Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wańka wstańka

jak rozbić 6-letni związek?

Polecane posty

Gość lazurowa 2009
Te Rosalinda, TY się lepiej nie ośmieszaj: z ukochaną ślub planuje? ciekawe kiedy, jak non stop pisze do wanki smsy.

statystyki mówią... że co 3 osoba buduje swoje szczęście na nieszczęściu innych do ROSALINDA PACZEKO sama się nie ośmieszaj Rosalindo, jaki ślub? ta kolo na pewno o niczym innym nie marzy tylko żeby pobiec z nią w białej sukni przez łąkę jak szrek z fioną a za nimi fotograf z aparatem nie sadzę żeby szyko miał zamiar padać na kolana i wybierać figurki na tort weselny, musi jeszcze sobie w głowie poukładać co dla niego ważne, nie jest powiedziane, że nie będzie to ślub z niechcianą ukochaną, może tak, a może chłop zmądrzeje i jednak postanowi się z nią rozstać

Że niby jak? Chcecie wymieszać płyny organiczne i z tego powodu chcesz skrzywdzić tamtą dziewczynę? Paszła won!

Gość cięzkie pytanie
a czemu rozbijać? jak jest słaby i tak się rozpadnie

Gość kobieta gangstera
daj mu ultimatum albo rybka albo cipka ! czyli albo ona albo ty!

Gość jkljljkjljljkjlj
A ja jestem bardzo ciekawa jak skonczyla sie ta cala historia.

Gość lucyferka
wanka bierz go i nie patrz na innych. ja sie tamta domysli ze ty jestes to bardzo dobrze. zobaczysz co on na to. kazdy ma prawo do milosci. sam to zaczol wiec masz droge wolna. a te babiny co tu wypisuja ze tak nie wolno pewnie same niejeden zwiazek rozwalily. trzymam kciuki

Gość belemele
ja tez jestem bardzo ciekawa jak to sie po 3 latach zakonczylo. pewnie wanka jest juz z tym facetem i dopiela swego. milo sie czytalo, bo podobna sytuacja dotyczy mnie. ale ja nie bede tu rozwijac swojej opowiesci. ;)

Gość -Chmurka-
Wanka nie oszukuj sie, jakby mu bylo tak zle z nia o juz dawno by ja kopnal w d... Komplementy, bajerowanie i opowiastki o tym jak zona/dziewczyna sa be, to stary bajer facetow-dziwek, ktorzy maja ochote na skok w bok, ale nie maja jaj zeby zostawic obecna partnerke. Pozniej bedzie placz i zgrzytanie zebow, bo facet nie bedzie sie umal zadeklarowac. Dla mnie ten koles jest ewidentnie bez jaj. Gardze takimi dupkami.

Gość beatka sdsd
heheh ale MARNA prowokacja :) taka mierna jak ty :P

Gość angles of triangle
Uśmiałam się czytając cały ten wątek :) Wciąga jak dobra komedia. Ale tak poważnie, bardzo jestem ciekawa jak skończyła się historia Wańki i jakimi doświadczeniami w tym temacie może się dziś z nami podzielić. Wańka odezwij się do nas!!!