Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

okokokokokokoko

Dwie kreski na teście- SIERPIEŃ 2008

Polecane posty

Witam wszystkie,ja po nieudanym wieczorze i kłótni z mężem...wkurzył mnie okropnie.Przez przypadek dowiedziałam sie dzwoniąc do tesciowej ze moj maz w godzinach pracy (pracuje u tesciow przekładajac kierownice z samochodów angielskich) zabawia sie ze swoj.a bratanica ktorej ja nie cierpie.Po czym przyjezdza do mnie i mowi ze jest ciezko zmeczony i nie ma siły dla swoich dzieci...nosz kurwa mac!!!!Dziewczyny moze pomyslicie ze jestem jakas dziwna ale nie trawie bratowej mojego meza i ich dziecka,uczy moja corke przklinac jest rozpuszczona do granic mozliwosci...ach szkoda gadac,normalnie poryczałam sie wczoraj,on ma siłe i czas dal cudzych dzieci a dla swoich to nie... Ja mając dwoje małych dzieci nigdy do nikogo nie chodze i nie narzekam ze mi ciezko,ze nie mam siły,nie prosze o pomoc,nie bidole ze kasy brak...sama staram sie podołac obowiązkom,a bratowa męza ciagle jeczy jak im zle i podrzuca 2 letnie dziecko na kilka dni do tesciow a oni w tym czasie imprezuja!!!I co???I jest najlepszą synowa,w kólko tylko słysze ze ona to ona tamto i ich dziecko jest najlepsze i najpiekniejsze...ech przykro.... Musiałam sie pozalic....

Hej,,, Gunia dlolaczam do wkurwionych zon.. moja kochany malzoene podcazs porannej rozmowy przez telefon ni ztego ni z owego takmnie wkurwil ze sie rozlaczylam, teraz wydzwania a ja nie odbieram.. jula suknia bardzo ladna..

ale pogoda... ja własnie wróciłam od emilii z dnia babci bo nie wiedziałam czy któras sie w ogóle pojawi a tu przyczłapały obie moja stara i była tesciowa która mnie nienawidzi jak psa nawet mi na dziendobry nie odpowiedziała.maja młyn w domu bo tesciu-jedyny porzadny w tej rodzinie-miał ucinana noge pare dni temu z powodu miazdzycy,nie wiadomo czy drugiej tez nie ciachna,a chłop ma juz lata ,chyba z 78.biedny chłop ,z checia bym go odwiedziła w szpitalu ale by mnie zabił były z mamusia,a mnie łatwo sprowokowac i zaraz sie chce bic.taki ze mnie babochłop. rok temu tesciowa została po dniu babci do 16 bo powiedziała paniom ze wiszi dziecko raz do roku,a dzieci tam co 2 tyg jezdza,kłamczucha,dzis tez cos przy stoliku gadała o mnie do innych dziadków ale jak sie popatrzyła na mnie to sobie dyskretnie przejechałam palcem po szyji i chyba zajarzyła o co chodzi bo przestała... mój były tyra afery jak przychodzi co wtorek do dzieci i robi mi jazdy w domu,prowokuje Michała zeby go uderzył,bo wie ze jak to zrobi to idzie siedziec,kuratorka kazała mi go do domu nie wpuszczac i złozy papiery o zlikwidowanie wtorkowych wizyt w domu wygrałam z emilia konkurs przedszkolny na najpiekniejsza bajke wymyslona przez siebie,a emilia robiła ilustracje.:-) moja mała jak jedzie do tescia to dostaje łyzeczka krupice na moim mleku i kaszke owocowo-mleczno-ryzowa,ale woli krupice,innego mleka do buzi nie wezmie bo juz nan i bebilon próbowałam i mowy nie ma sory ze tak chaotycznie ale mała mi sie tu wygina na kolanach

widzicie taka gruba 10kg nie sądziłam że będzie już siedzieć -a tu proszę ten ślimak jest super!!!!

