Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinkaaaaaaa

Ślub w innym dniu niż sobota

Polecane posty

Czy ktoś z Was miał ślub w tygodniu? Na przykład w środę? Jak to wszystko się odbyło? Proszę o odpowiedź. Dziękuję!:)

dla mnie to nie ma zadnej roznicy czy to w tygodniu czy w sobote :)

Gość tez tak mysle

o 11 mialam a ja uwazam ze ten kto chcial byc na moim slubie to umial sobie wrazie czego zalatwic wolne na ten dzien i tak bylo :)

Gość taktaktak
oststnio podobno często sa sluby w piątki

ja raczej sie zastanawam między wtorkiem a czwartkiem. u mnie wesela nie będzie. Z rodziną pójdziemy na obiad. Godzina 11/12 jak najbardziej mi odpowiada. Chciałam tylko uzyskąc trochę informacjo od osób, które miały ślub w tygodniu i jak wszystko sie odbywało. Nie znalazłam podobnych tematów na kafe. xyx-- a powiedz mi od i do której trwało wesele i na ile osób robiłaś, jesli chcesz i możesz oczywiście. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam!

jasne ze odpowiem :) o 11 bylo w kosciele i potem pojechalismy na sale i wesele trwalo do 3 w nocy a osob bylo 62

to super impreze mieliście skoro od 12 do 3!:) cieszę się, że tak fajnie u Was wyszło:) dziękuję Ci za odpowiedź! u nas będą tylko najbliższe osoby z rodziny i przyjaciele - ok. 30/40 osób. Planujemy zrobić imrezę dla znajomychw tym samym dniu lub parę dni później no i podróż poślubna. Zobaczymy jak wyjdzie. Ściskam mocno!!:)

moja koleżanka mila chyba we wtorek jak dobrze pamiatam :)

Gość bfbfbfbfbfb
Jak byliśmy ostatnio szukać sali to w wielu miejscach piątki już są zajęte, zwłaszcza w tych ciepłych miesiącach. A czemu weekend Ci nie odpowiada?