Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wańka wstańka

jak rozbić 6-letni związek?

Polecane posty

Gość wańka wstańka

Bardzo podoba mi się znajomy z pracy i wiem, że ja też mu się podobam. Często spotykamy się, wychodzimy, bardzo lubimy spędzać ze sobą czas. Do niczego nigdy miedzy nami nie doszło i nie dojdzie dopóki on ma dziewczynę. Jest z nią już 6 lat. To dużo. Wiele ich łączy. Wspomnienia, znajomi itd. Wiem, że ona bardzo go kocha. On niestety jest z nią po części z przyzwyczajenia, po części z litości. Boi się tego jak ona mogłaby zareagować na wiadomość, że od niej odchodzi. Jestem wrogiem takich związków, związków dwojga ludzi, w którym jedno się stara a drugie się nudzi. Coraz bardziej mi na nim zależy. Nie wiem czy uciekać dla dobra samej siebie czy lepiej drążyć powoli i spokojnie czekać. Czy ktoś z was był już w takiej sytuacji?

Gość swój łeb se rozbij

Gość gosc chce cie puknac i co ma c
ci powiedziec, ze ma zajebiscie w zwiazku?? no prosze cie

Gość smartrt
jezeli on jej nie kocha-to niczego nie trzeba rozbijac kolejna mitomanko kafeteryjna

Gość wańka wstańka
jestem taką nieokiełznaną wariatką, szaloną dziewczyną

Gość jejjjku
ze tez istnieja takie pasozyty jak ty!!

Gość dziwnie dziwnie ...
Nie rozbijaj :(

Gość gosc chce cie puknac i co ma c
jakby chcial to by dawno z nia zerwal!!! litosciowy misio sie znalazl heheheh

porozmawiaj z tym facetem i decyzje zostaw jemu, to on ma dziewczyne wiec ona sam musi zdecydowac czy chce z nia dalej byc z przyzwyczajenia czy skonczyc to co juz od dawna nie ma sensu.Ty niestety musisz sie uzbroic w cierpliwosc i poczekac i nic nie robic na sile bo to sie wszystko obroci przeciw tobie.zawsze tak jest.Takze zycze ci wytrwalosci!:)

zycze ci autorkotematu z całegoserca zebys gopoderwala, a po 6 moze 20 latach inna kobieta by ci go zabrala.. Bo przez takie s.uki prowokatowki ludiz traca milosc, a czasem nawet zycie

sory za pusty wpis:D ale wsumie to moze posluzyc jako odzwierciedlenie tego co autorka ma w glowe:P mozg natomiast przetransportowany zostal miedzy nogi:P

Gość lalalaa
sluchaj a maja dzieci? Ja jestem z moim 6 lat , po pol roku sie oswiadczyl, a po 3 latach wzielismy slub, mamy synka 2 letniego, jest super;-)) Wydrapalabym takiej jak ty , gdyby na mojego lubego siec zastawila. Ale jak twierdzisz, z eu niech nie gra, dzieci niet, to bierz sie za niego. Ja zawsze przed slubem mialam dewize, co mnie obchodzi czyjas baba, i zadawalalam sie super kaskami.Faceci mi ulegali.

Gość jejjjku
to prowokacja, nie wkurzajcie sie tak... szkoda nerwów

Gość koo ko
mozeprowokacja ale takie baby sa chyba w realnym swiecie? nie?

Gość smartrt
alez - nikt go jej nie musi po 6 latach odbierac tylko autorko - posun mi mysl-jak wy to robicie, ze udaje wam sie pozniej wmowic sobie, ze to on o was zabiegal, nie odwrotnie?