Gość ___chimerka___
Karusia - brawo dla Małej! Pulchniak z Niej okrutny:)

Cześć dzieczyny umnie zapiernicz jak cholera, wczoraj była nowa niania pierwszy raz zobaczymy jak będzie synek narazie trochę ją terroryzuje ale może będzie lepej. Jutro masakryczny dzień na 9 zmiana opatrunku na 12 bioderka. Nie wiem jak to sunuś wytrzyma tym bardziej że wszędzie wpip ludzi, tragedia co się dzieje, mam wrażenie że wróciliśmy do wczesnych lat 90-tych. Chciałam iść prywatnie na zmianę opatrunku żeby nie siedzieć z maluszkiem na sali z 150 osobami tj. baciami dziadkami kichającymi kaszlącymi itp. ale się kurna nie da! Po za tym znów dziś umieram spałam 4 godziny bo nie mogłam zasnąć karusia-> ślicznie siedzi Twoja córcia :-)

No zgadzam się, Karusia twoja córcia super siedzi, mojej to jeszcze daleko:( A Emilka dalej chora, wczoraj wieczorem byłam prywatnie u lekarki co ma gabinet w domu, bo Emilka rzygała po tym Euraspalu i biegunki dostała i dzisiaj znowu kupiłam inne leki i wydałam znów 50zł:( Ale co zrobić, nie chcę żeby jej poszło na płuca albo oskrzela, na razie tylko kicha i kaszle ale to już 4-ty dzień. Wogóle żeby jej dać syrop to masakra, strzykawką muszę i drze się wtedy w niebogłosy. Do tego jakieś kropelki i też jest problem bo to się rozciencza w soczku albo mleku, a Emi nie umie z butelki tylko cyc i cyc masakra:(

Dziewczyny mam prośbę, jak wysyłacie zdjęcia na maila to pliss pomniejszajcie je trochę bo już 5 min mi się otwiera zdjęcie Pliszki takiego mam neta... tak żeby miały max 1000 kb, jeśli to nie problem...

Co za tydzień!!!! Wrrrr..... Zaczęło się od niedzieli - spięcie z mężem i teściami poniedziałek - okazało się że Emilka musi nosić pieluchę ortopedyczną wtorek - szczepienie i niespokojne dziecko, zasnęła dopiero przed 24 środa - niepokoju cd, ja oczy na zapałki czwartek - pleśniawki na języku. Niech już ten tydzień się kończy bo aż się boje co jeszcze "wyjdzie". Dopiero dziś mąż kupił pieluchę ortopedyczną dla Małej. Jest tak potwornie brzydka że aż się wkurzyłam. Nienawidzę paskudnych rzeczy!!! Przez 3 miesiące będę musiała na ta uprząż patrzeć. Anabanana żałuję że też nie uszyłam. Karusia - Miśka jest świetna! Julka - sukienka bardzo ładna. Jak dla mnie, zdecydowanie najładniejsza z tych które pokazywałaś. Tył faktycznie śliczny - taki delikatny.

ladymia-> polecam inhalacje z soli emskiej brzmi dziwnie ale naprawde pomaga polecił mi laryngolog u nas zadziałało super

a ja jakosniemoge odtworzyc filmiku Misi Karusi... ja mam dzis tak potwornego dola..masakra.. mezowi wymalowalam takiego dlugasniego smsa,napisalam wszystko comi na sercu lezalo.. napisalam tez ze ma narazie nie dzwonic bo nie chce z nim gadac dopoki sie niepozbieram.. chocdzi mi o mnie, masakra co mnie dopadlo..mimo ze jestem urodzona pesymistka patrzylam ostatnio na cale moj swiat, siebie moj wyglad optymistycznie ale dzis rano wszystko runelo... wdodatku moja princessa coraz czesciej maproblemy z popoludniowym zasypianiema jak juz zasnie to spi krotko, no coz dziecie rosnie i sen sie skraca.. nalozylam teraz spacerowke na stelaz i troche ja poziuzialam bo przecieralam gondole, troche pomarudzila i usnela.. dziewczyny jakiego rozm.piluch uzywacie, my 4 ale jakos wydajami sie troche przymalawealbo tojuz moja wyobraznia.. choc jak mialysmy na sprobowannie od kuzynki rossmanowskie 4+to byly ciut za duze.. Plisza odezwij sie jak tampo podrozy.. Lady zycze zdrowka dla Emilki, Emi wytrwalosci..

