Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hurrrraaaaaaaaa

zlapac faceta na dziecko co sadzicie??

Polecane posty

Gość hurrrraaaaaaaaa
on nie bedzie szczesliwy ale ja bede szczesliwa ze go odzyskalam

Gość niczym
i dlugo tak nie pociagniesz... bo kazdy ma prawo do szczesia i on tez sobie napewno o tym przypomni

Gość hurrrraaaaaaaaa
i bedzie mialo oboje :) i ja mam z tego satysfakcje ze to ja zaszlam w ciaze a nie tamta idiotka ktora mu jeszcze wybaczyla ten skok w bok to ona zyje w wyimaginowanym swiecie myslac ze im sie uda

Facet na pewno nie wróci...Będzie utrzymywał kontakt z dzieckiem i na tym się skończy. Obyś nie zaczęła żałować swojego lekkomyślnego postępowania i nie znudziła się dzieckiem.Bo bycie matką to nie zabawa a ciężka praca i poświęcenie.

hurrraaaaaa-----Raczej to Ty myślsiz że do Ciebie wróci??? A co będzie jak tego nie zrobi i będzie z nią??? Zastanowiłaś się na co skazujesz dziecko?

Gość hurrrraaaaaaaaa
czemu sadzicie ze nie wroci?? zobaczy dziecko i oszaleje na jego punkcie i zostanie z nami

Gość hurrrraaaaaaaaa
no przeciez nie usune bo chce tego dziecka-jego dziecka a oni nawet jak beda razem to nie beda szczesliwi bo na to nie pozwole

hurrraaaaa---- Owszem na punkcie dziecka może oszaleć itd ale czy nadal Ciebie będzie kochał??? skoro odszedł..... Z drugiej strony co to za związek ,,dla dobra dziecka\" .Kurcze ile Ty masz lat? bo troszke naiwna jesteś :) Weź pod uwage że zamiast faceta i ojca dla dziecka będziesz miała alimenty.

kurcze dziewczyno chyba za dużo naoglądłas sie brazylijskich seriali życie tak nie wyglada zal mi tego dziecka a ty mozesz jedynie zadecydowac o szczesciu swojego dziecka bo on jak nie chce ciebie to nie wróci nawet dla dziecka nie zmusisz

Gość hurrrraaaaaaaaa
ojcem bedzie dobrym,zreszta bede szczesliwa wiedzac ze sie rozstali i ze bedzie musial przychodzic,widziec sie z dzieckiem itd i tu mam gwarancje kontaktow z nim do konca zycia

Gość hurrrraaaaaaaaa
powiedzial ze zajmie sie dzieckiem i go uzna i ze bedzie pomagal,czyli wroci

Gość hurrrraaaaaaaaa
to nie prowokacja tylko chcialam gdzies sie podzielic swoim szczesciem bo juz myslalam ze nigdy go nie odzyskam :)

Pierwszy raz kogoś obrażam na forum, ale jesteś tak pojebana, że brak mi słów...

Gość hurrrraaaaaaaaa
czemu mnie atakujecie?? przeciez dziecko to szczescie i radosc

hurrrraaaa----Przyrko mi to pisać ale z każdym wpisem rozpieszać mnie swoją głupotą.Dziewczyna na jakimś świecie Ty żyjesz?! To że będzie pomagał to nie znaczy że wróci! Będzie Ci pomagał przy dziecku-zajmnie się,kupi leki,ciuchy itd a Ty za dużo sobie obiecujesz.Lepiej o swoim planie wrobienia jego w dziecko nikomu nie mów.....

Gość hurrrraaaaaaaaa
nikt nie wie ze to nie bylo przypadkiem :) tylko ja :)

hurrrraaaaa-oczywiście że dziecko to radośc bo sama jestem matką. Ale myślisz ze dla dziecka super jest taki dochodzący tatuś.Facet też ma sój rozum i nie licz na to że jeden telefon i będzie non stop leciał.W końcu kiedyś też załorzy sobie rodzine.

Gość hurrrraaaaaaaaa
dla mnie to jest proste ze dla dobra dziecka zrezygnuje ze wszystkiego bo dziecko bedzie szczesciem dla niego a nie kobieta

Gość kluska serowa
zalosne :O szczescie i radosc. usmialam sie. prowokacja bo trudno mi sobie wyobrazic takiego bezmozgowca

Gość hurrrraaaaaaaaa
on jest taki ze bedzie lecial bo bedzie sie martwil i wtedy rozwali sie jego zwiazek bo zadna tego nie wytrzyma,zrozumcie ze mi na nim zalezy

hurrraaaa----- Jeśli bedziesz trzymała język za zębami to masz sukces w tym że facet będzie Ciebie tolerował :) inaczej znienawidzi jak się dowie o Twoim planie.

Gość hurrrraaaaaaaaa
to nie jest prowokacja i nie jestem bezmozgowcem tylko zakochana zdesperowana kobieta bo naprawde mi na nim zalezy

Gość hurrrraaaaaaaaa
juz sie interesuje tym jak znosze ciaze wiec moze byc tylko lepiej

hurrraaaa---jasne że dziecko będzie najważniejsze ale NIE TY i zapamiętaj sobie to! Boże w życiu nie widziałam takiej osoby jak Ty i szrzerze bym się ucieszyła jak by to była prowokacja :D

Gość kluska serowa
osoba myslaca, nawet najbardziej zakochana, zdaje sobie sprawe ze dziecko nie jest gwarancja zwiazku. przykro mi ale trudno mi ciebie zaliczyc do myslacych gdy piszesz ze na pewno wroci bo dziecko. hehe marzenia

Gość hurrrraaaaaaaaa
nie jest prowokacja,chyba zadna z was nie wie co znaczy kochac i stracic kogos bo ten ktos zakochuje sie w innej

nie ma nic gorszego niz zdesperowana laska lapiaca faceta na dziecko...zal mi cie dziewcze:o

Gość a ja wam powiem lub napisze
A ja wam coś napiszę - prawdziwego. Facet miał żonę i z nią jedno dziecko. Znalazł sobie kochanke. Gdy chciał odejść od kochanki ta zaszła w ciąże, by go zatrzymać. Facet zostaje z kochanką. Po kilku miesiącach facet odwiedza córkę i żonę. Zostaje na noc - noc brzemienna w skutkack - żona zachodzi w ciąże. Potem facet chodzi między jedną ciężarn ą a druga ( sam nie wie czyj jest ) W końcu wygrywa kochanka. Ale nie na długo. Teraz on jest sam ale za to ma dużo dzieci. No i spiepszone życie, bo żadna normalna tego nie zaakceptuje.

Gość dontyouknow3
Piszcie co chcecie ale nie ona pierwsza i nie ostatnia tak zrobiła, żeby facet został przy niej 🌻