Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stracilam pieska

Płaczę i nie mogę w to uwierzyć. co za dzień, nie dopilnowałam i to moja wina

Polecane posty

Gość stracilam pieska

mój szczeniaczek:( mieliśmy go od 3 miesięcy dopiero. labladorek:( przegryzl przed godziną kabel od lampki. poszły korki. poraził go prąd na śmierć:( chciałam do weterynarza go zabrać, ale wiem że to bez sensu. padł po prostu. stasznie go pokochałam. chłopak go przed chwila zapakował do worka na śmieci i wyszedł z nim. nie mogę powstrzymać płaczu, ku*** mi zle i przykro. Chce go z powrotem, bardzo. Pocieszcie mnie jakoś bo zwariuje. dlaczego to sie stalo i czemu go nie dopilnowalam:(

Gość a jaaaaaa
Przykro mi ... mój odszedł 3 tygodnie temu miał 15 lat .. a pamiętam jak go takiego malusiego do domu przyniosłam .. tyle że ja mojego zakopałam na podwórku przed domem .. zasłużył sobie .. bałam się że w innym miejscu psy czy inny zwierzak go wykopią :(

Gość
biedny maluch :( no ale to nie Twoja wina, szczeniaka trudno upilnować

Gość stracilam pieska
:( Moja wina bo tego nie przewidziałam:( mogłam to przewidzieć co ze mnie za kobieta:( A gdyby się zdecydowała na dziecko i to było by dziecko? :(

Gość
dzieci nie przegryzają kabli, ;) mój piesek przegryzł kabel telefoniczny jak był malutki, szczeniaki to żywe srebro, nie da się upilnować na 100%... będziesz miała innego pieska to go lepiej upilnujesz, nie martw się

Gość echhhhhh
przykro mi, chyba bym sie zaplakala na twoim miejscu :(

Gość stracilam pieska
wku*** sie na chłopaka, wyrzucił mojego pieska na śmietnik:( i powiedział co mu za różnica. przegiął. nie sądziłam że tak zrobi. nie sądziłam że tak sie stanie z moim pieskiem. przecież był zrdrowy i jeszcze 2 godziny temu fajnie się bawił. nie mogę uwieżyć że tak się stało. to nie sprawiedliwe.