Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

okokokokokokoko

Dwie kreski na teście- SIERPIEŃ 2008

Polecane posty

cześć kobitki :) ale mnie mój w nocy wymęczył ... :p ;-) teraz jechałam kłaść płytki podłogowe w kuchni a ja zostałam w domu posprzatać trza by i załączyć z 2 automaty :O ech robota codziennie ta sama nudna ale jak trzeba to trzeba . Dziś wieczorkiem ide z moim mężusiem i ekipą na koncert zepołu FEEL :-) heheheheh fajnie lubie takie klimaty wpadające w ucho :-) [a osobiście jestem zwolennikiem ciężkich tematów jak Faithless i The chemical brothres ;) ] pozdrawiam jaka u was pogoda ? bo u mnie jak na koncert fatalna - zimno jak w wrześniu ... :(

Czesc dziewczyny🌻 U mnie pogoda ładna ciepło i słoneczko świeci. Oczko->mnie tez tak czasami boli i kłuje pytałam wczoraj lekarza to mi powiedzial ze to jest normalne bo wszystko sie przygotowuje do porodu i nawet czesto moge to odczuwac.Co do tego śluzu to ja nie mam takiego jak ty opisalas a pytalas lekarza co to moze byc?? Pozdrowionka🌻

akurat odpisywalam oko na Twoj post jak go usunieto :o ja mam takie bole , czuje je jakby na koncu pochwy tak od srodka jakby mi ktos szpilke czy igle wbijal. trwa to okolo 1 sekundy bylam ostatnio na usg i mowie lekarce co sie dzieje, i akurat ten bol mialam. Powiedziala mi, ze dziecko ma nozki na dole i kopie mnie w szyjke. tylko ze ja mam ta szyjke baaaardzo dluga bo az 6 cm :)

Heheh, dzięki. Stwierdziłam, że trzeba usunąć, bo i tak nikt nie odpisywał. Dzięki kochana za twoją odpowiedź. Ja nie wiem co to jest, trwa to tak jak piszesz, bardzo krótko. Ale ja bym się bardziej obawiała, że Mikołaj wstawia się już główką. Albo nie wiem czym, bo ja nie mam zielonego pojęcia jak jest ułożony. Ból jest paskudny.

W Krakowie pogoda taka sobie ale zimno nie jest chociaż ma padać po południu.Może to i lepsze dla nas jak straszne upały. oczko--->jak już pisałam mam kolor teak bo taki mi do mebli pasował.Nie skręcałam go jeszcze ale wyjęliśmy z pudełka ,żeby zobaczyć czy nie uszkodzone i czy wszystkie śrubki są.Kolor fajny-mnie sie podobał i taniej niż w sklepie bo w świecie dziecka na dole są takie po 350 zł bez materaca.A materac gruby i na prawdę o.k.Ma wyjmowane szczeble i szufladę.Do szuflady kupiłam takie pokrowce,żeby się nie kurzyło ale i tak zamierzam trzymać tam zabawki i pampersy.Zawsze to lepiej niż na ziemi pod łóżeczkiem.Co do koloru jeszcze to i tak zdzierają ,bo takie samo w kolorze sosny(po prostu nie zabejcowane na ciemno)kosztowało 50 zł mniej.Ja akurat jestem estetką i przeszkadzało by mi ze mam mebel nie pasujący do pozostałych więc dopłaciłam.Ale łóżeczko jest fajne i myślę ,że je potem jeszcze opylę bo nie mam komu trzymać:-)

No to super, wiem, właśnie też zależało mi na szufladzie i na wyjmowanych szczebelkach, a najważniejsze na prostocie. A z tymi meblami to niestety tak jest, że za kolor farby sie płaci.

oczko mnie tak bolało jak mi sie mała przekręcała,więc to może to...to chyba było by dobrze bo by cie przyjemność cc ominęła;-) zobaczycie jeszcze przenosimy i będziemy sie martwić ,że nigdy nie urodzimy...Ja tylko się bałam do 33 tc teraz mi to lata kiedy urodzę,chociaż szczerze to wolałabym ciutkę przed terminem niż 2 tygodnie po jak syna...bo to są najdłuższe dni na świecie...

eudaiomonia--->pozdrów feela ode mnie❤️❤️❤️ wiecie co mi moja teściowa kochana napisała?że to nie dziecko mojego M bo on jest bezpłodny...pozostaje mi się śmiać z tego.Misiek do niej zadzwonił ale była tak na...,że nie dała rady rozmawiać.HAHAHA

Karusia1978 - oczywiście :-) pozdrowie od Ciebie :p z moim brzuszkiem to ja daleko od sceny sie będe trzymać :p w sumie ide zobaczyć jak na żywo ich słychać tak samo jak poszłam rok temu na oddział zamknięty :-) super było , a we wrześniu perfect ech i nie pójde z miesięcznym dzidziusiem :( ale najważniejsza będzie dla mnie moja Maja jak sie urodzi ;-) Karusia jak to narąbana ? I gdzie napisała ? Sms-a ? nie zrozumiałam ...

