Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flawiusz Aecjusz

Obrzydliwe zachowanie, nad którym dziewczyna przeszła do porządku.

Polecane posty

Brak higieny umysłowiej obserwowany jest wówczas gdy w najprostszych słowach znajdujemy rażące błędy, że zacytuję: \"brak higieny to jak się dziewczyna nie k.o.m.p.i.e przez cały tydzień chodzi w jednych gaciach\". Nie chcę tu już rozstrząsać jak bardzo trzeba hołdować prymitywnemu słownictwu, by w kontekście spraw kobiecych użyć słowa \"gacie\". Zauwazmy także pogardę na tle narodowościowym, przejawiającą się w używaniu nazwy narodu celem skonstruowania obraźliwej riposty. Czy nie wie, Ta Osoba, że Mongołowie wielkie imperium stworzyli..?

Gość Flawiusz Aecjusz
Jak można nie zauważyć tak oczywistego zanieczyszczenia????? Gdybym był kobietą świadomą, że z jej krocza wydobywają się wybroczyny, które mogą upaść na deskę klozetową w mieszkaniu ukochanego mężczyzny, to sprawdziłbym to miejsce nie raz, nie dwa, ale dziesięć razy.

Gość BUHAHAHAHAHAHAHAHA

Za \"gacie\" jeszcze przeproś i nadstaw pośladka celem umorlaniającego klapsa :classic_cool:

Gość Anka sułtanka
Dziewczyna która nie wytrze deski po sobie musi być naprawdę obrzydliwa.... pewnie takie się tutaj wypowiadaja.... :o

Gość ŁO MATKOooooo
j.w

Hmmmmmmm... Przeprosiny przyjęte ze zrozumieniem. Jeszcze ten pośladek proszę nadstawić

Określenie \"idiota\" nie jest tak obraźliwe jak się to powszechnie wydaje. Jeśli uznamy, ze kontekst jaki zaproponował Dostojewski jest sensowny i w pełni oddaje znaczenie słowa, nie możemy uznać je za obraźliwe. Co więcej jest ono raczej superlatywem, podkreślającym czystość intencji nie skażoną wrażliwość. Pośladek...

Gość Flawiusz Aecjusz
ni zwracajcie uwagi na to co pisze. mam odchyły. poprostu jestem nienormalny. ojciec skrzywdził mniw w przeszłości. mam ataki kutas ze mnie idiota kretyn sory

Gość Flawiusz Aecjusz
Wypowiedź jednej z kobiet mnie zadziwiła - w niepozytywnym sensie. "nie ja nie mam deski więc nie muszę się przejmować" Znaczy się dotykasz gołymi pośladkami, gołym sromem sedesu?! Gdybym miał do wyboru dotknąć Cię albo skoczyć do klatki z lwami, wybrałbym te dzikie zwierzęta. :o

Gość ale o co ci chodzi
przeprosila, moze nie zauwazyla tej malenkiej plamki, bo bycmoze byla zestresowana wizyta u ciebie i poznawaniem twojej rodziny. Jedno niedociagniecie chyba nie zmieni twojego stosunku do niej? Chociaz moze lepiej dla niej jakby zmienilo

Gość sromotna panienka
przy sikaniu nie jezdzi sie sromem po desce :O

Flawiusz Aecjusz... nie dość że jesteś strasznie pedantyczny to jeszcze bezczelny! to co napisałeś w pierwszym poście.. kultura stała na pierwszym miejscu?? a szacunku do kobiet Cię w tym niesamowicie kulturalnym domu nie nauczyli? chętnie wyłożę własne oszczędności żeby Cię do przedszkola cofnąć, może tam Cię od podstaw tego i owego nauczą.. Panie bardzo kulturalny :o co za bezczelność i brak szacunku!!

wiesz co koles z tego co Tu piszesz wynika ze brzydzisz sie normalnych ,naturalnych procesow bilogicznych zachodzacych w oragnizmie kobiety wiec sorki ale jesli bedziesz mial zone to wspolczuje jej.zapewne jesli bedzie miala okres bedziesz wyganial ja z lozka i kazal nakladac jakis skafander zeby nie daj boze przescieradla nie pobrudzila.widocznie Twoi rodzice o tym nigdy z toba nie rozmawiali i dltego masz teraz takie prymitywne podjscie do takich spraw. Higiena nie ma nic do rzeczy z tym ze dziewczyna zostawila zapewne niechcacy plame krwi.Otoz brak higieny to niepodmywanie sie,nie branie kąpieli,chodzenie w przetluszczonych wlosach i wiel wiele innych a nie to co ty napisales:).A to ze zadzwoniles do niej z jakimis glupimi wyrzutami to sorry ale to jest brak kultury i delikatnosci z Twojej strony.Na miejscu owej dziewuszki serwalabym z Toba jak najszybciej,chyba nie jest masohistka i nie ma zamiaru znosic takie upokorzenia przez cale zycie z Tojej strony :) Nieoznacza to ze takie ..nazwijmy to...zostawianie sprwy jest ok,kobieta jesli ma okres powinna sprawdzic czy nie zostalo cos na desce ale nikt nie ma lupy w oczach i takie sytuacje moga sie zdarzyc i bynajmniej nie zrobione specjalnie z braki higieny.

Gość sromotna panienka
równiez jak ty uwazam ze takie zanieczyszczenie jest niedopuszczalne :O ale skoro krew jej kapła to znaczy ze sie nie podtarla a jak sie nie podtarła to znaczy ze o higiene osobista niezbyt dba :) Pozdro

Gość Flawiusz Aecjusz
To wprost niesłychane, co tu słyszę. Wy chyba jesteście zakochane w swoich śluzach i wydalinach, i myślicie, że mężczyźni tylko marzą o tym, żeby mieć z nimi styczność.

Gość Flawiusz Aecjusz
zadna baba nie bdzi mi klopa zanieczyszczac JA JESTM KULTURALNY CZLOWIEK --------- sam se na niego sram

Gość Flawiusz Aecjusz
to se ciebie zerzne hihi

Gość Flawiusz Aecjusz
Rzeczy świata przypisane są do miejsc. Co innego wagina i śluz wydzielany przy stosunku, co innego plama miesięcznej zepsutej krwi na kamionkowej desce toaletowej.

Gość Flawiusz Aecjusz
Zauważyłem dość szybko, bo mam zwyczaj sprawdzać łazienkę po każdym z gości. Dziękuję teraz, że tak robię. Pomyślcie co by było, gdyby to ktoś inny wszedł i zobaczył to, co ja zobaczyłem?

zepsuta krew? to znaczy że co? skwaśniała? uprawiałeś z tą kobietą seks oralny? a może przy tym najpierw ją wyczyściłeś spirytusem żeby mieć pewność że w 100% jest czysta? :o:o

Gość Czarniutka
Nie mogę ze śmiechu, dawno się tak nie uśmiałam, choć zdaję sobie sprawę z tego, że temat nie jest wcale śmieszny, a żałosny. Autorze dziwny temat sobie wybrałeś do prowokacji, byś się wstydził. Kiedyś dzięki tej właśnie krwi miesięcznej będziesz miał dzieci, bo bez miesiączki ani rusz ( o ile jakaś kobieta będzie chciała "takiemu" dzieci urodzić) :D

Gość sromotna panienka
gdyby miala obfite krwawienie to jak by zachlapala deske to dopiero by bylo :O chlopaczyna by zemdlał przerazony :P a to tylko jedna mala niedotarta kropla :P