere)

Gość Ania3017
"nieprawdziwa forumowiczka" możesz użyc pudru ale nie musisz :)

lirene z erisa city matt, awentualnie rozswietlajacy jesli masz sucha skore.. kolor :NATURAL