no normalnie narąbana i to w 5 miesiącu ciąży.Pije na umór i nie trzeźwieje.Filmy sobie kręci jak jest niedopita i to był właśnie jeden z jej najnowszych scenariuszy:-) oscar murowany... nie mam siły nawet o niej gadać.Szlag ją trafia ,że żyjemy sobie szczęśliwie i spokojnie i że michał się odciął od takiej rodziny... tak,napisała do mnie smsa i to nie jednego z własnie takimi stwierdzeniami ,że szkoda ,że jej syn musi utrzymywać nie swoje dzieci i to trzecie też bo to na pewno nie jego a ja mam widać dobrego jak to określiła popychacza...;-)beka jak cholera

czekaj czekaj - twoja teściowa ... jest w 5 miesiący ciąży , na dodatek pije i pisze ci takie sms-y ? Ja pierdole nie masz blokady żeby nie mogła do ciebie przysyłać sms-ów ? Poważnie naplułabym na nią gdybym wiedziała to która :p trzymaj sie karusia i powodzonka

to jest zulica ,degenerat więc ja to olewa.A niech przysyła...wścieka się ,bo jakby M mieszkał w domu,to by nie musiała pić jabcoków bo by jej dawał kasę,a tak to daje mnie;-) ona nie pracuje i pije to,co sobie narucha w danym momencie..to nie człowiek więc nie należy jej traktować w tych kategoriach.Pewnie znowu będą mieć pogrzeb tak jak parę lat temu bo urodziła w domu w 8 miesiącu zdeformowaną dziewczynkę.Była tak pijana że nie czuła jak rodzi .Dziecko zmarło bo nie maiło twarzy tylko dziurę i inne wady...żal dzieci tylko a nie takiej szmaty...

Karuisa, jak ja czasem czytam to co ty piszesz, to nie wiem co robić czy płakać czy co. Daj spokój, my już kiedyś o tym rozmawiałyśmy. Ehhh biedne te dzieci, biedne. Dobrze, że odcięliście się z mężem od niej. I miej spokojny umysł. Ale robi jej się widzę dobry film w głowie, ehhh. Przegrałam tą chustę, nie dam za nią tyle pieniędzy, wybieram sobie więc tą: http://www.allegro.pl/item382441973_szybka_i_latwa_w_obsludze_chusta_nosidelko_.html W klolorze moro. A tutaj pomóżcie mi, którego zwierzaka wybrać :). http://www.allegro.pl/item378088102_owieczka_z_bijacym_sercem_5_zl_wys_gratis_.html

witam, uff dzisiaj sie nie wyspalam - staralam sie nie myslec o tym co zaszlo wczoraj bo i tak nie mam na to wplywu a poza tym mam nadzieje ze to jednak maszyna sie troszeczke pomylila i moja dzidzia jest troszeczke wieksza odzywiam sie zdrowo i regularnie biore witaminy i od wczoraj zelazo + warzywa i owoce coz jeszcze moge zrobic chyba tylko myslec pozytywnie ?????????

Gość bol jajnika
prtepraszam ze sie wtracam ale moze ktos tu mi odpowie mam pytanko czy bol jajnika moze byc objawem ciazy?? nigdy jajniki mnie nie bolaly a od kilku dni pobolewa mnie najczesciej prawy z gory dziekuje i przepraszam za wtracenie

Vanilka myśleć pozytywnie i uprzyjemnić sobie jakoś życie, iść do fryzjera, kosmetyczki, kupić sobie jakiś ekstra ciuch, pójść do restauracji na coś pysznego :). Coś co sprawi ci przyjemność i pozwoli się trochę oderwać :D. Ja zaczynam taką kurację za półtora tygodnia, jak Maluch jeszcze będzie siedział u mnie w brzuchu :D. A maszyna owszem zawsze ma jakieś odstępstwa, może się mylić. Najczęściej na tym etapie 2 tygodnie w przód/tył to normalne. Boł jajnika może być objawem wielu różnych rzeczy, nie jest to powód by tylko na jego podstawie podejrzewać ciążę. Mnie jajniki nie bolały.

Gość bol jajnika
a jeszce tylko jedno pytanko czy test moge zrobic jesli dostane krwawienie z odst tabletek?? chcialabym zrobic dzis ale wypilam pol piwa, nawet nie bo jakos mi nie smakowalo wiec nie moge dzisiaj prawda?

Gość bol jajnika
ale zapomialam niedawno 2 no i nas troszke ponislo;) zle sie tez czulam ostatnio wiec nie wiem. a jesli dostane krwawienie to moge wykonac test?

Jeśli zaszłaś w ciaże, to raczej nie będzie krwawienia z odstawienia, ale na wszelki wypadek możesz zrobić, nawet w czasie krwawienia z odstawienia.

Gość bol jajnika
slyszalam ze moze byc krwawienie wiec wole zrobic:) tym bardziej ze te jajniki mnie niepokoja bo nigdy mnie nie bolaly a jestem zdrowa bo niedawno bylam u gina. dziekuje slicznie za odpowiedz🌼

DZIEKI OKOKOKO, ale jak to w zyciu latwiej jest pisac i mowic niz wykonywac - ja naprwde staram sie ale tak to juz jest ze jak cos nie tak to sie mysli o najgorszym podswiadomie uff niecierpie tego uczucia i oczywiscie juz nie moge sie doczekac nastepnej wizyty pozdrwiam wszystkie brzuszki