Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flawiusz Aecjusz

Obrzydliwe zachowanie, nad którym dziewczyna przeszła do porządku.

Polecane posty

hehehe a wyobraźcie sobie jak on to wycierał :D 5 warstw rękawiczek silikonowych, maska a\'la jacson, środek czyszczący i gruuuuba szmatka..potem spryskanie łazienki jakimś bakteriobójczym sprayem i tabliczka na drzwiach żeby nie wchodzić w ciągu 48 godzin :D:D:D

Gość Flawiusz Aecjusz
Właśnie dostałem smsa, w którym wyraża skruchę et ceatera, i obiecuje że się to nie powtórzy. Chyba jednak jej wybaczę.

Gość bardzo smieszna prowokacja
Istnieje ryzyko że jak zaczniesz spotykac się z facetami oni będą zostawiac brązowe kleksiki na desce, albo zapomną spłukac wodę. Często też faceci pozostawiają włosy łonowe w wannie, brodziku, umywalce, na mydle itp Zupełnie nagminne jest też u mężczyzn pozostawianie pustej rolki papieru toaletowego oraz pianki do golenia i resztek zarostu po goleniu na lustrze.... Wybór należy do Ciebie....

Gość Bikinilife
Nieźle Flawiusz nieźle. Fajny pomysł.....

Gość Bikinilife
cykici ty wierzysz że ten temat to prawda......

Gość oooo raanyyy
Heeeh najsmieszniejsze są reakcje na prowokacje :-D

Gość oooo raanyyy
A tak na marginesie---kamionkowa deska klozetowa to chyba w tylek ziębi,nie>?

Gość tylko ludzie na wysokim poziom
mają kamionkowe deski. 🖐️

Gość wiemy wiemy
:classic_cool:

Gość jastu
Mi tez sie to raz (kilka lat temu) zdarzyło,mimo że dbam o higienę osobistą! Po prostu sie stało,nie zauważyłam tego,to był 1 dzień.Na szczęście ja byłam osobą która następnie weszła do łazienki i szybko to wytarłam. A gościu jest jakiś nienormalny. Żeby dzwonić do dziewczyny i informować ja o pozostawionych "wybroczynach" Naprawdę powinien zostać pedałem - oni nie mają okresu..

Gość Pani przez wielkie P .
Żałosna prowokacja, mi sie normalnie płakać chcę że są na świecie ludzie tak durni, by z byle "gówna" robić problem na skale światowa. Ja z chęcią mogę Ci zostawić moje wymiociny po tym co przeczytałam na Twojej "marmurkowej" "kamionkowej" czy nawet "złotej" zwyczajnej desce klozetowej :classic_cool:

Gość axelala
Czy ty nie masz innych problemow? Jakby cie zdradzila to bys sie mogl zastanawiac a tak to ja jej wpolczuje... naprawde

Gość Cikiki
dlaczego kasują moje wypowiedzi kurwa mać

Gość Cikiki
kurwa kurwa kurwa kurwa mać

mniemam że autor od dziecińswa miewa uraz psychiczny na tle urazu głowy z jakże małym ptasim móżdżkiem w środku a to wszystko pewnie przez to ze rodzice go butali po jego intelektualnej wyższości glanami bądź martensami kiedy był niemowlęciem wyłącznie dlatego iż domagał się w owych czasach zmiany pieluchy co jedną minutę i 3 sekundy gdyż jego poukładana do bólu osobistość nie mogła znieść wsiąkających w biały materialik gazów których akurat nie mógł powstrzymać aby wypuścić otworem gębowym. Oto streszczenie niebanalnej a jakże smutnej historii życia pedanta wszechczasów pana Flawiusza Aecjusza z Wąchocka ulicy Żałosnej nr lokalu niewiadomy gdyż ten nr został zeżarty przez środki czyszczące. \"Rozczarowały mnie tylko braki w higienie.\" kto podpowie czy sie smiac czy płakac........................................

Gość Ciepłe Cikiki
ja...śmiać :D hahahahahaha

Gość fdsfsdf
upup niech ini tez sie posmieją :D

Gość 12221
heheheheheh

Gość dobre......
14.04 buhahahaha

Gość Flawiusz Aecjusz
Jednak nie bede z nia.Zbyt duzo mnie to bolu kosztuje.Jesli raz rozczarowałeś się dziewczyną to czy można liczyć na nią w przyszłości??? Mi mo tego wszystkiego nadal wierzę w prawdziwą miłość.Żeby tylko szła w parze z higieną.

Gość uppstream corder
:D:D:D

Gość Flawiusz Aecjusz
nigdy juz na cafe nie wejde,tu po prostu nie ma rad,nie wiecie co ja czuje gdybyscie przezyli to co ja wtedy przezyłem, jest tez inna rzecz:zdrowe odzywianie,prawdziwa kobieta nie powinna jesc byly czego bo to wiaze sie ze smrodami w toalecie,troche higieny drogie panie,troche higieny i szacunku dla panów

Gość Flawiusz Aureliusz
No dobra, przyznaje sie, to byl podszyw 🖐️ fajnie byla sie posmiac hahahahaha

--> The Sun { \"Rozczarowały mnie tylko braki w higienie.\" kto podpowie czy sie smiac czy płakac. } Nad twoim postem jak ind cytatem sie pośmieję. :D Jak to jest nabrać sie na prowokacje wiem. Ale niektórzy przekraczają granice.. :D