Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lovinek

Czy znacie jakieś sposoby na szybką i skuteczna naukę...?

Polecane posty

Gość Lovinek

Dzisiaj mam nauczyć się 3 opowiadań na pamięć z angielskie\go i wszystkich państw i stolic świata, weszłam na chwilę na kafe aby się doradzić, może macie jakieś sposoby żeby się szybko i skutecznie nauczyć, ja nie mam predyspozycii do nauki j ang wszystkiego się uczę na pamięć, jeszcze te nazwy państw i stolic świata to niest naprawdę dla mnie wielkie zadanie, niewiem czy dam sobie radę:(((

Gość zygac sie mi sie chce na polsk
i system nauczania jezykow...a pozniej kurwa sie dziwia wszyscy, ze polacy nie znaja jezykow! NA PAMIEC 3 OPOWIADAC Z ANGIELSKIEGO?? A CO CI KURWA TO DA NA PRZYSZLOSC??? POJEBANY KRAJ sorki autorko, wiem, ze nie temat, ale wkurza mnie ten kraj na maxa! a co do nauki to tylko pamieciowa niestety...a tak na marginesie, co za pojeb ten twoj nauczyciel

ta praca domowa to byla tak zadana z dnia na dzien? pewnie nie ;) nie wiem w jakim jestes wieku, ale moze pomoga Ci tabletki plusss na wysilek umyslowy... jesli jestes wzrokowcem, uczac sie opowiadania, wyobrazaj sobie cala sytuacje w glowie, co do nazw panstw i stolic, efektywne by bylo, gdybys porobila sobie karteczki z nazwami i ukladala je na mapie swiata...ale chyba na to jest za malo czasu....