Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

okokokokokokoko

Dwie kreski na teście- SIERPIEŃ 2008

Polecane posty

Julka, miło że ktoś lubi czytać moje wypociny :D. Wiesz co ja z tą pracą to tak kombinuję, żeby jak najmniej z ludźmi :D. Właśnie zastanawiamy się nad założeniem sklepu internetowego. Na razie orientujemy się co i jak. To znaczy sklep dla mnie :). Jakoś nie uśmiecha mi się pójście do pracy :). Paskudna jestem :D. Owszem na studia też idę, ale raczej już podyplomówką, więc zaocznie :). Agulka, ja teraz jestem w Rzeszowie średnio raz na dwa tygodnie, a luty marzec wracam już na stałe :). Koszt szczepionek z tego co dzisiaj z mamą rozmawiałam to chyba 250 zł za jedną dawkę.

Tak, w ogóle chciałabym coś ruszyć w mojej mieścinie jeśli chodzi o zajęcia dla mam z dziećmi, :D. Ale na to trzeba mieć kasę, od czegoś trzeba zacząć. Po sklepie internetowym marzy mi się sklep, ale taki gdzie jest wszyyyyystko :D.

oczko jak na razie jeszcze żyję ;) Chociaż czasami ciężko bywa.

oczko pcha namolnie łapki to pysia jak i wszystkie zabawki, a na dziąsełkach widać białe kreseczki. Bywa też, że dziąsełka są opuchnięte i czerwone.

Wszystko wsadza do buzi, nawet jak je, to pcha ręce do buzi. Ma takie po obu stronach kuleczki na dziąsłach. I na dole w jednym miejscu. Najgorsze, że nie chce buzi mi pokazać.

oczko to wsadź mu palec do buzi i przejedź po dziąsełku. Na pierwszy ogień idą dolne jedynki i zobacz czy coś wyczujesz w tamtym miejscu

Powiem wam, że robiłam akcję gulasz :D. Kurcze kiedyś robiłyśmy z mamą taka pastę paprykową, do gulaszu, do sera itd. I pierwsza partia była słodko kwaśnia, niedobra, dopiero następne były ok. I byłam pewna, że już nie mam tych niedobrych słoiczków i dodałam do gulaszu :D. Dramattt, słodko kwaśna zupa mi wyszła. Przez sitko mięso z warzywami przeszło :D. Wylałam cały wywar z mięsa, sos i wszystko :D. Dodałam wody, doprawiłam zaprawiłam śmietaną. Mąż miał dziwną minę jak złapał mnie w kuchni z sitkiem przez które przecedzam mięso z sosu :D.

oczko dokładnie mam to samo z Julką. Jak ją karmię łyżeczką, to oczywiście łapka też tam musi lądować

Właśnie nie, dwie górne dwójki i dolna dwójka. Czytałam, że czasem nie jedynki a inne zęby ida pierwsze. Może mi się wydaje. W tych sprawach jestem niewprawiona :D. I teoria tu niewiele daje.

Dzisiaj dawałam mu zupkę marchewkową z ryżem. Połowa wylądowała wszędzie tylko nie w buzi. Nawet w uszach miał. No i nie polecam śliniaków jednorazowych :). przetestowałam dzisiaj. A mój mąż siedzi i słucha kolesia który się nazywa Czesław, śpiewał np. maszynkę do świerkania. Fajowe ma teksty :D.

może i się tak zdarza, ale raczej o tym nie słyszałam w autopsji ;) Jak pisałam na innym forum to nie było takiego przypadku, tylko jedynki na początku szły ;)

U Maxia wydawało mi się jak miał 3 miesiące, że będą mu zęby już wyłazić, a wylazły dopiero jak miał 8 miesięcy ;)

Cześć Marzka , kope lat :) Dobrze , że dzieciaki zdrowe:) Nam się też wydaje , że żeby juz idą , ma takei napady co 2 dni , że sie mega sllini i obgryza wszystko, i daje w dupe i potem spoko a potem od nowa.

