Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolsos

dlaczego mężczyzni tracą ochotę na seks?

Polecane posty

Gość Mojżesz Naziemięzstąpiony
To mężczyzna, który ma jednocześnie kilka partnerek seksualnych nie traci ochoty na żadną z nich.

Gość gość
A co wy kobietki na to: dopytujesz się partnera co się dzieje i dlaczego tak rzadko? I w ogóle jakiś taki mniejszy jest niż zazwyczaj w tym wzwodzie.. (nie na głos oczywiscie tylko tak myslisz i od razu "o k***a! nie kręcę go już czy co!?"). A on prosto z mostu , że go tak kochanka codziennie wymeczy seksualnie, że po powrocie do domu nie ma już siły ani ochoty na seks ze mną. Co dzień ponoć pani S.robi mu takie lody, że mózg mu sie lasuje i nadstawia mu pupke bo ponoć tak jej najprzyjemniej. Lubi obciagac i lubi w kakao, c**y mu nie daje bo ma zasady i c**a jest dla męża - wyłącznie. No to wybuchnelam śmiechem i wesolo mi bylo cala droge z kaufa do domu. Wiem ze on mnie kocha na serio i doszlam do wniosku że przesadzilam tak wypytujac

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny sex? Jestem Bogna, tu znajdziesz moje fotki i kontakt: http://seks-telefon.ovh/jestem młoda sexowna i bardzo napalona. Czekam na konkretnych facetów:)