murb 163 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Klaudia Madowna napisał: I te bzdury które wypisujecie są niby ciekawsze od reserczu na temat maszyn heblujocych??????????????????? Yhy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 6 Napisano 2 godziny temu Głupie stare baby nie ma to jak moja jendrna Elcia z libido takim ze metal starej generacji jej nie wystarcza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 163 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: dziewczyny rozwiążcie ten konflikt w kiślu... nie dajcie sie prosić, kazdy z kafe ciekaw kto ma racje co wyjdzie podczas podtapiania... Smoczyca rządzi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 37 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Klaudia Madowna napisał: Głupie stare baby nie ma to jak moja jendrna Elcia z libido takim ze metal starej generacji jej nie wystarcza. Nudzisz już tym tematem. Aż tak cie podjarala ta maszyna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 163 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Klaudia Madowna napisał: Głupie stare baby nie ma to jak moja jendrna Elcia z libido takim ze metal starej generacji jej nie wystarcza. Tylko niektóre są stare. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 6 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, OdbytnicaBoża napisał: Nudzisz już tym tematem. Aż tak cie podjarala ta maszyna? To nie dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 412 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, murb napisał: .../olina to wyzwisko. Plus babcia z ero. Raciczki. Odsyłanie do psychiatry. Powtarzam, co pisałaś Ty i Twój mąż. Nie potrafię klaskać uszami. Masz coś do Miecza, wyjaśnij to z nim. ruda ma pamięć zlotej rybki, rejestruje tylko to co sie opłaca do rozkręcania inby... milioner tez tak ma. moze to rodzeństwo??? Edytowano 2 godziny temu przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 6 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Tylko niektóre są stare. Ty pewnie stara bo jesteś pruderyjna w temacie maszyn heblujocych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 991 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: .../olina to wyzwisko. Plus babcia z ero. Raciczki. Odsyłanie do psychiatry. Powtarzam, co pisałaś Ty i Twój mąż. Nie potrafię klaskać uszami. Masz coś do Miecza, wyjaśnij to z nim. Zapytałam cię rano - oczekujesz czegoś ode mnie? Ja nie kupię twojego zgrywania niewiniątka, ani twoich manipulacji (mój mąż użył tego słowa celowo, by zaznaczyć głębię twej hipokryzji). Jeśli niczego nie oczekujesz, twoje codzienne dobijanie się do mnie, rozbija tylko tematy. Z osób postronnych chyba tylko qweta byłaby bez końca zainteresowana tematem. Może poczekaj na nią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 991 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Pokraka napisał: To profesjonalne określenie, siostra też go uzywa tylko nie przy pacjentach A tak na poważnie to nie ma znaczenia, odpalają się bez powodu tzn tylko z sobie znanych powodów. Też jesteś zwolenniczką tezy, że "dynamika choroby" usprawiedliwia wszystko? Sernik nie ma żadnej choroby w rozumieniu psychozy (nie ma żadnych osiowych objawów psychotycznych), ma "tylko" głębokie zaburzenia osobowości i emocji plus używki ryją mu beret. Nawet w kodeksie karnym to nie są zaburzenia pozwalające na orzeczenia tzw. niepoczytalności. On jest odpowiedzialny za swoje czyny i słowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1512 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, selkie napisał: Też jesteś zwolenniczką tezy, że "dynamika choroby" usprawiedliwia wszystko? Sernik nie ma żadnej choroby w rozumieniu psychozy (nie ma żadnych osiowych objawów psychotycznych), ma "tylko" głębokie zaburzenia osobowości i emocji plus używki ryją mu beret. Nawet w kodeksie karnym to nie są zaburzenia pozwalające na orzeczenia tzw. niepoczytalności. On jest odpowiedzialny za swoje czyny i słowa. Nie, tylko uważam, że bez względu na to co mu napiszesz lub nie napiszesz on będzie się ciskał i wyzywał. Taki był sens mojej wypowiedzi. W stanach i chorych na "krzeslo" wysyłają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 991 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Nie, tylko uważam, że bez względu na to co mu napiszesz lub nie napiszesz on będzie się ciskał i wyzywał. Taki był sens mojej wypowiedzi. W stanach i chorych na "krzeslo" wysyłają. W takim razie zgadzam się z Tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 75 Napisano 2 godziny temu Chyba jakiś przerywnik potrzebny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 991 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Chyba jakiś przerywnik potrzebny Ja się serio uśmiechnęłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 163 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, selkie napisał: Zapytałam cię rano - oczekujesz czegoś ode mnie? Ja nie kupię twojego zgrywania niewiniątka, ani twoich manipulacji (mój mąż użył tego słowa celowo, by zaznaczyć głębię twej hipokryzji). Jeśli niczego nie oczekujesz, twoje codzienne dobijanie się do