Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JLka

SHE PAPIEROSY.

Polecane posty

Hej mam pytanie, czy natknęliście się na papierosy SHE w wersji opakowanie czarne i białe? Jeżeli tak, czy możecie powiedzieć mi czym się różnią od normalnych SHE (Gentle, VIbrant, Fresh) i jak brzmi ich nazwa, ponieważ nie mogę znaleźć żadnych info na necie :(. Trzymajcie się!!

Ja się natknęłam. Białe to delicate, czarne gentle. Czy się różnią to nie wiem, bo ja to się na fajkach raczej nie znam, od imprezy do imprezy tylko palę, więc nie bardzo mam \"wyrobiony\" smak w tym względzie. Ale coś mi się wydaje, że tylko opakowaniem się różnią.

Gość ewka184
She czarne są mocniejsze, ale też bardzoo mentolowe (moje ulubione ostatnio). Natomiast białe są takie o xD

Gość ja wiem bo paliłam
wszystkie rodzaje She czarne - mocno mietowe srebrne - lekko miętowe białe - bez mentolu

Gość
Zaczęłam palić She Creamy Mint gdy tylko sie pojawiły na rynku. Odpowiadał mi ich dość subtelny smak i dobrej jakości tytoń. Niestety to przeszłość. Widać, że ich dobra jakość przeminęła bezpowrotnie. Teraz smakują beznadziejnie i paskudnie się spalają, jak, nie przymierzając, gazety... Może to i dobrze, bo poza ciągle rosnącą ceną, jest to doskonały argument do rzucenia palenia. :)