Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niklta

Spotykam się miesiąc z facetem a on zaczął się dopytywać o dziewictwo

Polecane posty

tzn czy ja jestem dziewicą i nie wiem jak reagować na takie wymuszanie odpowiedzi. Jeszcze nie współżyliśmy. Mamy po 25 lat.

Gość moze szuka porządnejdziewczyny
co w tym dziwnego

Gość zotaw go jak najszybciej
taki co bardziej ceni kawalek blonki niz charakter kobiety ma nierowno pod sufitem

Gość _cleo_
nic w tym zlego. wstydzisz sie

Gość ja 25
pewnie jest prawiczkiem i dlatego pyta bo facet doświadczony o takie rzeczy nie pyta :)

boze Koless,skad ty sie urwales?co za pajac z ciebie:Ogodne pozalowania Niklta,nie zawracaj sobie nim glowy,wiadomo,oboje macie jakas tam przeszlosc,on na pewno swiety nie jest.a poza tym,takie pyatnie nie jest na miejscu i swiadczy o braku dobrego tonu.

Jak to nie jego sprawa. Jak najbardziej jego sprawa z kim się spotyka.

Gość ** ** ** ** ** ** *** *** ***
jak się spyta czy jesteś dziewica to odpowiedz pytaniem: 1. a czy wyglądam na zakonnicę? 2. czy w twoich oczach jestem nieatrakcyjna? albo sama wymyśl coś w tym guście...jak dla mnie to żenuła w tym wieku się o to dopytywać...chyba raczej wypada założyć że nie, a jak się trafi na cnotkę/cnotka to raczej wypada zaczekać aż ta osoba sama bedzie chciała o tym powiedzieć. a tak serio to ja bym powiedziała facetowi wprost "nie będę w rozmowach z Tobą poruszać tematu mojej przeszłości seksualnej, bo to moja sprawa i nie mam zwyczaju z nikim się tym dzielić. nie życzę sobie żebyś mnie jeszcze kiedyś o to pytał." ehh...źle o facecie świadczy takie dopytywanie

Gość ja 25
Koless ....masz rację lalka25 ....a dlaciebie przeszłośc niema znaczenia

to to,ze dziewczyna byla np z kims rok,na przyklad,czyli byla w jakims tam stalym zwiazku,automatycznie robi z niej dziwke,bo wspolzyla ze swoim facetem,gratuluje ograniczonego toku myslenia. a tak na marginesie,to ty prawiczkiem jestes?zaloze sie,ze nie,a jak jestes to jakims strasznie zakompleksionym:O

Gość ja 25
do kogo było to ostatnie zdanie

Gość _cleo_
oczywiscie ze jego sprawa. dziwna jestes

oczywiscie,ze ma,ale tak jak mowisz,facet doswiadczony,znajacy zycie o takie rzeczy nie pyta,to sie wie,wraz z poznawaniem partnera,a nie na dzien dobry wali sie pytanie:a przepraszam,jestes dziewica?

Gość ja 25
no wiadomo ale też uważam że w tych kwestiach nie należy kłamac a większośc kobiet to robi :O i zaś się dziwicie że faceci niechcą się żenic bo poco

Jako wasz rówieśnik powiem że sam się raz pytalem . Panna po miesiącu nie bardzo chciala się bzykać(niby nie łatwa) ale niedziewica więc nara

Gość jak porządna dziewczyna
to nawet ładna potrafi nie kurwić się

często rozmawiamy o małżenstwie o związkach i on własnie wykorzystuje sytuacje na zadawanie takich pytań,,,niestety odniosłam wrazenie że jest bardzo zasadniczy

no nadziwic sie nie moge,jak ograniczeni faceci sa na tym forum:O:O:O a wy mozecie byc \'uzywani\'?

Gość warto czekać gdy
kobieta jest dziewicą

Gość ja 25
Amant Wszech Czasów k.odwetowa ........:D dobreeeee ale uważam że to normalne jak się dziewczynę /chłopaka pyta czy jest prawiczkiem lub dziewicą aczkolwiek trudno wymagac od 25 letniej kobiety dziewictwa co innego u 20 albo 18 :) takie jest moje zdanie

Gość O anyyy
chlopak ciekawy jest po prostu ..........:P a co wstydzisz sie swojej odpowiedzi ze masz problem???

Gość ja 25
niewymagaj tego czego niemożesz dac :) tyczy się to facetów i dziewczyn