Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flawiusz Aecjusz

Obrzydliwe zachowanie, nad którym dziewczyna przeszła do porządku.

Polecane posty

Gość Flawiusz Aecjusz

Jestem człowiekiem kulturalnym, pochodzącym z rodziny w której kultura osobista oraz wykwint pozostawały zawsze na piedestale. Otóż gościłem w swym mieszkaniu dziewczynę, z którą spotykam się od ponad roku. Generalnie jestem z niej dość zadowolony. Jest porządna, cicha, nie gustuje w prymitywnych rozrywkach. Wiąże ze mną nadzieje, lecz co się okazało: po jej wizycie odkryłem czerwone zanieczyszczenie (plamkę) na desce klozetowej. Wykonałem telefon i przyznała się, że ma okres. Wstrząsnął mną dreszcz obrzydzenia; przerwałem połączenie i poszedłem do kuchni, aby napić się gorącej herbaty. Po prostu nie mieści mi się w głowie, jak można nie traktować higieny jako priorytetu. Oczywiście dzwoniła z przeprosinami, ale zastanawiam się - co dalej.

Gość buehehe......

Gość no to rzeczywiscie
przegiela pale

Gość co za palant
właśnie... zacznij spotykać się z facetaami

Gość kasik24
ty jestes jakis pojebany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i co z tego !!!!

Gość co za palant
dla jej dobra........nigdy wiecej do niej nie dzwoń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Flawiusz Aecjusz
dodam ,że mam taki uraz do krwi za sprawom mojego rodziciela płci męskiej ,który zakradał się wieczorami do mojego pokoju sypialnego i z całą brutalnością i szorstkością penetrował swoim penisem mojego anusa właśnie do pierwszej kropelki krwi :classic_cool:

Gość Flawiusz Aecjusz
Co za obrzydliwe i prymitywne podszycie :o

Generalnie jestem z niej dość zadowolony. Jest porządna, cicha, kręci mnie ten tekst - generalnie jestem zadowolony 😠 jak tak mozna??

Gość Flawiusz Aecjusz
w obrazie za powyższe podszywy udaję się do ze swoim szwagrem do podpiwniczeń naszej rezydencji aby wystraszyć w owej części mojej nieruchomości wszystkie przebywające tam koty :classic_cool:

Absolutnie nie kontaktuj się z nią więcej. Jak by Ci to wytłumaczyć. :O Aha - już wiem: będzie miała słuszną i zupełnie zrozumiałą nauczkę na przyszłość, by po każdym skorzystaniu z toalety w czasie okresu dokładnie z lupą i z latarką sprawdzić całe pomieszczenie, czy nie zdarzyło się jej niechcący pozostawić po sobie śladów przestępstwa. Poza tym - będziesz się jej teraz strasznie brzydził, bo jak można mieć okres? :O Dziewczyna nie zrobiła tego umyślnie i z pewnością nie jest jakąś niechlują. Gdyby to zauważyła, prędzej by to nawet zlizała, niż zostawiła, tym bardziej u kogoś w mieszkaniu. Doradzam zaprzyjaźnienie się z jakimś miłym, kulturalnym chłopcem, to z pewnością nie będziesz już więcej narażony na takie straszliwe i ohydne niespodzianki. :)

Gość Flawiusz Aecjusz
zbulwersowała mnie owa plamka krwi na desce klozetowej ponieważ jest to miejsce , z którego jadam posiłki :classic_cool:

Szanowny interlokutorze. Rozumiem bardzo dobrze Ciebie i to jak się poczułeś w tak niezręcznej i burzącej ład pożycia, sytuacji. Ja równiez cenię te przymioty, które Tobie nie poskąpili szlachetni i świadomi, Twoi Rodzice. Jestem zdania, że jedna plamka na desce, to wielka plama na konduicie, Twojej ewentualnej, przyszłej żony. Mniemam, że tak samo jak i dla mnie, Tobie nmiewzruszoność zasad jest drogowskazem. Każ wybatożyć dziewkę, daj parę groszy na drogę i odpraw!

Gość Flawiusz Aecjusz
batożę to ja się z Gracjanem naszym stajennym :classic_cool:

Gość Flawiusz Aecjusz
To ja, prawdziwy autor tematu. Wasze szyderstwa są dla mnie zadziwiające. Naprawdę nie widzicie nic niestosownego w tej sprawie? A może u was w zwyczaju jest zanieczyszczanie utensyliów krwią miesięczną albo inną wydaliną organizmu? Może nie korzystacie również z rezerwuary wody po dokonaniu wiadomej czynności? Odnosząc się do wypowiedzi z godz 14 01 : Jestem zadowolony z tego, jaki ma charakter. Czego tu nie rozumieć? Rozczarowały mnie tylko braki w higienie.

Dziękuję wszystkim za poprawę humoru , azali był on dziś dość kiepski :D

braki w higienie...co za bubek...co maja braki w higienie go kropki na desce klozetowej??

widocznie nie zauważyła że zostawiła jakąś plamkę a Ty z niej świnie robisz :o daj dziewczynie spokój bo zasługuje na kogoś lepszego...

Bezmyślność i brak kultury. Wiadome jest, ze kobiety mają swoje kobiece sprawy i wiadome jest także, że dobry ton nakazuje traktować tę sferę jak cień na ścianie, stojąc odwróconym. Wiedza ta jednak obca jest osobnikom wyzutym nie tylko z kultury, dobrego smaku ale i wrażliwości. Wrażliwości i delikatności tak pożądanej u kobiet, istoty której przecież dosłowność i obcesowość jest z natury obca.

Gość Flawiusz Aecjusz
A Wy, drogie panie, gdybyście zanieczyściły swoją zepsutą juchą deskę klozetową swojego ukochanego, jakbyście postąpiły?

wytarlabym, ale moze sie zdarzyc ze ona tego nie zauwazyla a ty robisz wielkie halo...:o

Gość kjbjyhg
zawsze sie obracam i sprawdzam w jakim stanie zostawiam po sobie toalete...