Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariolka krawiec

jakie cipki lubia faceci

Polecane posty

🖐️ motylkowa, szmaragdowa... przeczytałem co żeście wczoraj napisały. Jak to co bardzo umiejętnie pozbył się konkurencji... i nagle agresywny ton wypowiedzi przerodził się w sielankę... to takie moje zdanie obserwatora z boku. Pisał o mnie że jestem na kilku topikach, a sam nie lepszy i do tego oprócz pomarańczowego ma też czarne nicki...;) I kto tu się bawi w poważne wypowiedzi? Czy nie lepiej było od razu być poważnym... no ale jest to takie specyficzne miejsce gdzie nawet wskazane jest odegrać małe przedstawienie;)

Witaj Morfeuszu... :) Jak tam poranna kawka? Juz wypita? A\'propos przedatwienia aktorka dobra nie jestem:( Chociaz czsmi byloby to wskazane, mam o do siebie ze bywam zbyt bezposrednia, emocje biora nade mną górę i czasami palnę cos zanim pomyślę..... A o tych którzy rozwalaja topiki mam wyrobione zdanie

Gość Jak to co
Morfeusz, to nie był o żadne przedstawienie. Po prostu zniknąłeś i od razu zrobiło się sielankowo :D Sorka. :) Nie ilość odwiedzanych topików świadczy o człowieku chyba, co? Ani nicków. Zupełnie nie rozumiem czym się tak przejmujesz. Nie łażę za tobą, nie dręczę cię. Zignoruj mnie. Gdybyś ty mi tak przeszkadzał jak ja tobie to bym tak zrobił. Przeprosiłem za zamieszanie.

Gość Jak to co
Morfeusz uważa, że nie mam pojęcia co to przemyślenia. Nie wiem czy podołam ;)

Heh..może czas pokazac, ze jednak nie jestes kurzym móżdżkiem, nie po to zeby cos udowodnic...ale tak dla nas tu obecnych...nowe opinie zazwyczaj sa cenione...

no nie mów że nie masz uczuć i emocji, że jesteś facetem prostym jak budowa cepa... każdy z nas ma bardziej lub mniej pokręconą naturę, jak i uczucia, emocje, przemyślenia które może nie od razu ale z czasem krystalizują;)

Gość Jak to co
Nie wiem czy jestem ale chciałbym być. :D Prostym jak budowa cepa. Dosyć filozofowania. Spadam.

Gość emmilka.
🖐️będę musiała zmienić nick(na razie tylko dodałam kropkę,żebyście wiedzieli o kogo chodzi)ktoś już mój nick zaczernił i podszywy zaczynają działać:O Morfeusz----co u Ciebie?

Gość emmilka.
Morfeusz-----dziękuję serdecznie :) Tobie też życzę prezencików moc oprócz rózgi ;) Ach i jeszcze jedno----zaczerniam się mój nick teraz będzie brzmiał:maeve :)żeby uniknąc podszywaczy;)

🖐️udało się :)emmilka to teraz--maeeve,Morfeusz pozdrawiam i do usłyszenia:),bardzo miło mi się Ciebie czyta:)

no i już widzę do góry ktoś się chciał podszyć:D teraz już nic z tego;)🖐️

Gość niestety ale to lipa jest
pewnie UMYTE !!!!!!!!!!!!

to byłeś Ty dyletancie??;) OK. Motylkowa masz rację. Czasami trzeba się zdystansować i nie brać kiedy trzeba życia zbyt poważnie:) Przepraszam zatem jeśli choć trochę \"Jak to co...\" uraziłem:)

Morfeusz------kurcze,naczytałam się o Tobie takich rzeczy.....:(,już nie wiem co myśleć,ktoś Cie nie lubi.Ja nie mam pojęcia jaka jest prawda o Tobie,ale miło mi się Ciebie czyta:).Chciałam napisać na Twojego @ ale nie wiem czy byś sobie tego życzył? Acha,chyba wiesz kim jestem?Dawna emmilka,pozdrawiam Cię,pa.

jasne że wiem kim Ty jesteś. Nie ukrywam swojej przeszłości i związków w jakich jestem... choć czy to związkiem można nazwać, raczej to jest papierek;) To jest trudne tu do tłumaczenia:( Jeśli chcesz to pisz...:)

Morfeusz------pisze do Ciebie pewnie z tuzin dziewczyn więc nie będę się jednak narzucać,hmmm,pewnie nawet czasu by Ci nie starczyło na odpisywanie...:( na topiku zawsze można porozmawiać.Co do tego o czym piszesz,o swoich marzeniach to uwierz mi,rozumiem Cię aż za bardzo...:(

Gość nie lubią wcale

Gość Pawelekkk
ja lubie cipki z wymodelowanym w formie paska futerkiem. wargi mniejsze powinny lekko wystawac spomiedzy wiekszych no i cala cipka powinna byc miesista

Gość Kotro
Jak dziewczyna jest brunetka i ma geste futerko to taki pasek jest super! natomiast blondynki z rzadszym zarostem lepiej wygladaja calkiem wygolone

maevee... 🖐️ czemu się smutasz? co do tego pisania to nie jest tak jak myślisz... własnie jest coś takiego że pomimo podanego @ raczej mało jest odwagi w kobietach aby napisać. Także jeśli chcesz, masz odwagę to pisz... kto wie, to dzięki pisaniu wyrażaniu myśli można poznać drugiego człowieka. A przy okazji czy styl pisania, sposób pisania pozostaje taki sam jak tutaj. Także śmiało:) a i właśnie... dobrze mówią przedmówcy na temat cipek. I nawet to logiczne;)

Morfeusz🖐️pytasz dlaczego się smutam?Bo tak jakoś się dzieje,że ostatnio mam stale doły :(,nic mnie nie cieszy,problemy itp.A co do pisania to chyba masz rację o tej odwadze....i mnie też jej brakuje.Wiesz,nie chciałabym żebyś sobie o mnie coś złego pomyślał i nie chcę żeby wyszło,że pisze jakaś \"napalona\",mam 33 lata i chyba zrobiłam się ostrożna...Pozdrawiam Cię Morfeusz i nie przejmuj się ze piszą niektórzy o Tobie różne nieciekawe rzeczy.Jest tak,że jak ktoś komuś coś wytyka to znaczy,że sam ze sobą również ma problemy...Trzymaj się cieplutko:)

to może napisz do mnie... adres masz w profilu. Ja też nie jestem napalonym facetem... uwierz lub nie ale potrafię być naprawdę serdecznym przyjacielem, który swoimi przemyśleniami wielu kobietom dał wsparcie, a to chyba bardzo dużo, gdy ma sie do kogo wyżalić, z kim pogadać, kto wysłucha, ale i powie co o tym wszystkim myśli:) Udanego weekendu Ci życzę🖐️ i nie smutaj się👄🌻

Morfeusz----dziękuję Ci za miłe słowa...przydadzą się na mój dołek,ale naprawdę nie będę Ci truć na @,pa :)