Gość ___chimerka___
Halo kobitki! Byliśmy wczoraj z naszą lejdi w Bratysławie. Najpierw mega grzeczna, a potem jak się nam rozdarła, tak ok 17.00 (wyjechalismy o 6.30 rano) to trudno ją było uspokoić. Coż jakiś mega foch! Musieliśmy pozałatwiac tzw biznesy i trza było pupcie ruszyc. Lejdi wczoraj skonczyla 3 miesiące, a dzis dostałam pierwszy okres. Na razie zero bolu brzucha. W sumie się cieszę, ze to juz bo myslalam ze tak wiekopomna chwiła nigdy nie nadejdzie;) Malir - bujaczek sie na razie nie sprawdza, bo aukcja na allegro konczy sie dopiero jutro, ale staje do boju, tzn do licytacji:)

Gość ___chimerka___
Moja mała tez wklada wszystko do buzi i okropnie sie slini, ale pediatra mi powiedziala, ze po prostu intensywnie pracuja slinianki, a takie maluchy jeszcze nie radzą sobie z przelykaniem sliny i zadne zeby jej nie idą:)

Cześć Chimerka :) mama pytanie, bo ja również czekam z utęsknieniem na okres, czy karmisz jeszcze piersia? a jak nie to jak długo musiałaś czekać na okres od przerwania karmienia? bardzo z góry dziękuję za odpowiedź

hejka. 🌼 sorki, ze sie wtracam, ale tez jestem sierpniowka i podczytuje wasz topic. tylko czasu na pisanie brak. pisalyscie o zabkach. moje maluszki za kilka dni koncza 4 miechy. no i dominisiowi przebil sie zabek na gorze po prawej stronie - dwojka. norbiemu wyzyna sie na gorze dwojka, ale po lewej stronie. czyli to nie regula. nie podziewalam sie zebow tak szybko. starsze blizniaki mialy pierwsze zabki jakies 2 miechy pozniej. malenstwa slinia sie na potege. bluzka, rekawy, rece obslinione. ugle przynosi im gryzienie i maltretowanie smoka i gryzaka. karmie piersia. w nocy dokarmiam modyfikowanym, bpo niestety jeszcze ze 2 razy sie budza. od kilku dni wprowadzilam staly scheat zywienia - kasza bananowa na gesto lyzeczka, owoc - soczek lub deserek i warzywko. jedza wszystko, nie wybrzydzaja. sliniaczki musialam kupic ceratkowe, bo ciagle musialam prac. teraz tylko przecieram po jedzeniu i sliniak gotowy do dalszego uzytku;) mmala, jesli jeszcze tu zagladasz to dziekuje za namiary na renate. kupilam od niej kilka (a moze nawet wyszlo kilkanascie ;) ) ubranek po jej blizniakach. 🌼 pozdrawiam was dziewczyny i zycze duzo zdrowka dla maluszkow 🌼 🌼 🌼

Gość ___chimerka___
agulka - tylko piersią przez 6 tygodni, potem mieszanie, a tak zupelnie sztucznie moze od początku listopada, ale tak dokladnie nie pamiętam. Nie wiem czy karmisz piersią, ale moja znajoma karmiła syna przez 2 lata i przez 2 lata nie miała okresu

chimerka ---- ja karmię mieszanie w dzień a w nocy tylko piersią, więc może dlatego nie mam jeszcze okresu.... a tak czekam na niego echhh

MALIR I SZYLUSIA JESTEŚCIEZ GDAŃSKA, PROSZE NAPISZCIE MI WJAKIEJ DZIELNICY JEST AKADEMIA MEDYCZNA Z PRZYSZPITALNĄ PORADNIĄ ORTOPEDYCZNĄ ....

Akademia medyczna jest za Politechniką Gdańską właściwie to można powiedzieć Wrzeszcz a na jakiej ulicy?