czesc dziewczynki,rety dawno mnie tu nie było. chciałam wam napisac,ze moja zosia ma pierwsze choróbsko za soba,chłopacy przyniesli do domu grypsko.przez dwa dni miała 39 temp,ale na szczescie na trzeci dzien zaczeło sie juz poprawiac. lady,nam eurespal własnie pomaga,a ze młoda tez nie chce go pic z łyzeczki,to ja po prostu daje jej go z cherbatka-trzy razy dziennie. ja tez byłam chora,w poniedziałek to czułam sie jakbym umierała.masakra!!!!na szczescie dzis moge smiało rzec-jest dobrze! od wczoraj przychodzi opiekunka do zosi,jeszcze wczoraj byłam bardzo podłamana,ze musze ja zostawic,ale dzis jak zobaczyłam jak swietnie daja sobie same rade-pogodziłam sie juz z ta mysla. do pracy ruszam od wtorku! od 5 stycznia chodze na spin/z trzydniowa przerwa chorobowa.rety,tego mi było brak.ciazowe kilogramy mam juz spalone,trwało to dluzej anizeli u niektórych z was,ale w koncu wchodze we wszystkie ciuchy sprzed ciazy i nawet moge ubierac juz minówki:) zoska ma coraz wiecej włosów na głowie,zrobiła furore u mnie wpracy:),powoli zaczyna siadac,ale jeszcze jej daleko to postepów miski karusi. acha,podobnie jak czesc z was musiałam dosc mocno podciac włosy,teraz juz mi mniej wypadaja,ale mogłyby byc dłuzsze. no nic,serdecznie was pozdrawiam,widze,ze pliszka jest w drodze do polski.jak sie juz baby spotkacie na tych pogaduchach to wypijcie za zdrówko moje i zoski:) wrzuce na poczte fotke .bedzie na niej zoska,mój pies no i ja:) buziaki!

Cześć laski. Dzisiaj już jest zdecydowanie lepiej. Już nie umieram, oprócz tego że pół dnia przespałam. Na dodatek jutro mam egzamin. A jestem średnio myśląca. Coś przeczytam, poprasuję i damy jakoś radę. Jutro przyjeżdza moja mama ze swoją siostrą i moją kuzynką. Już się nie mogę doczekać. Jedziemy do Ilea w końcu kupię trochę rzeczy do domu i dodatków dla Mikołaja do pokoju. Powiem wam, że ten gryzak z tym siteczkiem, to co wam pokazywałam jest super. Miki z takim zapałem dzisiaj obgryzał, że aż miło było patrzeć :D. Mówicie, że Eurespal nie zadzialał i takie uboczne skurki. A ja wam powiem, że dla mnie to lek najlepszy wśród ostatnio wyprobowanych. I na Mikołaju i na siostrzenicy męża, na mnie. Super sprawa, no i nie antybiotyk. A co do chorób, to jest teraz mnóstwo. Masakra w przychodniach jest.

Gość .pliszka.
sic nie pamietam hasła do swojego profilu. Zaczerwonie sie na troche , laptopa ze soba nie tachałam. i jeszcze mi zjadło posta wrrrrrrrrr

Gość .pliszka.
no wiec jeszcze raz. podróż spoko , mała przespała cały lot:)a obsluga sie smiała ze jest ich ulubiona pasazerka:) ponawiam pytanie kiedy idziemy na kawke ?????aHEM? Karusai----> love pyzula:)

Plisza w przyszłym tygodniu. Muszę się wyleczyć. A w weekend już nawet nie będzie kiedy. Ze mną mniejszy problem niż z Karusią D: Tą to ostatnio złapać :D. A Kurde no, a LadyMia?

ja moge next week ale bez wtorku, ide sobie z paznokciami zrobic, no a w srode do lekarza po kolejne L4 mam nadzieje ze mi da..jak nie bedzie bumelka i kicha ;/

Jula, podoba się i to bardzo. Najładniejsza z wszystkich tych które pokazywałaś, zresztą już chyba Emi to samo pisała. ja też tylko po cywilnym, aż szkoda, ze takiej kiecy nie założę. A takie własnie podobają mi się najbardziej. Ja mam zapalenie krtani. Dobrze, ze na zwolnieniu siedzę, w pracy nie dałabym rady. Jutro mamy imprezę taneczną, nie mam siły ale idziemy.

Julka kiecka przepiękna, bez porównania z poprzednimi. Tamte mi się średnio podobały a ta cudowna. Emi ja też żałuję, bo też jestem po cywilnym i tak słychałam miłych i pomocnych koleżanek, mówiących, że na cywlia to powinno być coś skromniejszego. Gdy okazało się, że w ich przypadku możliwy jest tylko cywilny same założyły piękne białe suknie ślubne. Ehhhh.

Yenny, okoko dzieki ja sie w niej czuje najlepiej :) Jejku widze, ze duzo a naszym topiku chorych. Ja i Filip poki co trzymamy sie dzielnie :D Moja znajoma miala cywilny a potem byla impreza i miala normalna suknie biala z salonu z sukniami slubnymi wiec kazdy robi inaczej chyba. mmala a Ty masz boski kolor wlosow ! Ja takie uwielbiam, jednak mi nie pasuja :)