mnie, rozbija tylko tematy. Z osób postronnych chyba tylko qweta byłaby bez końca zainteresowana tematem. Może poczekaj na nią. Znając siebie to coś Ci pewnie odpowiedziałam rano. Jeśli ktoś nie chce czytać naszej wymiany postów, to nie czyta. Rozmawiamy we dwie. Nie wiem dlaczego tylko ja rozbijam tematy. Zdążyłam się już zorientować, że Twój mąż wie dużo na temat głębi hipokryzji i manipulacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 991 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, murb napisał: Znając siebie to coś Ci pewnie odpowiedziałam rano. Jeśli ktoś nie chce czytać naszej wymiany postów, to nie czyta. Rozmawiamy we dwie. Nie wiem dlaczego tylko ja rozbijam tematy. Zdążyłam się już zorientować, że Twój mąż wie dużo na temat głębi hipokryzji i manipulacji. Nie wejdę w twoje bagienko. Rano mi odpowiedziałaś, że moje ignorowanie twojej osoby jest wielce zabawne. Przy czym nieustannie dzwonisz, więc chyba się jednak nie śmiejesz. W każdym razie mądrzejszy (albo bardziej znużony) ustępuje Edytowano 2 godziny temu przez selkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 75 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, selkie napisał: Ja się serio uśmiechnęłam Ona mnie w tej piosence nieustannie "rozwala". Tekst, jak tekst. Ta interpretacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 991 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Ona mnie w tej piosence nieustannie "rozwala". Tekst, jak tekst. Ta interpretacja Zgadzam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 163 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, selkie napisał: Nie wejdę w twoje bagienko. Rano mi odpowiedziałaś, że moje ignorowanie twoje osoby jest wielce zabawne. Przy czym nieustannie dzwonisz, więc chyba się jednak nie śmiejesz. W każdym razie mądrzejszy (albo bardziej znużony) ustępuje Wybieram opcję "znużony". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 59 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, Klaudia Madowna napisał: Głupie stare baby nie ma to jak moja jendrna Elcia z libido takim ze metal starej generacji jej nie wystarcza. Nie wiem kim jesteś ale widzę że kolejny uciekinier z zakładu psychiatrycznego. Odbij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 163 Napisano 2 godziny temu 30 minut temu, Klaudia Madowna napisał: Ty pewnie stara bo jesteś pruderyjna w temacie maszyn heblujocych. Lex też pisał, że jestem pruderyjna. To musi być prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 20 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Ludziom to jest za ciepło tutaj i chodzą wiecznie struci i nagrzani Elka a ty masz jakiś talent do nagromadzenia psychola w psycholu w swojej okolicy czy to tak samo wychodzi Edytowano 1 godzinę temu przez wuj boży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marazen 6 Napisano 1 godzinę temu Chyba tak patrząc na najnowsze tematy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 20 Napisano 1 godzinę temu 59 minut temu, xDxDxDxD napisał: Nie wiem kim jesteś ale widzę że kolejny uciekinier z zakładu psychiatrycznego. Odbij. Świniak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 59 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 7 minut temu, wuj boży napisał: Ludziom to jest za ciepło tutaj i chodzą wiecznie struci i nagrzani Elka a ty masz jakiś talent do nagromadzenia psychola w psycholu w swojej okolicy czy to tak samo wychodzi Samo tak wychodzi i na forum i w życiu codziennym. ♀ Edytowano 1 godzinę temu przez xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 711 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, selkie napisał: Zapytałam cię rano - oczekujesz czegoś ode mnie? Ja nie kupię twojego zgrywania niewiniątka, ani twoich manipulacji (mój mąż użył tego słowa celowo, by zaznaczyć głębię twej hipokryzji). Jeśli niczego nie oczekujesz, twoje codzienne dobijanie się do mnie, rozbija tylko tematy. Z osób postronnych chyba tylko qweta byłaby bez końca zainteresowana tematem. Może poczekaj na nią. uprasza sie o niewycieranie sobie pyska moim nikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 59 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, d48f5bb82c99 napisał: Świniak. No nie wiem, a zauważyłeś że są na forum 2 identyczne niki tylko różnią się ilością punktów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 20 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: No nie wiem, a zauważyłeś że są na forum 2 identyczne niki tylko różnią się ilością punktów. Ten drugi to prawol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 20 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Samo tak wychodzi i na forum i w życiu codziennym. ♀ Ja miałam sajkola w otoczeniu ale zmieniłam lokalizację bo tak nie będę się denerwowac Typiara beka, pierdzi i belkocze mi się załączyła typiara z the ring i pojechałam do chaty bo mam coś do ogarnięcia xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 59 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, d48f5bb82c99 napisał: Ten drugi to prawol. No dobra, niech Ci będzie że tym razem masz racje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach