Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agrat

wolicie inteligentych facetów czy też mniej inteligentnych???

Polecane posty

Gość Gdansk38
I to mnie wk.....! Jak juz wygladasz troche lepiej,jestes zadbany to dla babek jestes cwaniakiem i podrywaczem!

zresztą przeważnie miałam brzydkich facetów; swego czasu spotykałam się z chłopakiem - karłem i jakoś mi to nie przeszkadzało.

Gość wole inteligentnych
najlepiej bardziej niz ja, lubie jak ktos mnie pdociaga intelektualnie a nie wymusza schodzenie na nizszy poziom :classic_cool:

Gość oferma
no właśnie tak myślałem. że jakby miał krzywe zęby, był łysy i najwyżej 170 w kapeluszu to by po prostu zdobył cię przebojem a tak co się musiał biedak namęczyć z tymi swoimi mocnymi ramionami i twarzą jak z katalogu to już tylko wy wiecie :D

oferma: jakis problem? jak slusznie ktos zauwazyl (moze nawet Ty) sporo dziewczyn ma plakaty brada pitta nad lozkiem. Obecnie wypowiadaja sie tu jakies 3 babki, ktore w zaden sposob nie powinny stanowic (nie stanowia) reprezentacji kobiet w ogolnosci. Jeslis piekny, silny, madry, to moze nie masz szans u achajki, ale jest pewnie z kilka milionow babek w tym kraju, ktore beda jesc Ci z reki...

Gość oferma
cieszę się :)

Gość oferma
najczesciej ciesze sie gdy dziadek alkoholik co mnie wyrwal inteligentnie na kanapke ze smalcem bada moj anus dlugo i namietnie

Gość gość
bqFKG37cg5ZWHctXiqxPsElW