Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhhhh...

WZROST - NAJWIEKSZY KOMPLEKS!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość yhhhh...

mam 15 lat. 162cm i jestem najniższa w klasie i wśród znajomych. Gdy idę przez szkołę to czuję się jak karakan, zwłaszcza dziś jak założyłam płaskie adidasy. Jak nosiłam kozaki to miały te 3 cm obcasa. Bardzo ubolewam z tego powodu. Teraz zimą wyglądam na wyższą w kozakach ale boję się momentu przerzucenia na adidasy :O mam szansę urosnąć do wiosny? Mama ma 167cm , a tata 178.

Gość kotek na wzrost nie ma rady
moja mama ma 172cm, tata 183cm, brat 190cm, a ja? 168cm i nei chce być więcej;)

Gość olaboogaa...
też bym tyle chciała mieć. Ale odpowiedzcie na pytanie!:(

Gość aha fajnie
jestem 12 cm nizsza od Ciebie a moj chlopak jest 5 cm od Ciebie wyzszy i nie mamy zadnych kompleksow

Gość olaboogaa...
to ja jestem autorką jakbyco:)

Gość aha fajnie
wiec nie przesadzaj

Gość olaboogaa...
na tamat proszę , zadałam pytanie:(

Gość olaboogaa...
dla mnie to okropny kompleks, okropnie się z tym czuję

Gość moi rodzice sa wysocy
a ja mam 154. Ale nic mi to w zyciu nie przeszkadza, bo jako dziecko sie balam,ze bede za wysoka, Moj maz ma 181, a keden z facetow mial 188. Zero kompleksow z tego powodu.

Gość naprawdę nie czję o co ci
chodzi?:O przesadzasz! co mają powiedzieć niższe?

Gość olaboogaa...
poprostu jestem najniższa a chciałabym wysoka! nie musicie mnie rozumieć, wiem że ludzie mają większe problemy, ale chcę wiedzieć jaką mam szansę urosnąć do wiosny jeśli mam 15 lat.

Gość Hannie
oj no dziewczyna sie zle z tym czuje i tyle! ja tez kiedys mialam straszny kompleks i chcialam urosnac ale tak sie nie stalo - 158cm zostalo jak na przekore.. moi rodzice tez sa ode mnie wyzsi. ale nie martw sie, ruletka genow jest nieprzewidywalna, moze jeszcze urosniesz, na pewno nie jestes najmniejsza na swiecie a i wsrod znajomych na pewno sa nizsi, ja mam pelno kolezanek 160 cm a nawet bylam z chlopakiem 163. wiesz, przynajmniej mozesz zawsze nosic szpilki ;) jak przyjdzie wiosna to zamiast adidasow nos jakies ladne polbuty albo czolenka ;) no i baaardzo duzo moze zdzialac wrazenie optyczne, jak cie interesuja tricki na ten temat to daj znac ;)

Gość ja 25
ja jak miałem 15 lat to miałem 170 cm :( ale obecnie mam 25 lat i 192 cm :) i jest fajnie :D autorko jeszcze urośniesz ale to trochę potrwa i ile byś chciała miec cm i dlaczego

Gość jadziaaa.
daje znać:P a jakie czułenka?

Gość autorkaaa..
chciałabym mieć 170cm, wydaje mi się to idealny wzrost:) ma się długie nogi i wygląda się smuklej i zgrabniej a nie jak karakan:( A do tej wiosny chciałabym ze 3 cm chociaż, byłabym happy :(

Gość masz szanse 1 do 2
zadowolona z odpowiedzi?

Gość ja 25
wysokie dziewczyny są mega sexi ;) ale te mniejsze też są spoko :)

Gość autorkaaa..
średnio zadowolona:P ejj no ale coś tam to powinnam napewno urosnać, bo to wkońcu jeszcze 4 miesiące

Gość Hannie
na to czy urosniesz nie masz wplywu za bardzo.. jedyne co mozesz zrobic to sie bardzo zdrowo odzywiac, duzo bialka itp. czolenka to buty na obcasie takie zabudowane, na wiosne idealne! wiem, ze trudno sie z plaskich przerzucic, ale da sie zrobic ;) a co do stroju, to jesli jestes dosc zgrabna mimo niskiego wzrostu to najlepiej dosc waskie sodnie (ale nie takie bardzo rurki, prosta nogawka, przy ciele), buty jesli sa wysokie to niech beda tak porzadnie, do kolana albo za, albo ok 15 cm nad kostke. Dobre sa tez botki modne obecnie z wycieciem skosnym , bo wydluzaja noge. nie podwijaj spodni do polowy lyedk, bo wtedy robi sie za duzo linii poziomych i sie optycznie skraca. generalnie na nogach powinnoas dbac o to ze im wiecej linii pionowych tym lepiej. Masz jakies zdjecie? Moge ci doradzic to i owo, wyslij na mojego maila jak chcesz, znam sie na tym, chce byc stylistka, niedlugo kurs zaczynam, no i do tego sama jestem niska wiec sie te tricki opanowalo ;)

Gość autorkaaa..
zaraz podam link

Gość ja 25
autorkaaa.. .........sexowna jesteś ;) powinnaś założyc wysokie obcasy i spódniczkę :) i będzie super

Gość olabogaa..
hehe dzięki ;) spódniczki średnio lubię bo mam lekko iksowate nogi :P

Gość ja 25
nikt nie jest ideałem :) ale powinnaś urosnąc :) tak z 4-5 cm ale i tak teraz jesteś sexi ;) a ja nie jestem wylewny jeśli chodzi o takie teksty :)

Gość olabogaa..
łoo no to miło mi. A co Ci się we mnie podoba? bo ja tam siebie średnio lubię i nie rozumiem czemu mam takie duże powodzenie.

Gość ja 25
masz śliczną buzkę ładną sylwetkę oczka niewiem jakie masz .z wyglądu jesteś super ale ciebie nieznam więc niewiem jaka jesteś. ja też mam pełno kompleksów a ponoc jestem przystojny :)

Gość Hannie
i ty jestes najmniejsza? ja tam widze przynajmniej 3 co na mniejsze wygladaja ;p widze cie w warstwowych ciuchach.. tak zeby koszulka wystawala na dole. i jaskrawy pasek nie jest dobra opcja, bo podkresla zakonczenie dolnej czesci ciala, gdyby byl ciemny bardzo by ze spodniami harmonizowal i bylby ich kontynuacja jak sie chcesz podwyzszyc to zakladaj tez kolory ktore sie nie odcinaja tak na sobie.. najlepiej zeby przechodzily ton w ton. np. te kozaczki, te spodnie, do tego wystajaca spod drugiej bluzka w kolorze szarym np. wpadajacym w niebieski i srednioniebieska koszulka. teraz modne sa szaliki, jak go obkrecisz wokol szyi a konce puscisz luzno w dol tez sie wydluzysz ;)

Gość Hannie
a jaki masz rozmiar stopy? bo podobno po tym mozna stwierdzic czy sie jeszcze urosnie czy nie..

Gość olabogaa..
mniejsza jest odemnie jedna dziewczyna, to zdjęcie tak wyszło, one inaczesj stoją, ale w rzeczywistości te wszystkie po lewej są wyższe o 10 cm. Rozmiar mam duży jak na wzrost, 39. dziękuje za rady

Gość Hannie
no jak masz duza stope to pewnie jeszcze urosniesz, wiesz, stopy rosna szybciej, a natura najczesciej jest proporcjonalna ;) ja jestem nieduzo nizsza w sumi a roznica stopy razaca - 34-35