Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ann_

Topik PREZENTOWEJ pomocy, serdecznie zapraszam

Polecane posty

Hej, zbliżają się święta.Proponuje aby zapisywać tu swoje pomysły na prezenty oraz pomagać innym w wybraniu czegoś na podarunek:) Moze zacznę od siebie ... nie mam pojęcia co kupić swojemu facetowi- jeździ na motorze, lubi rowery, dba o siebie, trenuje kajakarstwo ... nie mam kompletnego pojęcia co mu kupić, szczególnie ze jesteśmy ze sobą krotko :) Pomożcie :) i zapisujcie swoje pomysły oraz pytania :)

Gość kup mu zestaw weekednowy Durex

Gość moj tez jest motonita
w zeszlym roku kupilam mu miedzy innymi ksiazke z trasami motocyklowymi po alpach - moze cos takiego? Poza tym jezeli idzie o motor to dodatki sa drogie i raczej mysle ze woli sobie dobierac cos co lubi. Rowery - moze jakies torby do rowerow jezeli lubi dlugie eskapady kajakarstwo - nie mam zielonego pojecia

Hmm mój facet jeździ na ścigaczu więc nie wyrusza na jakieś motocyklowe podróże:) Podobnie jest z rowerem, jezdzi na jakimś wyczynowym i skacze na rampach ... :) Ale dziękuje za podpowieź, chłopak mojej siostry uwielbia dlugoe rowerowe podroze, wiec napewno podrzuce jej Twoj pomysł :) Czy ktoś jeszcze się wypowie? Moze kitoś ma podobny problem? Myśle ciągle nad perfumami, np Hugo Boss, albo Mexx, może czyta to jakiś mężzyzna ... co o tym sądzisz/ :)

Gość jolanta lojalna i takie tam
Dobry pomysl z tym topikiem. Ja tez nie wiem co kupic mojemu misiakowi Czy wy tez uwazacie ze perfumy to przezytek? JA tez chcialam kupic perfumy ale niedawno mielismy rocznice i dostal wlasnie Traz zastanawiam się nad jakas papierosnica, bo moj to nalogowy palacz, ale taka jakas z wygrawerowanym napisem Albo fajke wodną :)

Gość comopolitaniczka
ja uwazam ze perfumy sa dobre na kazda okazje. Ja uwielbiam meski Fahrenheit Christian Dior,szaleje za tym zapachem!!!! Dobre sa tez ubrania,dla dalszych znajomych alkohole albo cygara, Dla pozeraczy ksiazek-ksiazki!!!

Gość jaki prezent
dla 3-letniej niewiasty która ma cały pokój zabawek już?????

Dla 3- letniej? Mam nadzieje ze pytasz serio, bo nie chcialabym pisać do ściany :) Może jakiś strój księżniczki albo wróżki? Na bal przebierańców będzie jak znalazł ... albo jakąś grę edukacyjną, albo mały teatrzyk :) Córka mojej przyjaciółki codziennie od ponad roku, bawi się teatrzykiem, ktory dostała kiedy była jeszcze w brzuszku u mamy :) Jak wymysle cos jeszcze to dam znak ;) A co myślicie o sweterku dla faceta ? i np, do tego cygaro, bo mój chłopak lubi czasem przyszpanować :P:P

Gość jaki prezent
serio piszę, serio,dzięki za pomysł :) sweterek też fajny :)

po dluzszym zastanowieniu się stwierdziłąm że podnoszę :) Chętnie podpatrze jakiś pomysł na prezent ...

no ja mam problem z kupnem prezentu dla mamy taty brata i faceta dla taty -chyba torebka bo ma taka stara dla mamy-jakis fajny kosmetyk(chyba) dla brata -???? dla faceta-cvhyba sie go spytam co chce bo ostatnio nie trafilam w gust:( AAa i jeszcze dla rodzicow zamowie kalendarz z naszymi zdjeciami rodzinnymi kazdy miesiac inne zdjecie, mozna je zmaowic na allegro lub w fotojokerze:)

Dobry pomysł z tym kalendarzem:) A co kupilas ostatnio ze nie trafilas w gust? Dla mamy oczywiscie moze być jakiś kosmetyk, bluzka, torebka, apaszka, szal ... dla kobiet nie ma problemu z wyborem prezentu :P A w jakim wieku jest twoj brat? zaraz cos wymyslimy ...