Gość smartrt
alez nie goraczkujcie sie tak niech sobie nastawia sieci i zdobywa faceta

Gość gotowanie na ekranie
tak naprawde zal mi ciebie głupias niesamowicie

Gość wykrywacz_prowokacji

Gość dziwnie dziwnie ...
:(

Gość wańka wstańka
to nie jest prowokacja może tytuł z lekka prowokacyjny, ale chodzi mi o coś innego to nie ja na niego sidła zastawiam on na mnie to on bardziej o mnie zabiega niż ja o niego to on mnie wyciąga na wszystkie spotkania na początku znajomości nawet nie wiedziałam, że ma dziewczyne to on dzwoni z głupich powodów, pisze smsy bardzo często no i zasypuje mnie komplementami ciągle ja nie robię nic więc się tak nie rzucajcie zdradzone matki, porzucone dziewczyny i pozostali wszyscy święci dzieci nie mają tacy są faceci taka jest ich natura gdybym chciała już dawno bym się z nim przespała może w całej tej historii to ja najbardziej będę pokiereszowana nie robiąc zupełnie nic pozwalając jedynie się adorować i pozwolić na robienie nadziei pytanie czy warto? a może warto poczekać?

Gość odpusc sobie albo...
najlepiej skontaktuj sie z jego dziewczyna i poinformuj o cłej sprawie. Jezeli rzeczywiscie jestes taka uczciwa to tak powinnas zrobic. Szkoda mi tylko tamtej dziewczyny :( Mam nadzieje ze nie jestes z WAwy...

Gość sowa madra glowa
Tytułem swojego postu dajesz jednoznaczny obraz siebie...

szczerze??nie mam zamiaru Cie osadzac bo to nie o to w tym chodzi...zastanow sie tylko czy jemu naprawde zalezy...uwazam, ze gdyby naprawde cos tam do Ciebie czul to z dziewczyna juz dawno by zerwal...nie wierz w bajki ze boi sie jej reakcji, ze jest z nia z litosci...to sa typowe spiewki facetow ktorzy chca zjesc ciastko i miec ciastko...zastanow sie czy warto zawracac sobie glowe kims kto jest nie fair...nie tylko w stosunku do tej dziewczyny ale tez w stosunku do Ciebie...

Gość jaaaaaaasaaaaa
wiesz co Ci powiem? Że widziałam już wiele kobiet takich jak Ty które źle skończyły... Gdyż, on ją zapewne kocha, ale spodobałaś mu się... Poczuł się, że podoba się Tobie i to sprawia, że on czuje się atrakcyjny.. To dla niego nowość... Jeśli odejdzie od swojej partnerki, z którą jak mówiłaś dużo go łączy i będzie z Tobą... Nawet nie wiesz jak szybko zatęskni za tamtą... HISTORIA STARA JAK ŚWIAT...

Gość wańka wstańka
często tak jest nawet bardzo często ale nie zawsze ile jest nieszczęśliwych małżeństw dookoła ilu niedobranych ludzi ile osób kurczowo się siebie trzyma z lęku przed... no właśnie czym? będzie ślub i kolejne nieudane małżeństwo potem dzieci bo on nie miał odwagi żałosne

Gość jaaaaaaasaaaaa
Wisz co... ? Jakby mi zależało na kimś naprawde... To był nie pitoliła farmazonów.. Tylko zerwała z tamtą i leciała do Ciebie... Przecież to proste. A co? Dalej z nią sypia podrywając Ciebie? To jest fajny gość?

cytat z bash specjalnie dla autorki: czesc jeszcze mnie nie znasz ale juz poznales ;* znam cie ze szkoly ale tym nie pewnie nie, choc mozesz mnie kojarzyc, chcialabym cie blizej poznac, podaj swoj mail to wysle ci fotki Cie to forma osobowa i bezposredni zwrot dlatego powinnas pisac to z duzej litery, nie napisalas co oznacza ze mnie nie szanujesz oj no sory, Cie* ;* nie chce Twoich zdjec, nie sa mi potrzebne, zreszta mam dziewczyne ale to ze masz dziewczyne w niczym nie przeszkadza, moze sie zakochasz we mnie WTF? co to znaczy? w wolnym tlumaczeniu \'co kurwa?!\' co masz na mysli wejdz na stronke: http://www.wypierdalaj.org/ no i ...i wypierdlalaj pustaku